Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 20 דקות, פינדר כתב:

אולי אם הם יתמקדו בכתב״מים זולים,אבל זה כבר נזק קטן בהרבה

והתמודדות עם כטב״מים זה קל בהרבה.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אי אפשר להגיד שלא פגענו בהם משמעותית, אבל ממש הייתי רוצה לראות את כל הציר הזה קורס טוטאלית כמו שמבטיחים לנו ולא הופך לעוד קונפליקט מקומי על אש קטנה למשך דורות. 

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

כללי ההגינות מחייבים שאם אנחנו עוזרים לאירנים להחליף את השלטון, הם צריכים אחר כך לעזור לנו גם.

• אהבתי 7
  • מצחיק 3
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 13 דקות, SlowRide כתב:

אי אפשר להגיד שלא פגענו בהם משמעותית, אבל ממש הייתי רוצה לראות את כל הציר הזה קורס טוטאלית כמו שמבטיחים לנו ולא הופך לעוד קונפליקט מקומי על אש קטנה למשך דורות. 

הניסיון מלמד שעל כל ציר שנופל, קם ציר אחר. 

אנחנו עצם בגרון ונישאר עצם בגרון.

מה שהשתנה זו הגישה שלנו, שעברה מפיוס ל-בוא שנייה החוצה, רק רוצה לדבר...

• אהבתי 3

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני 20 דקות, SlowRide כתב:

ממש הייתי רוצה לראות את כל הציר הזה קורס טוטאלית

כולנו רוצים. אבל כמו שכתב עופר, גם אם יקרוס טוטאלית, מה יותר סביר? שתקום שם מדינה מתפקדת, או שהאיזור יקרוס לכאוס כמו אחרי הפלת סדאם בעירק?

כאוס שהביא את דאע״ש כזכור.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• חברי המעגל הראשון
פורסם

עד שיקום ציר חדש יהיו שנים של שקט.

יש שטוענים שהמצב שם שונה מבעיראק ויש אלטרנטיבה שלטונית אבל אני לא מבין בזה יותר מדי.

אם הציר הנוכחי ימשיך ב"מתכונת חירום" עם עונת מטחי טילים בליסטיים כל שנה זה פשוט יהיה חרא.

מסכים אתכם ששלום עולמי זה תמיד בגדר פנטזיה, ושהגישה 

לפני 45 דקות, falou כתב:

בוא שנייה החוצה, רק רוצה לדבר

עדיפה בהרבה מהכלה ופיוס.

• אהבתי 2

פורסם (נערך)
לפני 27 דקות, SlowRide כתב:

שהמצב שם שונה מבעיראק

שונה בהחלט.

האיראנים הם לא ערבים, לא במובן הגזעני של המילה אלא במובן שכל המדינות הערביות שמסביבנו הן יצירה אירופאית לפי השבט שתפס את השלטון באותו זמן. הסכסוכים הפנימיים שם זה המשך ישיר של מלחמות שבטים.

האיראנים הם אתנית עם אחד עם טריטוריה משלו, היסטוריה עתיקה כמו שלנו כולל ממשל עצמי (גם על אימפריות) - הם בילט אין יותר יציבים ממדינה ערבית ממוצעת, ובפרט עיראק.

נוסף בעריכה: יש שם כמה מיעוטים, אבל זה די מובחן מי המקומי ומי הייבוא.

עריכה אחרונה על ידי stx
  • אהבתי 1
פורסם

העניין הוא שהמועמד הבכיר שאני לפחות שמעתי עליו שיכול להחליף את השלטון שם זה הבן של השאה שגם אצלו המצב לא היה כ"כ מזהיר מבחינת דמוקרטיה 

מעניין מה יהיה שם. בסוף עוד יאשימו אותנו שהחלפנו שלטון דמוקרטי ונאור בדיקטטוריה 

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ממה שהבנתי, יש לו לא מעט מתנגדים גם באיראן. אבל הוא לא דיקטטור ולא נעליים, התכנית שלו זה ממשלה בדומה לבריטניה.

• מעניין 1

פורסם

אבא שלו היה גורם עיקרי לפופולריות של חומייני ולהצלחה של המהפיכה השיעית.

האם הבן הולך בדרך אחרת והאם בכלל יש לו מספיק תמיכה? לא יודע.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 27 דקות, SlowRide כתב:

התכנית שלו זה ממשלה בדומה לבריטניה

מנשלה ערבית פרו פלסטינאית?

• מצחיק 4
  • רעיון טוב! 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 40 דקות, פינדר כתב:

אבא שלו היה גורם עיקרי לפופולריות של חומייני ולהצלחה של המהפיכה השיעית.

אבא שלו הבין את מה שאטאטורק הבין בטורקיה, שלטון אסלמי הוא מסוכן ולכן צריך לפעול נגדו ביד קשה. זה לא אידיאלי וכנראה שהיה אפשר לאזן קצת יותר. גם אצלינו מתחילים לראות מה יקרה אם יהיה כאן יותר כוח לאנשי הדת, אפס ביקורת כלפי הטרוריסטים היהודים וכולם יודעים שכמו ארגוני הפשע באוכלוסייה הערבית בסוף האש תופנה גם כלפינו. 

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

הבעיה שאבא שלו גם היה מושחת לא קטן, ואין כמו הבדלי מעמדות קיצוניים במדינה שיושבת על משאבי טבע עצומים כדי לשלהב את הקומוניסטים והאיסלמיסטים בעידוד מבחוץ כמובן בשביל לעשות מהפכה.

מי שיסכים לעבוד עם האמריקאים ולתת להם גז ונפט יהיה השליט הבא באיראן. בין אם הוא יהיה דיקטטור או בעד חופש, זה פחות מעניין אותם. 

למשל בוונצואלה, השלטון אותו שלטון דיקטטורי, אותה ממשלה, פשוט הדיקטטור בכלא בניו יורק.

אם האנשים ברחוב לא יעשו משהו, אף אחד לא יעשה במקומם. והאמת, זה הוגן.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • אהבתי 3
  • רעיון טוב! 1

פורסם
לפני 11 דקות, SlowRide כתב:

אין כמו הבדלי מעמדות קיצוניים במדינה שיושבת על משאבי טבע עצומים כדי לשלהב את הקומוניסטים והאיסלמיסטים בעידוד מבחוץ כמובן בשביל לעשות מהפכה.

לעשות מהפכה ואז לעשות בדיוק אותו דבר.

זה די ברור שחמינאי הכניס לכיס מיליארדים - כמו אסד, כמו עראפת וכמו אריה דרעי ומשפחת יוסף (רק בסדר גודל יותר קטן). לא מבין איך אנשים זורמים עם השטויות האלו של כהני הדת כשזה ברור שכל מה שהם מחפשים זה כח, כסף וכבוד.

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...