Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 4 שעות, ch28566 כתב:

הכלכלה שעל הפנים?

אינה בדרך חוק. שאים התמזל מזלחה. ויש לך 15,001 שקל בפלוס. תקבל מסרון.

https://www.calcalist.co.il/investing/article/sjmltuhm1e

בדרך לחקיקה: הבנקים יצטרכו ליידע לקוחות עם יתרת עו"ש של מעל 15 אלף שקל

ועדת הכלכלה אישרה את הצעת החוק לקראת קריאה ראשונה, והרגולטורים הפיננסים הביעו הסכמה לקידום ההצעה; הנושא שנותר פתוח: האם הלקוח רק יקבל הודעה על יתרת הזכות או גם הצעות לאפשרויות השקעה.

ואים יש לך מינוס 15,001 שקל. אז תקבל טלפון מציפורה מהבנק.😐 זה הומר שלי.

עריכה אחרונה על ידי yor2

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

לא כזה מוזר, זו עוד דרך של המדינה להכניס עוד כסף. הריבית על עו"ש חיובי היא כלום אבל הריבית על קרן כספית היא גבוהה יותר משמעותית ומזה המדינה תוכל להכניס הרבה יותר כסף. אם באמת היו רוצים לדאוג לאזרח, היו מחנכים אותו להתנהלות כלכלית נכונה, זה עד היום מדהים אותי שאין בתיכון וגם לא באוניברסיטה (לפחות לא בתקופה שלי) קורסים להתנהלות כלכלית, מה זו הלוואה, ריבית, מסגרת חשבון, השקעה בשוק ההון ועוד. 

• אהבתי 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

הבנק כבר מציע כל הזמן מוצרי השקעות כשיש לך פלוס בעו"ש. 

• אהבתי 2

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 5 דקות, ch28566 כתב:

עוד דרך של המדינה להכניס עוד כסף. הריבית על עו"ש חיובי היא כלום אבל הריבית על קרן כספית היא גבוהה יותר משמעותית ומזה המדינה תוכל להכניס הרבה יותר כסף.

????

כסף בעו"ש מתפוגג עם האינפלציה.

כסף בקרן כספית עושה ריבית כלשהי והמס הוא על הרווח הריאלי. לגמרי אינטרס של האזרח לשלם את המס ולא לספוג שחיקה של המזומן.

אני מהמר שאם הבנקים כבר יצרו קשר עם לקוחות שיש להם כסף בעו"ש, הם יציעו להם פקם שהוא רווחי לבנק ולא קרן כספית שהבנק לא רואה ממנה שקל.

• אהבתי 2
  • מעניין 1
  • רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 57 דקות, SlowRide כתב:

הבנק כבר מציע כל הזמן מוצרי השקעות כשיש לך פלוס בעו"ש. 

אישית, מעולם לא קבלתי. 

לפני 54 דקות, פינדר כתב:

לגמרי אינטרס של האזרח לשלם את המס ולא לספוג שחיקה של המזומן.

זה ברור, אבל האינטרס של המדינה גדול הרבה יותר כי כך היא תרוויח על קל שקל מהריבית. בתכלס, מרבית כלי החיסכון של הבנק לא שווים יותר מידי, ברוב הכלים זה רק שמירה על ערך הכסף. 

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מזרחי שולחים לי מיילים כל הזמן, פועלים מקפיצים לך הודעה באפליקציה "שמנו לב שהחשבון שלך ביתרה חיובית". לאומי ודיסקונט לא מכיר.

• אהבתי 2

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

פועלים לא מקפיץ לי כלום ואני בפלוס גדול מאוד (משאירהאת הכסף נזיל מבחירה).

מזרחי מקפיץ ובעבר גם היה סוגר אוטומטית.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 7 שעות, om2 כתב:

זה נכנס לכל תחומי החיים מ-א ועד ת.

הכל. גם דברים שאתה לא מדמיין 

כשהייתי בסדיר באו אלינו למוצב משקי דת לעשות עירוב שבת. לא הבנתי מה זה וגם לא ממש התעמקתי. 

15 שנה אח"כ בתרגיל מילואים (באוגדה סדירה, על כן ההשקעה), באו משקי דת (אחרים 😆) לעשות עירוב שבת.

הפעם שאלתי וקיבלתי הסבר. שאלתי את מי שהסביר לי למה הדת יורדת לרזולוציות כאלה והאם זה "נכון" להטריד את הקדוש ברוך הוא בדברים איזוטריים כאלה.

תשובתו הייתה מעניינת ברמה הפילוסופית, שהנוצרי, לדוגמא, נתקל בדת כשהוא נולד, כשהוא מתחתן וכשהוא מת, ובגדול לא יותר מידי פעמים מעבר לכך, ואילו היהודי זוכר בכל דבר שהוא עושה- שהוא יהודי.

מהרגע שהוא פוקח עיניים בבוקר ומברך מודה אני, ועד שהוא הולך לישון, כולל כשהוא אוכל, שותה, וגם (סליחה אם זה נשמע מזלזל) כשהוא יוצא מהשירותים. 

באותו רגע הבנתי שזו הסיבה העיקרית שאני לעולם לא אחזור בתשובה- זה נראה לי מתיש להתעסק בזה כל הזמן ובכל תחומי החיים...

