Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 3 שעות, mcaspi כתב:

יש והייתה תמיד תוכנית יעילה וישימה והיא לחסל את הארגונים, בדיוק מה שעושים היום. רק שלא עשו אותה.

ביבי לא תמך בה זה ידוע. מי כן תמך בה?

גנץ?

אייזנקוט?

לפיד?

לפני 3 שעות, 98civic כתב:

איפה כל החרדים עכשיו? מה באים? אולי 1000 חובשי כיפה? איפה כל השאר?

כל מי שאני מכיר נרתם לסייע איכשהו. לפני שעתיים נפגשתי עם עוד 2 חברים ודיברנו על התסכול שאין לנו יכולת לסייעי משמעותית יותר. יש גבול כמה נהגים צריך להעביר אוכל לחיילים. 

באופן אישי אני חושב שצריך לקום גוף מאורגן לשעת חירום שיאוייש בידי עשרות אלפי חרדים כמוני שמעוניינים מאוד לסייע. זה יכול להיות במיליון תחומים שהעורף צריך בהם סיוע. אבל אם היה בואפן מאורגן אני בטוח שזה היה הרה יותר יעיל. 

כרגע חלק גדול מהעזרה לאו דווקא עונה על הצרכים בשטח. 

לפני שעה, פינדר כתב:

סבבה. עזוב נושאים אחרים. רק עזה.

ביבי היה ראש הממשלה ב15 שנה האחרונות, למעט זמן קצר.

ביבי הוא אבי הקונספטציה שחמאס הוא נכס. זו עובדה. כתוב. נאמר. מוקלט. אי אפשר להכחיש אצל זה.

את התפיסה הזו הידהדו השותפים שלו כמו סמוטריץ וה"פרשנים" שלו.

התפיסה הזו קרסה לחלוטין וגבתה מחיר דמים.

מי אחראי? מי צריך לשלם את המחיר?

זה שראש המערכת אחראי זה ברור. 

אחרי שזה ברור. בא נפרק קצת לגורמים. סמוטריץ' ואנשיו מאז ומעולם טענו שצריך לפרק את החמאס. אלא מה, התייחסו אליהם לא ברציונות כי הפ "פירומנים"

אחרי שטיפלנו בזה נעבור הלאה.

הגוש שנגד ביבי היה שבוי באותה תפיסה או לא?

ליברמן כבר אמר את דעתו. אבל כל השאר שהיו בעמדות השפעה לא במערכה אחת ולא בשתיים היו באותה תפיסה.

וזה כנראה כולל את המלאך המושיע גנץ אייזנקוט ושות'. ורוב הדרג הבטחוני בשנים האחרונות.

האירוניה שאלו שאתם הכי מאשימים (צינות דתית) תמיד היו בדעה לפרק את חמאס. 

לפני שעה, Pika007 כתב:

בא לך להמשיך להוציא את עצמך דביל?

אף אחד בקפלן לא קרא לפרק את הצבא. אף אחד. הקריאה הייתה אזהרה כנגד הפיכת הצבא לכלי בידי וואנאבי דיקטטור.

אף טייס לא סרבן. הם הודיעו על הפסקת התנדבות אם לא תושהה החקיקה שנועדה להפוך אותנו לדיקטטורה. אתה מכיר את המילה התנדבות? מבין את משמעותה? 

והנה בשעת האמת, ה "סמולנים" של קפלן תפסו סכין בין השיניים ורצו לחזית.

תראה כחרדי שלא התגייס קטונתי מלהביע את דעתי בכלל בענייני אנשים שהקדישו  חלק ניכר מחייהם להגנת המדינה.

אבל אם אני לא טועה  שמעתי את חלוץ (רמטכ"ל כן!) אומר שאם יצטרכו להפציץ כור הוא לא עולה על מטוס. ומדינת ת"א כולה דמעה  מרגב (ראש להק אויר) שהצהיר "שלא טוב למות בעד ארצנו" אז אנא. 

לגבי הטייסים זו היתממות. אתה בעצם אומר שהם איימו שלא יתייצבו רק מתי שלא צריך אותם?

אז נכון שאתה ידעת (האמת גם אני) שבשעת מלחמה אמיתית הם יתייצבו. השאלה איך זה נתפס החוצה.

המטרה קידשה את האמצעים וממש ברגע זה עדיין מקדשת את האמצעים. וחבל כי את הפירות אנחנו אוכלים ביחד אחרי זה.

