Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 5 דקות, MZN כתב:

צנזורה עלובה.

איזו צנזורה? הזו שאין לנו?

הכל בטלגרם, מזעזע בצורה קיצונית. לא רחוק מסרטוני דעאש. 

• מבאס 1
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 3 דקות, MiniMiz3r כתב:

הכל בטלגרם כבר. כמה עשרות הרוגים + חטופים (גם חיים וגם לא).

איך מגיעים לערוצי טלרגם הללו? אני מפחד אם ביכלל להציץ ולהיחשף לזוועות :-(.

מרגיש שהתעורננו לתוך סיוט.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

לפני 4 דקות, יובל .מ. כתב:

עם ערבים מתנהלים כמו ערבים (גם אם יש פה כמה שלא אוהבים את זה).

כשמחבל יורה צמוד לגדר על חיילים, הוא צריך לקבל טיל לפנים בלי לחשוב פעמיים.

אם צה"ל נכנס לג'נין וכלי טיס מזהה 30 מחבלים מתכנסים, מל"ט צריך לשלוח טיל נ"א שיהרוג את כולם ועוד כמה מהצד אם צריך, לא לפרסם את הצילום בגאווה "הנה זיהינו".

אם יש ירי תלול מסלול לישראל, הנייה צריך לקבל פצצה 3 טון על הבית שתחסל אותו ואת כל הילדים שלו אמן.

ביבי לוזר שלא דרש את זה, פגע בהרתעה והאזרחים סופגים.

הלוואי שלא יקום מחר בבוקר אולי יחליף אותו מישהו עם ביצים.

אני מסכים עם כל מה שאתה מציע, רק שזה לא מחובר למציאות. אנחנו הגענו למצב שארגוני טרור מחזיקים מולנו מאזן אימה...

מעבר לעובדה שכואב לראות אזרחים תמימים נשחטים, זה גם עצוב לראות את חוסר האונים של הצבא מול ארגון טרור בינוני מינוס. מחבלים מסתובבים בטנדר באמצע פאקינג שדרות, עיר בישראל, לא איזה ישוב צמוד גדר, טנק מרכבה, שיא הטכנולוגיה, מושמד על ידי מחבלים ועוד שלל תמונות לא מחמיאות.

יש המון גורמים למצב הזה, החל מחוסר ההחלטיות והיוזמה של הממשלות מול ארגוני טרור, כולל כל הממשלות של ביבי, חוסר היוזמה של צה"ל ומעבר ל"הכלה" במקום קביעת הדברים בשטח, תרבות הטיוח, היהיה בסדר והפוליטיקה הפנימית, חוסר התמיכה של הדרג המשפטי, כן, כולל בג"צ והפרקליטות, ועד דעת הקהל העולמית שמלאה בצביעות ובסטנדרטים כפולים.

עכשיו עם המלחמה באוקראינה זה זמן מצוין להיכנס לעזה ולעשות שם פינוי בינוי. תושבי עזה - למצרים או לים, לפי בחירתם.

זאת הדרך היחידה לפתור את הבעיה בעזה, לטווח ארוך. אם זה לא יקרה אז אנחנו פשוט נראה עוד ועוד סבבים בהמשך, כמו שכבר הורגלנו בשנים עברו.

• אהבתי 3

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 3 דקות, hwgeek כתב:

איך מגיעים לערוצי טלרגם הללו? אני מפחד אם ביכלל להציץ ולהיחשף לזוועות :-(.

מרגיש שהתעורננו לתוך סיוט.

ממש לא הייתי עושה את זה. קודם כל זה מבזה את הפגועים, ושנית זה מחזק את הצד השני תודעתית, בזמן שפוגע בצד שלנו.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 5
פורסם (נערך)
לפני 9 דקות, gadik6 כתב:

אנחנו הגענו למצב שארגוני טרור מחזיקים מולנו מאזן אימה...

מי הביא אותנו למצב הזה? סבתא שלי? מי היה בשלטון כל השנים האחרונות שחמאס התעצם?

