Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 45 דקות, David32 כתב:

הוא לא יצא.

מי שיושב ומתכנן לאן הוא ילך אם משהו שלא יתאים לו יקרה - ישאר לשבת לתכנן, או יצא ויחזור מהר.

אם אתה מחליט שאתה מוכן לעבור למקום שיהיה לך בו יותר טוב, ואתה מכין לזה את הקרקע - אז למה להישאר לחכות ליום הפקודה

אוקיי חשבתי שזה נשמע טוב לרשום את זה..

בתכלס מי שמתכונן ומכין את השטח לא יצטרך באמת לחכות ליום פקודה.

תהליך הגירה כמו שאתה מכיר ויודע, לוקח זמן מסוים. זה לא שיחכו פה עד ליום פקודה בשביל לעבור אלא ברגע שמי שמקבל את האישור שהייה/ויזה וכדומה, פשוט עובר.

זה לא צבא שיש יום פקודה/צו שמונה שפשוט קמים והולכים כי קראו לנו לגיוס מילואים.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

כולם כל כך חרדים לגורלו של בית המשפט והפרקליטות, כאילו שלא מדובר באנשים בשר ודם, אלא במלאכים.

מספיק להסתכל על הפרשיות האחרונות ש"בכירי" המערכת מסובכים בהן - אבי חימי (ראש לשכת עורכי הדין, עד לאחרונה) ופרשת ההטרדות, לכאורה, אייל בסרגליק (מועמד לראשת הלשכה) והסכום המופרך, לכאורה שהוא גבה מאלמנת יורי וולקב, שנדקר על מעבר חציה, אפי נווה, רות דוד ועוד ועוד. לא חסרים גם שמות של שופטים שסרחו, או סרחו לכאורה.

כיום, מערכת המשפט והפרקליטות עושים בערך מה שבא להם, כמעט ללא שום בקרה/פיקוח.

אחד הדברים שהכי מתבקשים הוא שינוי הרכב הועדה לבחירת שופטים (שכרגע הכח של בית הנבחרים בו מוגבל עד לא קיים, עקב הרוב הדרוש של 7 חברים לבחירת שופטים לעליון), וגם על זה מתנגדי ההפיכה בוכים.

פורסם (נערך)

לפני 6 דקות, פינדר כתב:

זה הרבה  ״אם״.

אם דיקטטור יעלה לשלטון, זה לא יקרה בוואקום, אלא מתוך אוירה שתאפשר את זה. לכן אם תהרוג אותו מהר מדי, הוא כנראה יוחלף בדיקטטור אחר.

צודק. ערכתי את התגובה שלי תוך כדי שכתבת. הפתרון יהיה להוציא את הגליוטינות, הרבה ראשים הצטרכו להיפרד מהגוף.

לפני 6 דקות, DareDevil כתב:

תהליך הגירה כמו שאתה מכיר ויודע, לוקח זמן מסוים. זה לא שיחכו פה עד ליום פקודה בשביל לעבור אלא ברגע שמי שמקבל את האישור שהייה/ויזה וכדומה, פשוט עובר.

זה לא צבא שיש יום פקודה/צו שמונה שפשוט קמים והולכים כי קראו לנו לגיוס מילואים.

אויי הלוואי והיית צודק. יש 10% מהאנשים כאן שהם כל הסיפור. אנשים שמחזיקים כאן המון כסף. אנשים שמחזיקים כאן חברות. אמנשים שמשלמים המון משכורות והמון מיסים.
אותם 10% יכולים לעזוב היום בערב לא רק מחר בבוקר, והם יעשו את זה הרבה יותר מהר ממה שאתה חושב.
אחרי שזה יקרה תבוא התנפלות על הבנקים של Average joes אבל זה כבר יהיה קצת מאוחר... הממשלה מהר מאוד תסגור משיכות מט"ח למשל.

אתם לא מבינים כמה מהר זה יקרה...

