Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 5 שעות, Night Driver כתב:

לא. יש שמיכה בגודל מסויים ומנסים למקסם את היעילות שלה.

אני לא יודע אם אתה בכלל יודע איך הועדה עובדת. קודם כל התרופות עוברות סינון מקצועי (אחוזי הצלחה, גדל המדגם, נזקים וכו'). מי שעוברת את זה עוברת למסלול מיקוח מול היצרן להשגת המחיר הטוב ביותר, אחר כך בדיקת גודל השוק והעלות המשוערת ורק אחר כך נכנסים לדיון מה לאשר ומה לא.

אני תוהה למה כאן לא אומרים בכל מחיר לאשר את כל התרופות. חיי אדם לא חשובים מספיק?

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 6 דקות, עדי-אל כתב:

אני תוהה למה כאן לא אומרים בכל מחיר לאשר את כל התרופות. חיי אדם לא חשובים מספיק?

אני חושב שכן, ואגב פסיק מהכסף שבוזבז בזמן הקורונה היה מכסה את כל התוספות שחולמים עליהם במסגרת סל התרופות. אבל הרבה יותר מרשים להגיד "הנחיתי על סגר" מאשר לבקש ממשרד הבריאות רשימת תרופות וממשרד האוצר מקורות תקציביים מבוססי צמיחה.

• אהבתי 1
פורסם

מה שמעתי שהביאו עד לארץ איזה סוכן MI6 לשעבר בשביל להוציא בעסקה נפרדת את קית' סגל שעבד בחברת תרופות?

1. אמריקאי

2. חברת תרופות דנית שמעסיקה סוכן לשעבר בשביל לנסות להוציא לפועל עסקה שלא קשורה למו"מ הישראלי?

מה עוד יותר צועק מהוצאת דרכון שהוא לא ישראלי?!

וגם מקום עבודה נורמלי..

• מעניין 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 7 שעות, יובל .מ. כתב:

אני מנסה להבין את הגישה שלך.

אתה יכול לשחרר את כל המחבלים בבתי הכלא, זה לא מעניין. השאלה מה אתה עושה יום אחר כך.

אם כבר אתה רוצה לשמוע משהו - מספר האסירים היום גבוה יותר מאשר לפני העסקה. לעצור אותם זה החלק הקל, להרוג אותם אפילו יותר קל.

ושוב - יש עסקה אין מלחמה, אין עסקה יש מלחמה. בסוף הם במצור, ולא יהיה להם עוד נשק. מדינת ישראל רק צריכה להפסיק להיות לוזרית.

בטח ובטח עם הממשל ה"יותר פרו ישראלי מבן גביר" שיושב בוושינגטון.

הם הוכיחו שלא כדאי להספיד אותם כ"כ מהר. 

אפילו מהפצצות נפל שלנו הם עושים מזה חומר נפץ. גם הסיוע שהם מקבלים עכשיו נותן להם אוכל, נשק ואורך רוח להרבה זמן

אנחנו כמעט חודש בהפסקת אש ויש עוד חודש הפסקת אש= הם מתעצמים מחדש 

אם עכשיו אנחנו נסוגים מהרצועה בסבב ב' של העסקה אנחנו נפסיד את התחתונים 

לפני 8 שעות, SlowRide כתב:

זהו, שעם מה שיקרה אם נשחרר את כל האסירים האלה אנחנו מסוגלים להתמודד, הכל עניין של מוכנות.

אם לא נציל את כל מי שאפשר זה עלול להוביל למשבר אמון כבד מאד בין האזרחים למדינה. מדינה שהפקירה את האזרחים שלה פעם אחת ובנוסף לא ניסתה להציל את מי שנותר בחיים אחרי זה, זה משהו שלחלקים גדולים מהציבור יהיה קשה להמשיך איתו. משבר כזה זה מה ששם אותנו בנק' השפל שממנה התחיל הכל האסון הזה. 

מה יקרה? 

בטח משתחררים עכשיו מחבלים שממלאים את שרשרת הפיקוד של החמאס ומאמנים את מי שאפשר 

מה שכמובן יעלה לנו בדם נוסף

לפני 7 שעות, David32 כתב:

אין פה שום החלטה קשה. ההחלטה הכי קלה אי פעם

לאנשים חסרי אחריות זאת החלטה קלה

פורסם
לפני 26 דקות, עדי-אל כתב:

זה בדיוק אותו הדבר. אתה נותן סיכוי לאחד תמורת סיכון לאחר וגם כאן יש לחץ ולובי לכיוונים שונים.

לפני 18 דקות, DareDevil כתב:

מה שמעתי שהביאו עד לארץ איזה סוכן MI6 לשעבר בשביל להוציא בעסקה נפרדת את קית' סגל שעבד בחברת תרופות?

1. אמריקאי

2. חברת תרופות דנית שמעסיקה סוכן לשעבר בשביל לנסות להוציא לפועל עסקה שלא קשורה למו"מ הישראלי?

מה עוד יותר צועק מהוצאת דרכון שהוא לא ישראלי?!

וגם מקום עבודה נורמלי..

תוציא אזרחות צרפתית. אלה בורחים הכי טוב.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 2 דקות, Night Driver כתב:

תוציא אזרחות צרפתית. אלה בורחים הכי טוב.

