Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

כלכלה בעזרת השם.

https://www.calcalist.co.il/local_news/article/s1wj900cg1l

לא זמני ולא נסיבתי: הממשלה בדרך לגירעון קבוע

התחזית המבהילה של קרן המטבע הבינלאומית לגירעון של 9% מהתמ"ג היא עדות נוספת לכך שהתקציב ל־2024 לא מחובר למציאות. אם הממשלה תסרב לאשר בשבוע הקרוב חבילת גזרות משמעותית לתקציב 2025, היא עלולה להוביל למשבר פיסקאלי שלא נראה כאן מעולם.

ההפיכה ממשיכה.

https://www.calcalist.co.il/local_news/article/r1t00cyqgje

בזמן שנלחמתם: הממשלה מאיצה חוקי הפיכה משטרית ובולמת גיוס חרדים

כנס החורף של הכנסת ייפתח מחר כאשר הפלונטר עם החרדים בסוגיית הפטור מגיוס טרם נפתר. הצעתם לנתניהו לדחות את הדיון על התקציב תתפרש כאוזלת יד של ראש הממשלה ותהווה איתות שלילי לשווקים ולחברות הדירוג. במקביל, הקואליציה מתכננת מסלול לעקיפת היועמ"שית בעזרת בליץ של חקיקה פרטית.

• אהבתי 2
  • מבאס 1

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם (נערך)

אם כל מה שיש שם אכן יעלה, אני די בטוח שנראה לא מעט מילואימניקים שמסרבים לבוא לסבב רביעי וחמישי ולכולם ברור שהם כבר בדרך. אין כאן אפילו חוק אחד שהוא לטובת הציבור הכללי אלא עוד פופוליזם זול, עוד כוח לממשלה וכמובן יריקה אחת גדולה בכל משרתי המילואים שרק בזה הרגע הודיעו על עוד 4 חיילי מילואים שנפלו בלבנון. 

עריכה אחרונה על ידי ch28566
  • אהבתי 1
פורסם
לפני 30 דקות, Night Driver כתב:

לא מדבר על התקופה של לפני 20-30 שנה. תשמע את הראיונות עם הלוחמים הסדירים שנלחמים בשנה האחרונה.

זה לא כל כך משנה. אני מדבר אתך על התקופה של כמה חודשים אחרי מלחמת יום כיפור, גם אז מוטיבציה הייתה גבוהה. מה אתה מצפה שהם יגידו ברעיונות?  על רצון לבדוק את עצמך בהתמודדות עם  הקשיים ויצר הרפתקנות בגיל 18? על אימג', תג יחידה, כומתה, נעליים אדומות? זה לא פוסל פטריוטיזם, אבל לא בטוח באיזה מקום הוא נמצא.

לפני 24 דקות, ch28566 כתב:

לפני המתקפה: נגיב מיד, נפתיע, נירה 1000 טילים...

יום המתקפה: לא קרה כלום, ההגנה האווירית בלמה את הכל, התקפה חלשה...

יום לאחר המתקפה כאשר הבינו באמת מה נפגע: אנחנו שומרים על הזכות, נבחר את הדרך להגיב... 

באיראן יודעים שהם יעשו את טעות קשה אם הם יתקפו שוב ולמרות זאת הם כנראה יגיבו, אבל מניח שלא במתקפת טילים אלא בניסיון למשהו אחר ממוקד יותר, אולי באמצעות כטב"מים של חיזבאללה. מדוע למרות זאת, כי למשטר מסוג זה אין מהות אחרת ואין לו את הלוקסוס להפגין חולשה, די דומה לסיבה שפוטין ממשיך לנהל מלחמה שעלתה בחיים של מעל ל-100,000 חיילים (רוסיה לא מפרסמת נתונים וכנראה גם ממש רוצה להסתיר את המספרים האמיתיים. 

אפילו לא דיברתי על היום, התכוונתי לכמה זמן לקח להם להוציא 2 התקפות הקודמות.

פורסם
לפני 2 דקות, mikyl כתב:

זה לא כל כך משנה. אני מדבר אתך על התקופה של כמה חודשים אחרי מלחמת יום כיפור, גם אז מוטיבציה הייתה גבוהה. מה אתה מצפה שהם יגידו ברעיונות?  על רצון לבדוק את עצמך בהתמודדות עם  הקשיים ויצר הרפתקנות בגיל 18? על אימג', תג יחידה, כומתה, נעליים אדומות? זה לא פוסל פטריוטיזם, אבל לא בטוח באיזה מקום הוא נמצא.

