Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

די לפייק ניוז. הוא לא השווה את הרפורמה לאובמה-קר. בליקן אמר "בניית קונצנזוס להצעות חדשות היא הדרך האפקטיבית ביותר להבטיח שהן יאומצו ויחזיקו מעמד" וביבס הזכיר שאובמה העביר את אובמה-קר בלי קונצנזוס כלל.

• רעיון גרוע 1

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

אוקיי,

אז למה אפשר להשוות את אובמה-קר, שזה נגיד ביטוח לאומי חלקי כזה? אם לפשט ממש, לשינוי רציני ברשות השופטת?

איך זה דומה?

• רעיון טוב! 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני שעתיים, David32 כתב:

אוקיי,

אז למה אפשר להשוות את אובמה-קר, שזה נגיד ביטוח לאומי חלקי כזה? אם לפשט ממש, לשינוי רציני ברשות השופטת?

איך זה דומה?

כי פה משנים דברים וגם שם שינו דברים.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם
לפני 25 דקות, Potato כתב:

כי פה משנים דברים וגם שם שינו דברים.

כן רק אתה יודע.. החשיבות שלהם... רמת ההשפעה שלהם.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 42 דקות, David32 כתב:

כן רק אתה יודע.. החשיבות שלהם... רמת ההשפעה שלהם.

אתה מקלקל את המסיבה עם עובדות,לא יפה ככה 

פורסם
לפני 21 שעות, DareDevil כתב:

זה כבר לא הבעיה של המוהנדס אלא של @פבל

mc-lintock-leave-me-out-of-this.gif.de01232a03160786c462d5d9b6192015.gif

תשאירו אותי מחוץ לשרשור הזה, אני לא מרגיש בנוח לחוות פה דעות פוליטיות. 😀

• מצחיק 2

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם
לפני 6 דקות, פבל כתב:

/cdn-cgi/mirage/7f247add1e4b2d876cba86ef6c4eb86cedb8871860b428eb23c1664a5f4130cc/1280/https://carsforum.co.il/uploads/monthly_2023_02/mc-lintock-leave-me-out-of-this.gif.de01232a03160786c462d5d9b6192015.gif

תשאירו אותי מחוץ לשרשור הזה, אני לא מרגיש בנוח לחוות פה דעות פוליטיות. 😀

בתור המנכל של המכוניות הדעות שלך הן עובדות.

פורסם

אז מה היה לנו השבוע אצל מר כלכלה.

בתחילת השבוע הוא פרסם בגאווה מכתב של עובד זוטר בגיי פי מורגן על הזדמנויות להשקעה.

אחר כך התברר לו שאותה גיי פי מורגן הולכת להוציא אזהרת השקעה רשמית לגבי ישראל. הוא ניסה לדבר עם ההנהלה ולמנוע את זה, אבל מסתבר שקול בריטון עמוק הוא לא תנאי מספיק בשביל לשכנע את כולם.

בינתיים מקרון הזהיר אותו לגבי ההשלכות של ביטול הדמוקרטיה וגם האדון בלינקן העביר מכתב לגבי החשש של הממשל האמריקאי מההפיכה המשפטית.

אבל ביבי שלנו לא פראייר, אז הוא פרסם שנפגש עם לא פחות ולא יותר, 60 מיליארדרים צרפתים עלומי שם, שמאוד להוטים להשקיע בישראל. הבעיה היחידה היא, ש20 המליארדרים הגדולים בצרפת לא נכחו בפגישה ובלעדיהם אין באמת 60 צרפתים ששווים 150 מליארד אירו.

image.thumb.png.51fab374e5ce303495e8b21b179aa60c.png

• אהבתי 3
  • מעניין 1
  • רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

אין כמו נתונים סודיים שאי אפשר לאושש או להפריך, בטח כשלשקר אין עלות או השלכות. 

ציטוט

"Freedom is the freedom to say that two plus two make four. If that is granted, all else follows"

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

זוכרים מה אמרתי לכם על הכסף שיילך החוצה?!

(מי שלא מוזמן לבדוק אותי).

אז... בבקשה:

image.thumb.png.d6d8af874b265e173670061f4be20913.png

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אפשר להירגע, בתי ההשקעות פשוט לא הבינו את היופי שבביטול בתי המשפט.

תיכף רון דרמר יסביר להם והכל יהיה בסדר.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

במגוון נושאים ותחומים בעבר אנשי אמון החליפו דרג מקצועי. המקרה האחרון, והדי מוצלח, הוא קושנר שתיווך את הסכמי אברהם במקום משרד החוץ האמריקאי.

נחמד לראות את ביבי עושה צעד אמיתי ולא קשקשני, אבל... נחייה ונראה. אני חושב שהאיש הוכיח שהוא כ״כ לחיץ שהסיכוי שנראה ממנו צעדים מדודים ואסטרטגיה של ממש, הוא אפס (ע״ע רשות השידור)

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

לא חושב שביבי יכול לעצור את הרפורמה. לא חושב שהאייתולות שואלים אותו. ולא בטוח שגם לוין שואל אותו בשלב הזה.

הפרשנות הכי מעודדת שקראתי בהקשר הזה, והיא חצי קונספירטיבית, היא שלוין פירסם את הפרומרה בכוונה לפני ההכרעה על המינוי של דרעי, כדי לפגוע בדרעי.

אולי אם הם יריבו אחד עם השני יהיה לנו עוד כמה שנים של נחת בדרך להפיכה של ישראל לטורקיה או איראן

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 2 דקות, יבגניפ כתב:

אולי אם הם יריבו אחד עם השני יהיה לנו עוד כמה שנים של נחת בדרך להפיכה של ישראל לטורקיה או איראן

אתה מתכוון לעוד כמה שנים בשביל לתכנן את היציאה מישראל..

• רעיון טוב! 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • תוכן חדש...