Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

הבעיה היא של מי שבוחר להיעלב מזה.

בנות האולפנה, חסידות ויזניץ וסמוטריץ לא מעניינים לי את האתם יודעים מה. שהחרדים הספרדיים יפסיקו לכרכר אחריהם כמו כלבים והכוח שלהם יירד.

מירב מיכאלי, הלוחמת נגד פונדקאות קנתה ילד שני..

מזל טוב.

או bless the fruit מה שלא אמרו ביומנה של שפחה.

עריכה אחרונה על ידי יובל .מ.
  • אהבתי 2
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם
לפני שעה, פינדר כתב:

תלמידות אולפנה, איפה שמחנכים את ציבור הבוחרות של סמוטקיץ׳ ורוטמן (אלו שמאוד מאוד רוצים להכניס מזרחים לעליון) הפיקו את אחד הסרטונים הכי גזענים שראיתי.

מילא התלמידות. כמה הורים, מחנכים ומנהלים ראו את הסרטון הזה ולא חשבו שיש איזו בעיה קטנה?

כמו שכבר כתבתי פה בעבר, הציבור החרדי והציבור הדתי לאומי, הם הציבורים הכי גזענים שיש.

אלו בדיוק הציבורים שרוצים להפריד בין יהודים ללא יהודים (סמוט ומחלקת יולדות), בין גברים לנשים, בין מזרחים לאשכנזים. והם באים ללמד את החילונים על גזענות..

חכה שיפיקו סירטון על ועדת הקבלה לאולפנות ולישיבות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני כשעה, Mech Morphix כתב:

לא יודע לא הצלחתי להעלב מזה. מה זה קשור להנהגה?

בטח קשור. הם יודעים יפה מאוד להעלב ולהטריל כשזה נגד הצד השני של המפה הפוליטית לפני 50 שנה.

אבל הם לא רואים, או לא רוצים לראות, איך בצד שלהם הגזענות פי כמה יותר גרועה.

פורסם
לפני 36 דקות, יובל .מ. כתב:

אני לא הייתי נעלב מזה, אם היו עושים כזה על רוסים. אבל, וזה אבל עצום - זה מעיד על היוצרות ועל הסביבה בה גדלו. הימין הדתי בישראל הוא גזעני. 

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 3 דקות, asix כתב:

בטח קשור. הם יודעים יפה מאוד להעלב ולהטריל כשזה נגד הצד השני של המפה הפוליטית לפני 50 שנה.

אבל הם לא רואים, או לא רוצים לראות, איך בצד שלהם הגזענות פי כמה יותר גרועה.

הנה שאלת איפה הגינוי ודרעי כתב את החרטוט הפוליטי הרגיל. שינה את דעתך עליו בכלל? אפילו לא קצת אני מתאר. אז למה כל ההתעסקות בקקי הזאת

C91D552F-4E0E-4EE1-8C9D-C4E97E445C06.jpeg

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם
לפני שעתיים, Mech Morphix כתב:

זה בגלל שהן מאולפנה ולא חילוניות.

לא מזמן היה את המורות שהתנהגו בגזענות כלפי אתיופיות, לא ראיתי אף ציוץ או גינוי מאף אחד מאנשי הממשלה.

הם טובים בלהציג צביעות ולצאת ליצנים.

לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

מה ההבדל בין זה לבין מה שהחרדים עושים?

בסוף היא משלמת על הילד שלה עם הכסף שלה, החרדים משלמים על הילדים שלהם עם הכסף שלנו.

פורסם
לפני 12 דקות, arturkopit כתב:

מה ההבדל בין זה לבין מה שהחרדים עושים?

יש הבדל בין לשלם על ילד קיים, מכספי החברה, לבין לשלם מראש לאישה שהגוף שלה הוא אינקובטור להשכרה, בטח אם המשלמת היא ״פמיניסטית״ (לטענתה).

• אהבתי 2

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אין קשר להנהגה...

IMG_6610.jpeg

וכשגפני מספר שהוא רוצה לגוון את בגץ, הוא מתכוון בין השאר לבגץ שניסה למנוע אפליה במוסדות החינוך הגזעניים שלו.

בשביל זה הוא רוצה "רפורמה".

https://he.m.wikipedia.org/wiki/בג"ץ_בית_הספר_בעמנואל

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני כשעה, Mech Morphix כתב:

הנה שאלת איפה הגינוי ודרעי כתב את החרטוט הפוליטי הרגיל. שינה את דעתך עליו בכלל? אפילו לא קצת אני מתאר. אז למה כל ההתעסקות בקקי הזאת

C91D552F-4E0E-4EE1-8C9D-C4E97E445C06.jpeg

כי הוא בצד המועלב. גינוי אמיתי צריך לבוא מהצד המעליב.

זה כמו שזילברשטיין יגיד שהינה התימנים גינו את זה שגנבנו להם את הילדים. מה הם עוד רוצים השווערצא חייעס* האלה?

*מתנצל על הניב העירקי של היידיש שלי. אצלנו היה נהוג להשתמש בה רק כדי לצחוק על אשכנזים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 3 שעות, Mech Morphix כתב:

לפני שעתיים, יובל .מ. כתב:

בנות האולפנה, חסידות ויזניץ וסמוטריץ לא מעניינים לי את האתם יודעים מה. שהחרדים הספרדיים יפסיקו לכרכר אחריהם כמו כלבים והכוח שלהם יירד.

