Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

קריאה מהנה לחג: https://www.maariv.co.il/news/politics/article-1140697

( @יבגניפ מתייג אותך בשביל הlolz)

כמה ציטוטים נבחרים:

ספוילר

״כל אלה שלחצו עליי בשנה האחרונה לוויתורים לא אחראיים, רצו למעשה שאסכן את ביטחון ישראל. יבוא יום וגם הם יבינו שההתעקשות שלי הצילה את המדינה".

״אילו הייתי עושה ויתורים, התקשורת הייתה מריעה לי. ואולי הייתי אהוד באירופה ובכל מיני מקומות - אבל הייתי מועל בתפקיד שההיסטוריה של עם ישראל הועידה לי". 

ניסיתי למצוא את הכתבה המקורית, אבל נראה שמדובר רק בעותק מודפס.

--

אין הרבה מה להגיד, הבן אדם פשוט לא איתנו. רמת ניתוק לא מהעולם הזה 🫠

• מצחיק 1
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 17 דקות, Gosser1860 כתב:

אין הרבה מה להגיד, הבן אדם פשוט לא איתנו. רמת ניתוק לא מהעולם הזה

הפוך גוטה.

הבן אדם יותר מחובר למציאות מאיתנו.

לפני שנה לא דימיינתי שבסוכות הזה, הוא עדיין יהיה ראש ממשלה והנה הוא עדיין חזק מתמיד.

הוא ממשיך להתחזק בסקרים. הוא יודע שיש ציבור ענק שקונה ובולע את השקרים שלו וזה עובד לו יופי.

• אהבתי 3

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 17 דקות, פינדר כתב:

לפני שנה לא דימיינתי שבסוכות הזה, הוא עדיין יהיה ראש ממשלה והנה הוא עדיין חזק מתמיד.

מי שהחזיר אותו מהמתים זה גנץ. אם גנץ לא היה נכנס הוא היה מתפטר. בגלל שגנץ נכנס זה נתן לו אוויר לנשימה להתאושש וברגע הראשון שלא היה צריך אותו הוא הראה לו את הדרך החוצה. לולא גנץ כבר היינו מאחורי הסאגה ששמה ביבי.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 25 דקות, asix כתב:

מי שהחזיר אותו מהמתים זה גנץ. אם גנץ לא היה נכנס הוא היה מתפטר. בגלל שגנץ נכנס זה נתן לו אוויר לנשימה להתאושש וברגע הראשון שלא היה צריך אותו הוא הראה לו את הדרך החוצה. לולא גנץ כבר היינו מאחורי הסאגה ששמה ביבי.

צחקתי בקול רם.

• אהבתי 3
  • מצחיק 3
פורסם
לפני כשעה, Gosser1860 כתב:

קריאה מהנה לחג: https://www.maariv.co.il/news/politics/article-1140697

( @יבגניפ מתייג אותך בשביל הlolz)

כמה ציטוטים נבחרים:

הצג תוכן מוסתר

״כל אלה שלחצו עליי בשנה האחרונה לוויתורים לא אחראיים, רצו למעשה שאסכן את ביטחון ישראל. יבוא יום וגם הם יבינו שההתעקשות שלי הצילה את המדינה".

״אילו הייתי עושה ויתורים, התקשורת הייתה מריעה לי. ואולי הייתי אהוד באירופה ובכל מיני מקומות - אבל הייתי מועל בתפקיד שההיסטוריה של עם ישראל הועידה לי". 

ניסיתי למצוא את הכתבה המקורית, אבל נראה שמדובר רק בעותק מודפס.

--

אין הרבה מה להגיד, הבן אדם פשוט לא איתנו. רמת ניתוק לא מהעולם הזה 🫠

כן ראיתי. שמע, איתנו - לא איתנו - לא משנה. שוב יקבל 30 ומשהו מנדטים. אם בכלל יהיו בחירות. אם כי לצד השני כרגע אין סיבה לבטל. זה לא שהוא יפסיד.