המציאות אז היתה שונה.

אני התגייסתי בינואר 87 ואז המוטו של הלוחמים היה לחסל מחבלים בלבנון. אחר כך כשפרצה האינתיפאדה עם הזמן זה עבר ללחסל את הערבים.

בכל מקרה לוחם שנופל קרב הוא חלל צהל שנתן את חייו למעני ועל זה אני חייב לו ללא שום סייג.

• אהבתי 3
  • רעיון טוב! 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 7 דקות, Night Driver כתב:

בכל מקרה לוחם שנופל קרב הוא חלל צהל שנתן את חייו למעני ועל זה אני חייב לו ללא שום סייג.

הבנתי שמדובר פחות בלוחם ויותר באחיו "שהוא נכנס לעזה בשביל לנקום. בשביל להרוג כמה שיותר, נשים, ילדים, מה שאפשר". 

• רעיון גרוע 1
פורסם
לפני 35 דקות, ch28566 כתב:

אם כל מה שיש שם אכן יעלה, אני די בטוח שנראה לא מעט מילואימניקים שמסרבים לבוא לסבב רביעי וחמישי ולכולם ברור שהם כבר בדרך. אין כאן אפילו חוק אחד שהוא לטובת הציבור הכללי אלא עוד פופוליזם זול, עוד כוח לממשלה וכמובן יריקה אחת גדולה בכל משרתי המילואים שרק בזה הרגע הודיעו על עוד 4 חיילי מילואים שנפלו בלבנון. 

הם יסרבו בלי קשר לזה.
מ-130% ירדו ל70%, זו ירידה של ב-50% בהתייצבות.
אנשים היו כבר שנה במילואים.
אם הקברניטים לא יבינו מהר שצריך לסגור את האירוע הזה הם יבינו את זה בדרך הקשה.

• אהבתי 4

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 8 דקות, mikyl כתב:

הבנתי שמדובר פחות בלוחם ויותר באחיו "שהוא נכנס לעזה בשביל לנקום. בשביל להרוג כמה שיותר, נשים, ילדים, מה שאפשר". 

האח דיבר בלוויה ואני סולד, נגעל ומסתייג מדבריו. יחד עם זאת לא שופט אח שמדבר בכאב בלווית אחיו. אם עוד שבוע ידבר ככה זה סיפור אחר לטיפולו של השבכ.

• אהבתי 2

פורסם (נערך)
לפני כשעה, Night Driver כתב:

זכור לי שהיה פה פעם מישהו שהחתימה שלו היתה ״ליבוביץ צדק״? זה אתה או שהזיכרון שלי משטה בי?

בכל מקרה הוא מדבר על המיליטריזם, על גבול הפאשיזם, בישראל שבה האדם נמדד בסוף לפי איזה חייל הוא יכול להיות.

עריכה אחרונה על ידי פינדר

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 7 דקות, פינדר כתב:

כור לי שהיה פה פעם מישהו שהחתימה שלו היתה ״ליבוביץ צדק״? זה אתה או שהזיכרון שלי משטה בי?

אצלי היה אולמרט צדק וזה היה בהקשר של אי השפיות של שרה.

• אהבתי 1

פורסם
לפני 34 דקות, פינדר כתב:

מתנחם בזה שזכרתי 50%..

כשאני זוכר 50% אני שמח שזכרתי כל כך הרבה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 43 דקות, פינדר כתב:

בכל מקרה הוא מדבר על המיליטריזם, על גבול הפאשיזם, בישראל שבה האדם נמדד בסוף לפי איזה חייל הוא יכול להיות

זה בלתי נמנע כשהשגרה היא מלחמה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מי אמר להעלים עין? על פשעים צריך להישפט. לא תמיד זה מגיע מיד אחרי הפשע.

חוץ מזה, פשעים לא מוחקים את הדברים הטובים שעשית וההפך. 

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

את מי תשפוט? הבן אדם מת...

לא שפטו אותו בחייו על רצח של פלסטיני, אז ישפטו אותו אחרי מותו?

נהג לילה אמר פה שמוות בקרב במילואים מכפר על הכל.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תוכן חדש...