לפני 5 דקות, gadik6 כתב:

מספיק להסתכל על הפרשיות האחרונות ש"בכירי" המערכת מסובכים בהן - אבי חימי (ראש לשכת עורכי הדין, עד לאחרונה) ופרשת ההטרדות, לכאורה, אייל בסרגליק (מועמד לראשת הלשכה) והסכום המופרך, לכאורה שהוא גבה מאלמנת יורי וולקב, שנדקר על מעבר חציה, אפי נווה, רות דוד ועוד ועוד. לא חסרים גם שמות של שופטים שסרחו, או סרחו לכאורה.

אתה מדבר על עו"ד! יחי ההבדל הקטן.
שופטים שסרחו נו חפש בהסטוריה הארוכה של מדינת ישראל שופטים שסרחו. תמצא בודדים אם בכלל.
עכשיו חפש שופטי עליון...
חכ"ים שסרחו לעומת זאת יש לך עכשיו בממשלה! וסרחו יותר מפעם אחת, כלומר עבריינים אמיתיים!ת אני לא מדבר על העבר אפילו, ואתה רוצה לתת להם שליטה בלתי מוגבלת.
אין שכל אין דאגות...

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 8 דקות, farkash7 כתב:

נו באמת, התקשורת? מה הקשר לתקשורת? לא צריך להמציא אשמים. האשמים הם מי שמובילים את המהלך הזה.

התקשורת מוכרת לך שמחר תחייה בדיקטטורה. כל יום מוכרים לך שמחר יגיע סוף העולם.

אתה חושב שככה הציבור יתעורר אם באמת יקרה משהו? 

את מי זה משרת, אם לא את מי שמנסה להביא לסוף העולם? 

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 12 דקות, farkash7 כתב:

אויי הלוואי והיית צודק. יש 10% מהאנשים כאן שהם כל הסיפור. אנשים שמחזיקים כאן המון כסף. אנשים שמחזיקים כאן חברות. אמנשים שמשלמים המון משכורות והמון מיסים.
אותם 10% יכולים לעזוב היום בערב לא רק מחר בבוקר, והם יעשו את זה הרבה יותר מהר ממה שאתה חושב.
אחרי שזה יקרה תבוא התנפלות על הבנקים של Average joes אבל זה כבר יהיה קצת מאוחר... הממשלה מהר מאוד תסגור משיכות מט"ח למשל.

אתם לא מבינים כמה מהר זה יקרה...

אני כתבתי את זה לפני כמה חודשים והתנפלו עליי כאילו אני טועה..

הייתה לי שיחה בשבת האחרונה, שבה העלו את עניין קניית נכס בחו"ל באזור ה-400 אלף יורו, אחרי שבכלל שאלתי לגבי מחירי הנדלן במדינת היעד.

קיצר, המצב בהחלט יכול להדרדר בקלות.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

פורסם (נערך)
לפני 28 דקות, farkash7 כתב:

נו באמת, התקשורת? מה הקשר לתקשורת? לא צריך להמציא אשמים. האשמים הם מי שמובילים את המהלך הזה.
לגבי "ביבי בן מוות".
קודם כל הדברים של הטייס הגיבור הם הסתה, אבל הם לא הסתה מהסיבה שרשמת. הם הסתה כי מישהו עלול לפרש אותם בצורה שגויה, כמוך, וזה עלול להוביל לרצח, ואני לגמרי נגד אמירות כאלה.

גיבור מקלדת אולי.

אם חברה שלך אומרת לך "תרד למכולת תביא חלב 1%" אתה לא תפרש את זה כהסתה לרצח.

ולכן,כל רמיזה שאפשר לקשור אותה להסתה היא הסתה.

בעצם זה אתה,חלב הוא לבן,ודגל לבן הוא סמל כניעה ואתה לא תיכנע בפני השלטון ולכן יש להוריד את ראש הממשלה.

החלב הוא נוזלי וגם דם הוא נוזל.

אי אפשר לפספס את הרמזים פה, היא שלחה אותך!

לפני 28 דקות, farkash7 כתב:

עכשיו לגבי מה שהוא אמר, הוא לא אמר ש"ביבי בן מוות" הוא אמר שאם יהיה כאן דיקטטור הוא בן מוות. אני בהחלט מסכים איתו על הנקודה הזו. אם דיקטטור יעלה כאן לשלטון עדיף שהתנקשו בו במהרה כי האלטרנטיבה הרבה יותר גרועה.
להזכירך דיקטטורים לא פורשים, הם מתים, מזקנה או שמישהו הורג אותם, ועד שהם מתים המון אנשים חפים מפשע מאבדים את רכושם, את הזכויות שלהם, את החופש שלהם וגם את החיים שלהם.