ושוב, ישראל זו דוגמא מופתית למגבלות של דמוקרטיה. אנשים חסרי כבוד עצמי מינימלי, בין אם מסיבות דתיות או סיבות תרבותיות אחרות, זו לא קבוצה שמבינה את תפקידם של אזרחים במשטר מבוסס יכולת לבחור הנהגה. 

• אהבתי 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 6 דקות, יבגניפ כתב:

חסרי כבוד עצמי מינימלי

אני חושב שיותר מתאים "קשה עורף". לפעמים זה טוב, לפעמים זה רע.

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם
לפני כשעה, asix כתב:

אם גנץ לא היה נכנס ישראל הייתה מתחילה מלחמה עם החיזבאללה לפני שנה בתנאי פתיחה קטסטרופליים. 

פורסם
לפני 3 שעות, Potato כתב:

תיאורטית אתה צודק, פרקטית איזו אסטרטגיה כבר יכולה להיות?

תציג לעולם תוכנית לחזון שלך לעזה ולבנון, תוכנית מסודרת עם כל הפרטים שצריך, תוכנית כזו כבר הייתה, דרך אגב, צריכה להיות במגירה. עכשיו תן לעולם להציג לך איך הוא משיג את זה ומה הוא יעשה כדי שזה יקרה. ברור שהעולם לא מסוגל לזה ולא רוצה את זה, כלומר ממש לא אכפת לו אם יש טרור נגד ישראל ואם מרבית תושבי עזה הם עוד פח אשפה אנושי תוצרת האיסלם והתרבות הערבית, אבל אז לפחות יהיה לישראל סוג של אורך נשימה למול אפסים כמו צרפת שתמיד מתקפלת מול כוח או ממשל אמריקאי רופס. 

לחילופין? פשוט תציג תוכנית גם אם היא כזו שהעולם יתנגד לה, אבל לפחות שתהיה תוכנית ולא, להתיישב בעזה זו לא תוכנית, הרי היינו שם, היה רע להפליא, זה גם לא מתיישב בשום צורה עם ממשלה שרוצה להעניק פתור משירות לחרדים או מנהלת כלכלה בעזרת השם שכן התיישבות בעזה תעלה המון כסף ותצטרף עוד חיילים. 

• אהבתי 1
פורסם

אין שום בעיה עם עוד חיילים - יחוקקו חוק של 6 חודשי מילואים, 4 שנות שירות סדיר.

כסף? גם אין בעיה - יעלו עוד מס הכנסה, יוסיפו מיסים חדשים....

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם (נערך)
לפני 3 שעות, יבגניפ כתב:

אה עריכה:

@יובל .מ., ראית שאצלכם, בערוץ 14, העלימו השבוע את זה שהשוטר שנרצח בפיגוע היה גיי והיה אמור להתחתן עם בן הזוג שלו?

יש מצב שהטענות שלך אליי, כאילו איכפת לי מי ירה במחבל, זה השלכה פשוטה? :)

בחיים לא ראיתי ערוץ 14, הם ערוץ פח אשפה.

גלי ישראל אני שם ל3 דקות בבוקר באוטו בשביל להתעצבן ומשם מעביר לקותי ומאיה ברשת ג כי הם מצחיקים אותי.

השוטר הזה הוא ככל הנראה אדם נהדר שאיבד את חייו בפיגוע כשהוא ידע כל בוקר שהוא מסכן את חייו למען החברה הישראלית, אני משתתף בצער המשפחה ובן זוגו ואם כבר מבין שנינו מי שפחות מכבד שוטרים (שהם לא לוחמי יממ) זה כנראה אתה.

עריכה אחרונה על ידי יובל .מ.
  • אהבתי 1
פורסם
לפני 15 דקות, ch28566 כתב:

, להתיישב בעזה זו לא תוכנית

זאת כן.

רעה, טובה, זאת תוכנית והצהרת כוונות.

