Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אולי הוא חשב שזה בפורטוגזית...

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם (נערך)

חתיכת אידיוט.
לא נראה לי שהוא מסוגל לחשוב מעבר לאיך להכשיר מאחז בלתי חוקי.
חיכיתי שמישהו מהממשלה יקח קרדיט על המהלך הזה למרות שהוא כולו יוזמה של חברה פרטית, אבל ציפיתי שלפחות יגידו את השם שלה נכון.

מזל שג'נסן לא ראה את הנאום הזה. היה מבטל את הפרוייקט.

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • אהבתי 1

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 43 דקות, SlowRide כתב:

אולי הוא חשב שזה בפורטוגזית...

זה המבטא שירש מגרנדמייזר

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

עוד נצחק על התקופה הרעה הזו.

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

• חברי המעגל הראשון
פורסם

השאלה איפה נהיה ובאיזה מצב צבירה.

אני מאד מקווה שהמטומטמים האלה שרפו את עצמם מספיק כדי שבעוד 4 שנים הריח המסריח שישאר והציבור יזכור, אבל לך תדע.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
לפני 27 דקות, SlowRide כתב:

השאלה איפה נהיה ובאיזה מצב צבירה.

אני מאד מקווה שהמטומטמים האלה שרפו את עצמם מספיק כדי שבעוד 4 שנים הריח המסריח שישאר והציבור יזכור, אבל לך תדע.

אם הן נופלים מחר בבוקר חד משמעית זה מתבטא בקלפי בצורה מובהקת, אם הם משלימים 4 שנים של תעמולה ופמפום מסרים זה כבר לא בטוח, במיוחד אם רגע לפני יהיה איזה ספין כמו מלחמה בגלל השמאל או הסכם שלום עם ניקרגוואה.

מה שכן אם המצב הכלכלי יהיה חלילה בקנט בסוף 4 השנים זה יהיה פקטור חזק

עריכה אחרונה על ידי yb

פורסם

לא בטוח שיהיה שינוי עוד 4 שנים. דוגמה לזה טורקיה. אינפלציה של 80% ובחרו בהרדואן.

עוד 4 שנים. הם כבר ידאגו לאיזה שפן.

והמטרה שלהם זה לשנות הכל. ככה שלא משנה במי תצביע. 

שהליכוד וביבי יישארו לנצח.

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

פורסם

ממשלת ״שמאל״ (לא ביבי) תקום כשהימין יאהב את הילדים שלו יותר ממה שהוא שונא ערבים (ושמאלנים ואשכנזים והומואים)

• אהבתי 4
  • רעיון טוב! 2

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 4 שעות, פינדר כתב:

ממשלת ״שמאל״ (לא ביבי) תקום כשהימין יאהב את הילדים שלו יותר ממה שהוא שונא ערבים (ושמאלנים ואשכנזים והומואים)

יש מצב שהמדינה תימחק לפני שזה יקרה

פורסם
לפני 3 שעות, Night Driver כתב:

אני מקווה שהיא תגיש תלונה בארה"ב. שם אין לו חסינות.

מן הסתם נושא דרכון דיפלומטי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
לפני 4 שעות, arturkopit כתב:

בהתחלה הוא מנסה לגנוב את הדמוקרטיה בישראל בצורה אלימה, כעת הליצן עלה רמה והתחליף להפגין אלימות ולגנוב מאזרחים בארה"ב

https://www.ynet.co.il/news/article/s1u6n800uh#autoplay

מחכה להסבר לאלימות הזאת מהצד הנאור של הפורום-תומכי הממשלה.

אין זווית מעוף הציפור ולכן לא ברור האם היא החזיקה ביד גלוק19 או אולי רובה סער עם מטול רימונים פשוט לא רואים את זה, ובהינתן שאולי איימה עליו בנשק חם זו זכותו המלאה לנסות להגן על עצמו. למה אנחנו נותנים לנשים להסתובב עם נשק חם ברחוב בקרבת חברי כנסת? לא זכורה לי תגובה שלך כאן כשאנשים נורו ברחוב אבל פתאום כשזה כמעט פוגע בחבר כנסת מהימין אז אתה נדלק? הצביעות... כמו כן איך אני יודע שזה לא תמונה מגונרטת ע"י ai deep fake מאצינלרננג? יש לך הוכחה או ש"פתאום" לא חשוב הוכחות או שאולי עוד רגע תגיד לי שai זה לא דבר אמיתי??? כמו כן תראה, ציפור!!!! 

**

עפ"י העדות שלה - המגהפון היה מחובר לה לצוואר ונתלש מעוצמת המשיכה. ייתכן שהיא משקרת, הרי לא רואים בבירור בוידאו.

מה שכן רואים בבירור זה ח"כ בכיר מוקף אנשי אבטחה תוקף אישה שמעצבנת אותו, ומה שנראה בבירור זה אפס השלכות לפעולה. עולב עולבים. 

עריכה אחרונה על ידי oryo
  • רעיון טוב! 2

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
לפני 34 דקות, oryo כתב:

ומה שנראה בבירור זה אפס השלכות לפעולה

אמריקה!

אה, רגע..מה?

מקווה שהרשויות בניו יורק בעלי יותר יכולת מאשר אלו בארץ הקודש.

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

• תוכן חדש...