אני מת,פשוט מת על האסקלציות האלה.

זה כמו שקמת בבוקר עם קצת פלוצים והלכת לקנות חלקת קבר כי אתה הולך למות.

אתה מאבד קשר לקרקע ולמציאות,אבל לבריאות אם זה מה שעושה לך את זה.

דמוקרטיה,מותר לך :)

עריכה אחרונה על ידי Potato
  • מצחיק 2

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם (נערך)

איפה רוסיה הייתה לפני המלחמה באוקראינה ואיפה היום?
כמה זמן לקח לעשירים שם לברוח?
כלום זמן... 
מתי הם התחילו לברוח? באיחור ניכר.
אם אתה חושב שתקבל 3 שנים לבצע הכנות אתה טועה, המשברים האלה פורצים תמיד באיחור, אבל כשהתהליך הזה יוצא לדרך זה קורה בבום. למשל כולם (עשירי רוסיה) ידעו שפוטין הולך לפלוש ולא עשו כלום עד שזה קרה.
הנה בנק ישראל כבר מוציא הודעות "אל תדברו על משיכות זה מסוכן למערכת". בסדר אם לא נדבר זה לא יקרה...

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • רעיון גרוע 1

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 1 דקה, farkash7 כתב:

כלום זמן... 
אם אתה חושב שתקבל 3 שנים לבצע הכנות אתה טועה, המשברים האלה פורצים תמיד באיחור, אבל כשהתהליך הזה יוצא לדרך זה קורה בבום. למשל כולם (עשירי רוסיה) ידעו שפוטין הולך לפלוש ולא עשו כלום עד שזה קרה.

אני לא יודע כמה זמן זה יקח בתכלס אבל אם מחר אני צריך לקום וללכת כי נהייתה פה דיקטטורה אז לי לא יהיה קשה כל כך לעשות את המעבר החוצה.

אבל אם אני יכול ללכת ולבחור לעצמי מדינה מבלי להיכנס ללחץ כלשהוא אז למה שאני לא אעשה את זה?

Ready To Rock
Ready To Rumble

פורסם (נערך)

בוא נלך לשואה ונסגור את הפינה.

אולי ישלחו אותי לתאי גזים לזכר הימים הטובים.

אתה מדבר שטויות,אבל העיקר שאתה נהנה.

תמשיך להשוות בין מדינה שפלשה למדינה אחרת ומבצעת פשעי מלחמה ובין שינוי בועדה לבחירת שופטים.

או שאתה מטריל או שאתה סתם נהנה להאכיל את עצמך בסרטים.

עריכה אחרונה על ידי Potato
  • מצחיק 1

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם (נערך)
לפני 29 דקות, farkash7 כתב:

אתה מדבר על עו"ד! יחי ההבדל הקטן.
שופטים שסרחו נו חפש בהסטוריה הארוכה של מדינת ישראל שופטים שסרחו. תמצא בודדים אם בכלל.
עכשיו חפש שופטי עליון...
חכ"ים שסרחו לעומת זאת יש לך עכשיו בממשלה! וסרחו יותר מפעם אחת, כלומר עבריינים אמיתיים!ת אני לא מדבר על העבר אפילו, ואתה רוצה לתת להם שליטה בלתי מוגבלת.
אין שכל אין דאגות...

ושופטים מאיזה "מאגר" בוחרים, או שמייבאים אותם מנורבגיה?

ח"כים שסרחו יש 2 בכנסת הנוכחית (בן גביר ודרעי), ואף אחד לא רוצה לתת להם שליטה בלתי מוגבלת. קראת בכלל מה הרפורמה מציעה לגבי הועדה לבחירת שופטים?

"כשאתה מת כולם סביבך סובלים ואתה לא מודע לזה, ככה גם כשאתה מטומטם". זה לא עליך המשפט?