אם כבר השוואות בליל הסדר של הפיגוע הגדול שהוביל "לחומת מגן" אני בטוח שהיו אנשים כמוך שאמרו "זה מה יש".
מזל שהיה מנהיג שחשב אחרת.
הבעיה שעכשיו אין לנו מנהיג כזה על ההגה וזה מה שאתה מסרב להפנים.

לפני 8 דקות, daniel.asu כתב:

ממש לא הייתי עושה את זה. קודם כל זה מבזה את הפגועים, ושנית זה מחזק את הצד השני תודעתית, בזמן שפוגע בצד שלנו.

אני גם לא ממש מחפש את זה התמונה די ברורה לי בלי שיגידו.
המון הרוגים, בני ערובה שיהפכו להרוגים, חטופים כל זה כבר ברור לי שיש ויהיו.
אם טור של טנדרים עם מחבלים נכנס בהפתעה הוא גם יכול לעשות פרסה ולחזור עם שלל... והם חזרו עם שלל.

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • אהבתי 3
  • רעיון טוב! 1

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 4 דקות, daniel.asu כתב:

בטלגרם כמעט אין צנזורה,מומלץ להמנע מאנשים טובים שרצים לדווח בלי פילטרים.

לפני 19 דקות, יובל .מ. כתב:

עם ערבים מתנהלים כמו ערבים (גם אם יש פה כמה שלא אוהבים את זה).

כשמחבל יורה צמוד לגדר על חיילים, הוא צריך לקבל טיל לפנים בלי לחשוב פעמיים.

אם צה"ל נכנס לג'נין וכלי טיס מזהה 30 מחבלים מתכנסים, מל"ט צריך לשלוח טיל נ"א שיהרוג את כולם ועוד כמה מהצד אם צריך, לא לפרסם את הצילום בגאווה "הנה זיהינו".

אם יש ירי תלול מסלול לישראל, הנייה צריך לקבל פצצה 3 טון על הבית שתחסל אותו ואת כל הילדים שלו אמן.

ביבי לוזר שלא דרש את זה, פגע בהרתעה והאזרחים סופגים.

הלוואי שלא יקום מחר בבוקר אולי יחליף אותו מישהו עם ביצים.

פנטזיה מה שכתבת,הלוואי בימינו.

אבל הבעיה (כמו שכתבו פה בעבר כמה אלפי פעמים),אנחנו מדינה קטנה באמצע שומקום,בלי משאבים,בטח לא מעצמה,לא מייצרים לעצמנו (חוץ מפירות וירקות)

ותלויים לגמרי בייבוא כל דבר בערך מהעולם.

תתחיל סרט של כמו שכתבת והאג'נדה תחלחל מהר לכל היצרניות להפסיק כל קשר איתנו עד שנירגע (אם בכלל)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

סורוקה עדכנו על כ-80 פצועים, חלק במצב קשה. מספר בלתי נתפס.

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מה שטראגי בסיפור הזה זה לא רק הקורבנות של הסבב הנוכחי, אלא אלה של הסבב הבא.

כי אם יושבי הארץ לא מוכנים לקבל את זה שהמנהיג הוא האחראי, וממשיכים להצביע פעם אחר פעם לאותם מנהיגים שעושים את אותן טעויות, ואפשר ממש לראות את ההידרדרות בשטח - מה יקרה בסבב הבא? איך תווצר פה הרתעה?

• אהבתי 4
פורסם
לפני 5 דקות, farkash7 כתב:

מי הביא אותנו למצב הזה? סבתא שלי? מי היה בשלטון כל השנים האחרונות שחמאס התעצם?

אם כבר השוואות בליל הסדר של הפיגוע הגדול שהוביל "לחומת מגן" אני בטוח שהיו אנשים כמוך שאמרו "זה מה יש".
מזל שהיה מנהיג שחשב אחרת.
הבעיה שעכשיו אין לנו מנהיג כזה על ההגה וזה מה שאתה מסרב להפנים.