מזל טוב.

או bless the fruit מה שלא אמרו ביומנה של שפחה.

שאלה מה הייתם אומרים אם הסרטון היה מופק בגימנסיה הרצליה.

אני לגמרי לא מופתע כי כל הדתות (לפחות מונותאיסטיות) הן גזעניות מטבעם. רק את הגזענות אתנית  מחליפה גזענות דתית. בין דת לדת ובין הזרמים השונים בתוך הדתות עצמן. מושגים מגבילים לגוי קיימים גם בנצרות וגם באסלאם.

פורסם
לפני כשעה, falou כתב:

יש הבדל בין לשלם על ילד קיים, מכספי החברה, לבין לשלם מראש לאישה שהגוף שלה הוא אינקובטור להשכרה, בטח אם המשלמת היא ״פמיניסטית״ (לטענתה).

לא רואה שום הבדל ולא רואה שום בעיה עם פנדקאות.

גם לא מבין למה אכפת לאנשים מכך שאנשים אחרים מאמצים בפונדקאות, אבל זה נושא אחר.

פורסם
לפני 20 דקות, arturkopit כתב:

לא רואה שום הבדל ולא רואה שום בעיה עם פנדקאות.

לא צריך לראות, צריך לקרוא ולהתייחס לכתוב. להבדל בין ילד קיים לילד מוזמן.

אם אתה לא רואה בעיה עם לשלם למישהי שצריכה את הכסף, גם נשים מעולם שלישי, כדי שתשמשנה כאינקובטור ותורמת ביצית, עם כל המחיר הפיסי והנפשי הכרוך בזה, עבור בעלי ממון שרוצים לרכוש תינוק... אוקי.

מה אתה חושב על תרומת איברים בתשלום, אם כן?!

מה לגבי קנייה של ילדים שכבר נולדו?

האם כל אדם, כל גבר, יכול לשלם לכל אישה עבור תינוק?

• אהבתי 1

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני 2 דקות, falou כתב:

לא צריך לראות, צריך לקרוא ולהתייחס לכתוב. להבדל בין ילד קיים לילד מוזמן.

קראתי. אין בעייני שום הבדל בין 2 אלו.

לפני 3 דקות, falou כתב:

מה אתה חושב על תרומת איברים בתשלום, אם כן?!

מה לגבי קנייה של ילדים שכבר נולדו?

האם כל אדם, כל גבר, יכול לשלם לכל אישה עבור תינוק?

לא ברור לי מה הקשר בין פונדקאות לנושאים שציינת, אבל אם אתה מתעניין בדעתי אז אענה.

תרומת איברים בתשלום-זאת לא תרומה כיוון שזה בתשלום. קיים דבר כזה, זה נקרא השוק השחור.

אם בנאדם מעוניין למכור את האיבר שלו בשביל כסף-שיהיה לו לבריאות.

קניית ילדים שכבר נולדו-אתה מתכוון אימוץ...?

האם כל אחד יכול לשלם לאישה עבור תינוק?עפ"י החוקים לא, אתה צריך לעמוד בסטנדרטים מסוימים[תהליך מאוד לא פשוט וגם יקר].

אני אישית חושב שגם לא, לכן יש "סטנדרטים מסוימים".

• אהבתי 1
פורסם

מנסים למזער נזקים.

מנסים למזער נזקים: נתניהו והרצוג שוחחו עם בכירי סוכנות הדירוג מודי'ס (ynet.co.il)

מנסים למזער נזקים: נתניהו והרצוג שוחחו עם בכירי סוכנות הדירוג מודי'ס

הסוכנות צפויה לפרסם מחר דוח לגבי ישראל וככל הנראה תוריד לכל הפחות את התחזית מ"חיובית" ל"יציבה". בצל צפי זה, רה"מ והנשיא ניסו להרגיע את בכירי הסוכנות בנוגע למהפכה המשפטית. מלשכת הנשיא נמסר שהדבר נעשה לבקשת משרד האוצר.

וזה מחדשות 13.

https://13tv.co.il/item/news/economics/hi-tech-903492946/?pid=539&

ביטול פגישות עם משקיעים והעברת עובדים לחו"ל: נזקי החקיקה

סקר מקיף שנערך על-ידי ארגון "סטארט-אפ ניישן סנטרל" מצביע על תופעות מדאיגות בקרב משקיעים ובכירים בהיי-טק הישראלי: כמעט 80% מהבכירים דיווחו על ביטולי פגישות עם משקיעים בעקבות המהפכה המשפטית ויותר מרבע רבע שוקלים להעביר עובדים אל מחוץ לישראל. כל הנתונים.

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

פורסם
לפני 8 דקות, falou כתב:

אם אתה לא רואה בעיה עם לשלם למישהי שצריכה את הכסף, גם נשים מעולם שלישי, כדי שתשמשנה כאינקובטור ותורמת ביצית, עם כל המחיר הפיסי והנפשי הכרוך בזה, עבור בעלי ממון שרוצים לרכוש תינוק... אוקי.

זה מאוד תלוי בסיבה.

אם זה זוג שלא יכול להביא ילדים לעולם, וזאת הדרך שלהם להמשיך את השושלת שלהם, אני בעד.( וגם זה רק לילד אחד).

אם זה זוג שיכולים להביא ילד בכוחות עצמם אבל מעדיפים שלא - אני נגד זה.

• תוכן חדש...