עריכה אחרונה על ידי gadik6
  • אהבתי 1

פורסם
לפני 7 דקות, farkash7 כתב:

למשל כולם (עשירי רוסיה) ידעו שפוטין הולך לפלוש ולא עשו כלום עד שזה קרה.

אף אחד לא ידע. זה הקטע. אלה הטענות.

ותפסיקו להשוות לרוסיה בשנה האחרונה, מה זה קשור. דיקטטורה יש שם כבר הרבה זמן.

לפני 8 דקות, farkash7 כתב:

הנה בנק ישראל כבר מוציא הודעות "אל תדברו על משיכות זה מסוכן למערכת". בסדר אם לא נדבר זה לא יקרה...

כי זה positive feedback loop

לפני 6 דקות, DareDevil כתב:

אני לא יודע כמה זמן זה יקח בתכלס אבל אם מחר אני צריך לקום וללכת כי נהייתה פה דיקטטורה אז לי לא יהיה קשה כל כך לעשות את המעבר החוצה.

בוא נראה.

אני חושב אחרת. לא כי לי היה קשה, לי לא היה קשה. אבל אני מבין למה לי לא היה קשה, ולא בטוח שלאחרים זה יהיה קל.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 13 דקות, farkash7 כתב:

כלום זמן... 
מתי הם התחילו לברוח? באיחור ניכר.

ההיסטוריה בראי ההיסטריה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 46 דקות, gadik6 כתב:

כאילו שלא מדובר באנשים בשר ודם, אלא במלאכים.

טענת איש קש.

אף אחד לא חושב שמדובר בצדיקים ומלאכים.

לפני 47 דקות, gadik6 כתב:

אחד הדברים שהכי מתבקשים הוא שינוי הרכב הועדה לבחירת שופטים (שכרגע הכח של בית הנבחרים בו מוגבל עד לא קיים, עקב הרוב הדרוש של 7 חברים לבחירת שופטים לעליון), וגם על זה מתנגדי ההפיכה בוכים.

הטריק שלך ושל שאר תומכי ההפיכה, הוא שקוף. להפריד את זה לנושאים בודדים ולהגיד, הנה הם מתנגדים גם לתיקון משהו שלכאורה ברור לכולם שהוא פגום.

אולי כל סעיף בפני עצמו הוא משהו שיכול להיות בו הגיון, אבל האוסף של כולם ביחד, הוא פשוט יצירת ממשלה חזקה באופן בלתי פרופורציונלי, שאין שום כח שיכול לאזן אותה. 

נו אבל לפחות גם אתה קורא לזה הפיכה. גם זה משהו.

• אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני כשעה, Gosser1860 כתב:

עוד שאלה, כמה ההסתה/ההתלהמות שיש עכשיו שונה ממה שהיה עם רבין והסכמי אוסלו? 

מעבר לעניין של רשתות חברתיות/קופסאות תהודה/טיקטוק וכו'.

לשמחתי שונה מאוד.

ב 95' אף אחד מהצד שלא תמך בהסכמים לא גינה את ההסתה והרוב אפילו ליבו אותה. כשישבו רבנים ומנהיגי הציונות הדתית להוציא דין רודף לרבין לא ביבי ולא אף אחד מהגוש שלו לא קם ואמר עברתם את הגבול, כשהשר לביטחון לאומי הצטלפ עם הסמל שתלש מהרכב של רבין ואמר כמו שהגענו לסמל נגיע אליו (וזה שודר בכל הערוצים. שלא יז%&ו את השכל לא ידענו) אף אחד לא גינה ואף אחד לא חשב שצריך לחקור אותו ואפשר להמשיך עוד.

כל זה לא אומר שלא צריך לטפל בכל עשב שותה מיד ובחומרה. גם אם היה טייס מהולל, גם אם הוא עורך דין מבריק וגם אם הוא סתם טמבל מתלהם ברשתות החברתיות.

• רעיון טוב! 2

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

דוגרי, לא מבין מה הבעיה במה שמר טייס אמר. אם מישהו היה מוריד את היטלר ב-35-6 או סטלין ב-29-30 הוא היה עושה לעולם טובה (ואולי לא, אבל עדיין…)

• תוכן חדש...