לפני 4 שעות, Night Driver כתב:

אין לי מושג. נסעתי לפי השלטים לעולם החופשי שאתם מכנים תל אביב.

אתה הורס את התאוריה שלי, שלצאת מירושלים לתל אביב זה הדבר הכי קל בעולם, כי בכל חור ובסמטא הכי שכוחת אל יש שילוט לתל אביב.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
לפני 15 דקות, שביט כתב:

תשובתו הייתה מעניינת ברמה הפילוסופית, שהנוצרי, לדוגמא, נתקל בדת כשהוא נולד, כשהוא מתחתן וכשהוא מת, ובגדול לא יותר מידי פעמים מעבר לכך, ואילו היהודי זוכר בכל דבר שהוא עושה- שהוא יהודי.

זה רק אומר שהיהודי לא באמת מכיר את הנצרות והנוצרי, אם הוא אומר משהו כזה (אבל זה גם לא מפליא, כי חס וחלילה ללמוד משהו על דתות אחרות, זה חילול השם).

• אהבתי 5
פורסם (נערך)
לפני שעתיים, פינדר כתב:

כסף בקרן כספית עושה ריבית כלשהי והמס הוא על הרווח הריאלי. לגמרי אינטרס של האזרח

ואתה חושב. שהבנק יציע קרן כספית? הוא בדרך כלל יציע. משהו עוקב SAP500 או משהו דומה.

או איזה ריבית עלובה. שהריבית הייתה 0.10%. מזרחי הציע. 2.5 אחוז לשנה. נפדה לי ביולי החסכון.

וזה לא הבנק שאני מנהל בו תחשבון. הציע לי יותר טוב מבנק הפועלים. ששם אני מנהל תחשבון.

פועלים לפעמים מציע. שלוח S.M.S. או שלאחותי קופץ שהיא נכנסת לחשבון.

במזרחי טפחות. רציתי שהבנקאית תציע לי משהו סולידי.  התגובה שלה הייתה. תכנס לשם תלחץ שם.

או תתקשר. לטלפון מסוים. או לקפוץ לסניף. אני לא אדם דיגיטלי. לא אתרים ולא האפליקציות.

מזרחי טפחות שולח לפעמים במייל  עצאות.

יש גם כסף שיושב בחשבון. מתוך בחירה.

וחזרה לפוליטיקה. מהפכות לפעמים עוברים בצורה דמוקרטית.

532990400_.jpg.7bec823a3365495bc7bdb5dae0a347d4.jpg

עריכה אחרונה על ידי yor2

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

פורסם
לפני 36 דקות, שביט כתב:

אתה הורס את התאוריה שלי, שלצאת מירושלים לתל אביב זה הדבר הכי קל בעולם, כי בכל חור ובסמטא הכי שכוחת אל יש שילוט לתל אביב.

השילוט הזה לוקח אותך בדרך השנייה הכי מתוסבכת לצאת מהעיר. רק לשאול מישהו יסבך אותך יותר.

הדרך הכי טובה זה למצוא כביש ראשי עם כיוון כללי תל אביב ולנסוע ישר.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 6 שעות, PinkDolphin כתב:

😃

ככל הניראה הגעת להר-נוף, שזו אפילו לא שכונה שנחשבת קיצונית.

רשמת בשרשור המקביל שאתה ירושלמי במקור, הר נוף לא קרוב בעליל להר הצופים, היא ליד גבעת שאול.

ככל הנראה נכנס לרמת אשכול/סנהדריה, הם זבל יותר מהר נוף.

פורסם
לפני שעתיים, Night Driver כתב:

פועלים לא מקפיץ לי כלום ואני בפלוס גדול מאוד (משאירהאת הכסף נזיל מבחירה).

קטע מוזר כי אצלי יש בפק"מ סכום יחסית נמוך ועדיין מציעים לי להכניס לפיקדון.

אני משתמש בפק"מ בתור שיטת הקופסאות. 

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני שעתיים, garicho כתב:

זה רק אומר שהיהודי לא באמת מכיר את הנצרות והנוצרי, אם הוא אומר משהו כזה (אבל זה גם לא מפליא, כי חס וחלילה ללמוד משהו על דתות אחרות, זה חילול השם).

נכון. מה שהוא אמר נכון רק למי שמה שקוראים ״נוצרי נומינלי״. יש מאות של זרמים וכתות בנצרות, ובחלקם העיסוק וההשפעה של דת הרבה יותר פרטנית ויומיומית. יכול להיות שלא כמו היהדות, עם ההתעסקות בסדר נעלית הנעליים ושריכת השרוכים, אבל עדיין מאד פרטנית.

לפני שעה, יובל .מ. כתב:

רשמת בשרשור המקביל שאתה ירושלמי במקור, הר נוף לא קרוב בעליל להר הצופים, היא ליד גבעת שאול.

ככל הנראה נכנס לרמת אשכול/סנהדריה, הם זבל יותר מהר נוף.

צודק לגמרי, זכרתי רק ״הדסה״ ללא ״הר הצופים״ אז קישרתי להדסה עין-כרם, ומשם עכשיו קל להגיע בלי להתכוון להר-נוף (קרה לי).
כנראה הגיע לרמת אשכול, שכשגדלתי בי-ם לא היו בה חרדים בכלל, או מעלות דפנה או סנהדריה (שתמיד היתה מסוכנת, הרבה יותר שבאב חרדי).

• תוכן חדש...