לפני כשעה, yb כתב:

תשובה פרקטית פשוטה ישר ולעניין:

רק אתמול, הממשלה דיברה על החטופים והשבויים בפעם הראשונה בערב, זה היה גנץ שהצטרף לממשלה,     

ביבי לא מדבר על זה אפילו כדי לא לקשור את עצמו תודעתית לכשלון- אתה מבין את זה?! 

זו פרשנות שלך. הפרשנות שיותר הגיונית בעיניי היא טקטית לא להעצים את המשבר הזה שגם ככה חמור מאוד.

לפני 19 דקות, yb כתב:

בטח שמשנה, תרחיב בבקשה אם אתה מוכן, מעניין מאוד לשמוע

אשמח להרחיב במה?

פורסם
לפני כשעה, Coro כתב:

תראו את הפרופגנדה הפלסטינית

שותלים בובות בין ההריסות ומצטלמים לידם.

אתה לא צריך לנסות לשכנע שאויבינו הפלסטינאים הם חארות.

אנחנו מסכימים איתך.

פורסם
לפני שעתיים, Pika007 כתב:

והנה בשעת האמת, ה "סמולנים" של קפלן תפסו סכין בין השיניים ורצו לחזית. זו אפילו לא מטאפורה- אני שוב מעלה את יאיר גולן כי בחבורת אלו שקוראים לעצמם "ימין" (הם לא ימין.) אוהבים לעשות ממנו דמון מייצג של "הסמול". וכמוהו יש עוד לא מעט.

למה? כי המטרה הפעם מוצדקת, זו לא גחמה של הממשלה, זה לא כדי לשרת את נתניהו. כל אחד מאיתנו עושה מה שהוא יכול כדי לשמור על הבית, המשפחות והחברים שלנו.

אם אתה רוצה להאשים בהחלשה, תאשים את המטומטמים שניסו בכל הכוח לדחוף על מנת להפוך את מערכות המדינה לביץ' הפרטית שלהם.

זה מה שגרם לבלאגן. אתה למעשה אומר "הבלאגן אשם בהיותו בלאגן"

לא, הגורם הוא האשם

בוא נלך גם לצד השני

אתה רוצה לבדוק כמה "משיחסטים" נמצאים עכשיו במילואים?

כמה כאלו מהגרעינים התורניים התגייסו נלחמו וגם נפגעו?

יש את שיקלי ואלמוג כהן שמגוייסים וגם מהם בשמאל עושים מהם דיונים. אין לאף אחד בשמאל טיפת התנצלות כלפיהם?

אולי נבדוק כמה מהמגויסים תומכים ברפורמה וכמה מתנגדים ואז לפי זה נחליט? אתה מבין כמה זה מטומטם

אז כן. כמו שהביקורת כלפי אנשי ימין היא לא אישית אז גם הפוך 

• אהבתי 3
  • רעיון גרוע 1
פורסם
לפני 4 דקות, yd b-4 כתב:

כל מי שאני מכיר נרתם לסייע איכשהו. לפני שעתיים נפגשתי עם עוד 2 חברים ודיברנו על התסכול שאין לנו יכולת לסייעי משמעותית יותר. יש גבול כמה נהגים צריך להעביר אוכל לחיילים

יכולתם לסייע יותר אם הייתם מתגייסים בזמנו לצבא ועכשיו הייתם בעלי מקצוע צבאי נדרש כלשהו...

בכל מקרה תודה על התרומה וההתנדבות. בלי ציניות. 

• מצחיק 1
פורסם (נערך)
לפני 31 דקות, עדי-אל כתב:

בוא נלך גם לצד השני

אתה רוצה לבדוק כמה "משיחסטים" נמצאים עכשיו במילואים?

כמה כאלו מהגרעינים התורניים התגייסו נלחמו וגם נפגעו?

יש את שיקלי ואלמוג כהן שמגוייסים וגם מהם בשמאל עושים מהם דיונים. אין לאף אחד בשמאל טיפת התנצלות כלפיהם?

אולי נבדוק כמה מהמגויסים תומכים ברפורמה וכמה מתנגדים ואז לפי זה נחליט? אתה מבין כמה זה מטומטם

אז כן. כמו שהביקורת כלפי אנשי ימין היא לא אישית אז גם הפוך 

למה שנלך לצד השני? יש רק צד אחד בציבור שנאלץ לספוג את ההאשמות שהם "משתמטים"/"בוגדים" וכל החירטוטים האלו. אני מנסה להעביר נקודה- ואתה עוד פעם לוח את זה למקום של לנסות למתוח סימטריה.

חבר, זה דבילי. מאוד. בכל המניפסטים הארוכים מדי שלי פה לא טענתי לרגע שמשיחיסטים לא מתגייסים או משהו כזה או מועלים בתפקידם בהגנת המדינה. אז מה בעצם אתה מנסה לומר פה?