יש לי דרכון של ידידת אמת, לא צריך צורפתי..

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

פורסם
לפני 24 דקות, עדי-אל כתב:

הם הוכיחו שלא כדאי להספיד אותם כ"כ מהר. 

אפילו מהפצצות נפל שלנו הם עושים מזה חומר נפץ. גם הסיוע שהם מקבלים עכשיו נותן להם אוכל, נשק ואורך רוח להרבה זמן

אנחנו כמעט חודש בהפסקת אש ויש עוד חודש הפסקת אש= הם מתעצמים מחדש 

אם עכשיו אנחנו נסוגים מהרצועה בסבב ב' של העסקה אנחנו נפסיד את התחתונים 

מה יקרה? 

בטח משתחררים עכשיו מחבלים שממלאים את שרשרת הפיקוד של החמאס ומאמנים את מי שאפשר 

מה שכמובן יעלה לנו בדם נוסף

לוזריות לשמה מבית מדרשו של סמוטריץ. מצטער.

אם לא תיתן להם 15 שנה להתאמן הם לא יוכלו לעשות כלום. גם עכשיו הם לא יכולים. קלאצ' לא מאיים על צהל.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 12 דקות, DareDevil כתב:

יש לי דרכון של ידידת אמת, לא צריך צורפתי..

של שרה?

• מצחיק 2

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני כשעה, עדי-אל כתב:

כן, האחריות כלפי החטופים להחזיר אותם הביתה אחרי יותר משנה... אז קודם לוקחים אחריות על השביעי באוקטובר. אחר כך מתפטרים, ומישהו אחר דואג שזה לא יקרה יותר. מאוד פשוט. 

• אהבתי 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 35 דקות, David32 כתב:

ומישהו אחר דואג שזה לא יקרה יותר. מאוד פשוט. 

אני אספר לך סוד אבל תשמור על זה בינינו. כמו הטילים שהגיעו בסוף לכל הארץ, גם הפלישות יגיעו לכל הארץ

Ready To Rock
Ready To Rumble

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם ההנהגה הנוכחית תישאר בשלטון, הגיוני מאד.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
ציטוט

בשלב זה נתניהו דפק על השולחן וזעם: "מדובר בפקיד, מה הוא רלוונטי לסוגיה? זה ממש אבסורד. באיזו סמכות הוא מביע עמדה מבלי שהתבקש, ומבלי שזה קשור אליו בכלל?". היועמ"שית השיבה: "הצגנו לבית הדין בהאג עמדה שאנחנו מתכוונים להקים ועדה ממלכתית, אנחנו לא יכולים לחזור בנו". רה"מ שאלה: "מי אישר את זה?", ובהרב-מיארה השיבה: "אתה אדוני".

(מקור)

image.jpeg.f27b3de3288be0c076e8611e042339c4.jpeg

image.thumb.jpeg.bc0f859685fcf2b1df736b1cb1f784fc.jpeg

image.gif.db5ee00a05c3015bbae81088c4522462.gif

image.jpeg.91f9bfbbc42840bfd06357921056f267.jpeg

(יש לי עוד הרבה מימס על החילופי דברים האלה, אבל אלו למעלה מסכמים את זה די טוב)

@יבגניפ @David32 מתייג בשביל הצחוקים

עריכה אחרונה על ידי Gosser1860
  • אהבתי 3
  • מצחיק 3
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם
לפני 3 שעות, עדי-אל כתב:

בכל מחיר זו סיסמא של רצינות כוונות, להתעסק בסמנטיקה זו דמגוגיה זולה מבית מדרשו של עמית סגל והביביסטים. 

פורסם
לפני כשעה, Gosser1860 כתב:

מקור)

image.jpeg.f27b3de3288be0c076e8611e042339c4.jpeg

אני חושב אבל שזה מייצג רצח ומסכם את כול המצב. 

ראש השבכ הוא רק פקיד. הוא כמובן אמור לשאת באחריות על השביעי, כי הוא היה ראש השבכ, אבל הוא רק פקיד ואסור לו להביע את דעתו המקצועית. רק אחריות, בלי קרדיט

וכמובן ההיפך על שמש העמים. הוא הבטיח כי הוא ידע שאלה כללי המשחק, אבל הוא מקווה מאוד לא לקיים אותם. כי לו יש בדיוק 0 אחריות ממשית, ובדיוק 100% קרדיט על הדברים הטובים.

ובינתיים, עם הנהגה כזאת, יספרו סיפורים על ניצחון, או לא יודע מה, בזמן שאנשים נמחקים במנהרות בעזה. אחרי שהם מוחזקים שם אקסטרה חודשים כי לסמוטריץ ובנגביר לא מתאים, ומישהו אחר לא חש אחריות כלפי אזרחיו. לא יודע מי בדיוק. הוא וסביבתו גם ידליפו שקרים ומסמכים, רק כדי למנוע ולשמור על האזרחים התמימים האלה, שאשכרה לא עשו כלום ולא מגיע להם, בתוך מנהרות ושבי החמאס. 

זה אפילו לא Insanity.... 

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• תוכן חדש...