העולם יכול להסכים או לא להסכים, אבל זאת תוכנית.

גם רצח עם בעזה זאת תוכנית.

ניצחון מוחלט זאת לא תוכנית.

הבסת הכוח הצבא של החמאס, זאת אומנם תוכנית, אבל כשמדובר על אירגון טרור זאת מטרה עמומה. (אפשר להגיד שסיימנו לו? על זה ביבי מדבר כשהוא אומר " את המחיקה הכמעט מוחלטת של היכולות הצבאיות של חמאס?'' לא?

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 21 דקות, ch28566 כתב:

תציג לעולם תוכנית לחזון שלך לעזה ולבנון, תוכנית מסודרת עם כל הפרטים שצריך, תוכנית כזו כבר הייתה, דרך אגב, צריכה להיות במגירה. עכשיו תן לעולם להציג לך איך הוא משיג את זה ומה הוא יעשה כדי שזה יקרה. ברור שהעולם לא מסוגל לזה ולא רוצה את זה, כלומר ממש לא אכפת לו אם יש טרור נגד ישראל ואם מרבית תושבי עזה הם עוד פח אשפה אנושי תוצרת האיסלם והתרבות הערבית, אבל אז לפחות יהיה לישראל סוג של אורך נשימה למול אפסים כמו צרפת שתמיד מתקפלת מול כוח או ממשל אמריקאי רופס. 

לחילופין? פשוט תציג תוכנית גם אם היא כזו שהעולם יתנגד לה, אבל לפחות שתהיה תוכנית ולא, להתיישב בעזה זו לא תוכנית, הרי היינו שם, היה רע להפליא, זה גם לא מתיישב בשום צורה עם ממשלה שרוצה להעניק פתור משירות לחרדים או מנהלת כלכלה בעזרת השם שכן התיישבות בעזה תעלה המון כסף ותצטרף עוד חיילים. 

כתבת את המילים "תציג ו"תכנית" לפחות 30 פעמים.

אבל גם לך אין מושג מה לעשות.

זה אירוע מתגלגל כרגע.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם
לפני 6 דקות, David32 כתב:

זאת כן.

רעה, טובה, זאת תוכנית והצהרת כוונות.

זה לא, כי אין כאן שום דבר שאומר לתושבי ישראל איך זה יוצר ביטחון (זה לא) איך זה מונע מחמאס שליטה בעזה, איך זה מונע מיצירה של עוד גוף טרור בעזה, איך.... זה תוכנית רק למי שחי לפי בעזרת השם.

לפני 6 דקות, Potato כתב:

כתבת את המילים "תציג ו"תכנית" לפחות 30 פעמים.

אבל גם לך אין מושג מה לעשות.

זה אירוע מתגלגל כרגע.

אולי אתה רוצה שאני אכתוב לך מה יוצג בספרי הלימוד? כמה תחנות כוח להקים? אתה ילד בן 5?!

פורסם
לפני 1 דקה, ch28566 כתב:

אולי אתה רוצה שאני אכתוב לך מה יוצג בספרי הלימוד? כמה תחנות כוח להקים? אתה ילד בן 5?!

הנקודה שלי הייתה שאין תכנית כי אין מה לתכנן, המצב האידיאלי ברור לכולם, המצב בשטח מכתיב את המציאות.

חוץ מזה, אני בעד להמשיך להחריב את לבנון(חיזבאללה) ולא לדבר על שום הסדר בזמן הקרוב עד שלא יישאר מהם הרבה.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם
לפני 11 דקות, ch28566 כתב:

זה לא, כי אין כאן שום דבר שאומר לתושבי ישראל איך זה יוצר ביטחון (זה לא) איך זה מונע מחמאס שליטה בעזה, איך זה מונע מיצירה של עוד גוף טרור בעזה, איך.

זאת תוכנית. זה אולי לא פתרון לדעתך, אבל זאת תוכנית. זה גם מתאר איך המצב נראה אחרי המלחמה. 

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• תוכן חדש...