משפט מודגש- אה, אבל פה אתה טועה בענק. השיח שמתקיים בארץ כבר חודשים הוא כזה. זה לא שיש מבקרי רפורמה ותומכי רפורמה/ "ימנים ושמאלנים" / "תומכי ממשלה ומתנגדי ממשלה"

יש אוסף של קבוצות (אני לא אגיד צד, זה לא צד. זה אוסף של הרבה מאוד אנשים מגוונים) שמבקרים את התנהלות ומהלכי הממשלה, ויש אוסף של אנשים שעסקם הוא לבקר ולתקוף את אלו המבקרים את הממשלה. כלומר, התקפות אישיות.

לפני 37 דקות, yd b-4 כתב:

באופן אישי אני חושב שצריך לקום גוף מאורגן לשעת חירום שיאוייש בידי עשרות אלפי חרדים כמוני שמעוניינים מאוד לסייע. זה יכול להיות במיליון תחומים שהעורף צריך בהם סיוע. אבל אם היה בואפן מאורגן אני בטוח שזה היה הרה יותר יעיל. 

תראה כחרדי שלא התגייס קטונתי מלהביע את דעתי בכלל בענייני אנשים שהקדישו  חלק ניכר מחייהם להגנת המדינה.

אבל אם אני לא טועה  שמעתי את חלוץ (רמטכ"ל כן!) אומר שאם יצטרכו להפציץ כור הוא לא עולה על מטוס. ומדינת ת"א כולה דמעה  מרגב (ראש להק אויר) שהצהיר "שלא טוב למות בעד ארצנו" אז אנא. 

לגבי הטייסים זו היתממות. אתה בעצם אומר שהם איימו שלא יתייצבו רק מתי שלא צריך אותם?

אז נכון שאתה ידעת (האמת גם אני) שבשעת מלחמה אמיתית הם יתייצבו. השאלה איך זה נתפס החוצה.

המטרה קידשה את האמצעים וממש ברגע זה עדיין מקדשת את האמצעים. וחבל כי את הפירות אנחנו אוכלים ביחד אחרי זה.

בנוגע למודגש- קדימה. תקימו. ביום אחד בדיוק קבוצה לא מאורגנת מהעמק הפכה לארגון עם לוח הסעות מסודר, תחנות הפצה, וכוח כלכלי בלתי נתפש. 

תרימו את הישבן מהכיסא, דברו במעגל בדיוק 5 דקות וזהו, יש לכם ארגון.

"קטונתי מלהביע את דעתי, אבל אביע את דעתי"

וזו הבעיה. אתה כל כך לא מעורה שאין לך ממש מושג על מה אתה מדבר, שמעת חצאי משפטים ועל פיהם אתה מסיק מסקנות. אז הנה מה שבפועל נאמר:

לא טוב למות בעד ארצנו - אם הפכה לדיקטטורה.

חלוץ לא יפציץ כור ולא יעלה על המטוס- אם מדובר בגחמה של המנהיג, ולא בהחלטה של מדינה דמוקרטית.

ואני מסכים לחלוטין. בשביל ישראל הדמוקרטית אני כל לילה בחוץ מתנדב. 

אם ישראל הייתה חצי דרך להיות דיקטטורה והיה מדובר בעוד מבצע "שובו מנדטים" בגחמה של ביבי? חפש אותי על המטוס הראשון החוצה מפה.

לגבי הטייסים- יש לך בכלל שמץ איך המודל של חיה"א עובד? לא, ואתה מוצא לנכון להתריס?

הטייסים אמרו למעשה "מרגע זה אני עושה אך ורק מה שאני מחויב על פי חוק לעשות". כלומר, כל מי שיקראו לו לטוס ולבצע גיחות במסגרת מבצע/מלחמה/מה שלא יהיה, היה עושה את זה. אלו שלא היו טסים הם אלו שצה"ל בעצמו היה מונע מהם לטוס אם הם לא עומדים במכסות כאלו ואחרות.

עריכה אחרונה על ידי Pika007
  • אהבתי 8
פורסם

לא טוב למות בעד ארץ שבה יהודים לא יכולים לחיות בדמוקרטיה ליברלית, שבה מנהיגים חסינים מביקורת כנגד שחיתות שהיא נורמטיבית, שהחלטות הדרג השולט לא צריכות לעמוד במבחן הסבירות, ושהשופטים הם בובות מטעם.

לא.

לא טוב.

גם היום, אחרי הזוועה שבוצעה בנו, זו דעתי.