אני כבר רשמתי שלא הצבעתי ביבי, אז מה בדיוק אתה רוצה ממני?

כל מי שדיבר על פתרון צבאי לעזה, ולא שלום עם בלונים, קוטלג כימין קיצוני, כמדומני.

ורק כדי להעביר את הנקודה שלי לגבי דעת הקהל הבינלאומית - נכנסתי ל-BBC ו-CNN, מה הכותרות אומרות?   "חמושים הסתננו לישראל". לא ארגוני טרור או מתקפת טרור על אזרחים חפים מפשע, אלא "מבצע צבאי" של החמאס.

• אהבתי 1

פורסם
בתאריך 13.5.2023 בשעה 22:10, davemustaine87 כתב:

אז מה ? יש הפסקת אש? 

בין דיונה לדיונה וחיסול בכיר כזה או אחר, מבחן הזמן יגיד באמת אם יש הרתעה או אין. 

הימור שלי? זה יחזיק עד יום ירושלים. אז מי שירה זה יהיה חמאס, או פלג סורר, או סבתא של בכיר שרצתה לנקום. 

לא יודע בדיוק מתי זה קרה, אבל נהייתה לנו מנטליות של "0 חללי צה"ל" כאילו אנחנו בצבא שוויץ. 

אני לא יודע מה התוכנית הגדולה, בתקווה שיש כזאת, אבל כרגע ניראה שזה לא עובד כלל. מזל שיש לנו מוח מאוד מתוחכם להמציא פלסטרים כמו כיפת ברזל, אבל זה פלסטר על חתך- מונע דימום למוות, אבל פשוט גורם לסבל ומשתק חצי מדינה. הא וכן, עולה 100 אלף דולר עבור כול ירוט. 

קשה לדעת מה אמת ומה תעמולה(גם שלנו וגם שלהם), אבל לדעתי אנחנו נתפסים כמו צבא ללא ביצים, ובסוף ממילא נקבל את כול ההרוגים שכיבכול "חסכנו" רק עם ריבית.

את הדבר הזה אני טוען כבר יותר מעשור. 

לצערי, קיבלנו את זה ישר לפנים. 

פורסם (נערך)

לצבא ולממשלה אין ולא הייתה אג'נדה לגבי עזה לא מהיום. זה לא קשור לביבי (שאגב גם הצביע בעד ההתנתקות, כן?).

לפני 20 שנה זה היה נראה בדיוק אותו דבר, חוץ מהעובדה שהם היו תוקפים מפקדות בתוך הרצועה.

עריכה אחרונה על ידי פריג'י
  • אהבתי 1
פורסם
לפני 33 דקות, daniel.asu כתב:

עשיתי טעות ונכנסתי לאיזה קבוצה אחת, עצרתי את עצמי מלהקיא השניה האחרונה, נהייתי לבן. אל תכנסו לשיט הזה, אי אפשר גם לדעת מה אמיתי.

לדעתי הסקרנות של הציבור שוב נובעת מחוסר המידע שאנחנו מקבלים מהמדינה. אף אחד לא יוצא לציבור.

פורסם
לפני 27 דקות, daniel.asu כתב:

מה יקרה בסבב הבא?

לא הייתי מהמהר על שום דבר כרגע. מצב כמו היום לא נראה בישראל עשרות שנים. 

לפני 18 דקות, פריג'י כתב:

חוץ מהעובדה שהם היו תוקפים מפקדות בתוך הרצועה.

הבדל גדול, יש לתקוף עמדות מבוצרות ומאובטחות ויש לפשוט על ערים ולירות באזרחים.

אבל אני מסכים איתך, ישראל הייתי צריכה לגבש תוכנית מסודרת לגבי עזה.

לפני 5 שעות, falou כתב:

פורסם

בחרתי גם לא לנסות לחפש, מספיק בטעות ניכנסתי לטוויטר והזוועות הבריחו אותי.

חלום בלהות.

• רעיון טוב! 1

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

• תוכן חדש...