גם אחרי שאיבדתי השבוע קרובת משפחה, חיילת, זו עדיין דעתי.

ולכן, דווקא בגלל זה, את האויב שניסה לפורר אותנו מבפנים - אנחנו נהיה חייבים לנצח.

דווקא.

כי אין לנו ברירה אחרת, וכי היום יותר מתמיד, ברור לנו שאין לנו ארץ אחרת.

• אהבתי 6
  • רעיון גרוע 1
  • רעיון טוב! 2
פורסם (נערך)
לפני 50 דקות, פריג'י כתב:

לא טוב למות בעד ארץ שבה יהודים לא יכולים לחיות בדמוקרטיה ליברלית, שבה מנהיגים חסינים מביקורת כנגד שחיתות שהיא נורמטיבית, שהחלטות הדרג השולט לא צריכות לעמוד במבחן הסבירות, ושהשופטים הם בובות מטעם.

לא.

לא טוב.

גם היום, אחרי הזוועה שבוצעה בנו, זו דעתי.

גם אחרי שאיבדתי השבוע קרובת משפחה, חיילת, זו עדיין דעתי.

ולכן, דווקא בגלל זה, את האויב שניסה לפורר אותנו מבפנים - אנחנו נהיה חייבים לנצח.

דווקא.

כי אין לנו ברירה אחרת, וכי היום יותר מתמיד, ברור לנו שאין לנו ארץ אחרת.

תנחומים.

המשחיים שאתה כה "אוהב" איבדו את יקיריהם כולל תינוקות בזוועות כמו שקרו לפני כשבוע

בפיגועים מזעזעים בבתים שלהם

המדינה גירשה אותם מהבתים לפני כ 20 שנה

אנשים מהמחנה שלך בזים להם יום יום

והם מתגייסים ליחידות הכי קרביות שיש

מעולם הם לא חשבו להניח את הנשק מלהגן עליך

גם אחרי שבזתם לזכות הדמוקרטית שלהם בבחירות והחרמתם מחנה שלם

עדיין הם לא ירדו מהארץ והמשיכו לתרום

ואתה ממשיך לקרוא להם אויבים בסיפא של דבריך

אין בושה

עריכה אחרונה על ידי avi 1234
  • אהבתי 2
  • רעיון גרוע 2
פורסם

מחמם את הלב האיחוד של העם כולל חרדים שכנראה גם הממשלה דאגה להרעיל אותה נגד חילוניים אבל שעת הצרה הגיע והעם מראה כמה הוא מגובש גם בלי הראש. שאפו לכל עם ישראל.

• אהבתי 1

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם (נערך)
לפני 28 דקות, avi 1234 כתב:

תנחומים.

המשחיים שאתה כה "אוהב" איבדו את יקיריהם כולל תינוקות בזוועות כמו שקרו לפני כשבוע

בפיגועים מזעזעים בבתים שלהם

המדינה גירשה אותם מהבתים לפני כ 20 שנה

אנשים מהמחנה שלך בזים להם יום יום

והם מתגייסים ליחידות הכי קרביות שיש

מעולם הם לא חשבו להניח את הנשק מלהגן עליך

גם אחרי שבזתם לזכות הדמוקרטית שלהם בבחירות והחרמתם מחנה שלם

אין בושה

תשמע, אתה חצוף.

ביליתי גם כמה מהזמן של החיים שלי בתוך גוש קטיף בשירות הצבאי. 

אין לך מושג על מה, ועם מי, אתה מדבר.

עריכה אחרונה על ידי פריג'י
  • רעיון גרוע 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לפני 13 דקות, avi 1234 כתב:

מחנה שלם

אין בושה

אתם שניכם מדברים לקיר.

הוא לא אמר שהציבור הדתי הוא האויב אלא נבחרי הציבור שמשתייכים לקבוצות קיצוניות ומפלגים את העם.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 12 דקות, SlowRide כתב:

אתם שניכם מדברים לקיר.

הוא לא אמר שהציבור הדתי הוא האויב אלא נבחרי הציבור שמשתייכים לקבוצות קיצוניות ומפלגים את העם.

הציבור הימני בחר בביבי חלקם בסמוטריץ וחלקם בבן גביר

נבחרי הציבור נבחרו ע"י המצביעים שלהם

גם לעשות רפורמה במערכת המשפט.

עכשיו גם נאם המשסה הלאומי נאום שנאה לאומה תוך כדי לחימה של המשיחיים של סמוטריץ.

14 מנדטים קיבלו הקיצונים

אלה לא קבוצות

זה אנשים שחושבים אחרת ממך

• אהבתי 2
  • מצחיק 3
  • תוכן חדש...