Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם
אתעלם לרגע מכך שנראה שאתה מערבב ביני לבין יבגני,

אין לגיטימציה למחנה מסויים לעשות פרובוקציות, יש לגיטימציה לתת לאיזו פקצ"ע סתומה לחרבן על הדגל כי היא לא מאיימת על אף אחד, כמו לתת לאיזה רבי לנאום על כך שארץ ישראל השלמה היא שלנו כי תורה או לצל לרשום על הפייסוש שלו שכל הסמולנים זונות - הלגיטימציה הזו פוחתת כשמתקרבים למעשים אקטיביים נניח לקרוא להוציא להורג כל מי שמוכר ליהודים קרקעות של ערבים, או פשוט את כל השמאלנים.

נכון, קשה לשים את הגבול בין חופש הביטוי להסתה, אבל בגדול אם אתה קורא לאלימות אקטיבית אז זה נניח די פשוט לניתוח בתור הסתה לא?

אני לא מדבר על הצעת החוק כרגע, למרות שלחשוף מימון רק של עמותות שמאל זה מצחיק כי WTF זה קשור אם אתה שמאלני/ימני מבחינת מימון, אני מדבר על הלך הרוח שגוזר שצריך להוציא את ש"ש מחוץ לחוק או לכלוא אותם, או לצורך העניין קמפיין השתולים של 'אם תרצו' בו קופץ עליך מישהו עם סכין ואז אתה רואה תמונה של שמאלני (GEE WEEZ מעניין איזו קונוטציה זה אמור לעורר לי בראש). הרי כנראה ששנינו היינו אומרים שקמפיין מקביל בו רואים תמונה של נאצי במדי SS ופריים אח"כ איזה ימני הוא מעבר לגבול הטעם הטוב...

דווקא את הגברת שחירבנה על הדגל עצרו במהלך מתוקשר. את שורפי הדגלים בהפגנות אף אחד לא מחפש, לפחות לא בשביל להראות בחדשות.

חשיפת המימון רק של עמותות שמאל זה כמובן מהלך פוליטי של הימין כדי להרחיק את דעת הציבור מהשמאל. אם זה לא היה, אז היו צריכים לחשוף מימון של כל עמותה פוליטית שהיא.

מצד שני, אם מתברר שיש עמותות שמאל שמקבלות מימון מגורמים עויינים (למשל כל מיני שייחים סעודים שנותנים כסף לחמאס ואנערף) או מדינות אוייב, יש פה גועל נפש לא קטן. התואר "בוגד" כבר לא נשאר בגדר טוקבק מסריח מהפייסבוק.

אה, ויאיר לפיד. קיטש' זול זה חלק מהמשחק הזה, ככה מקבלים קולות גם מאנשים שאין להם כח/מח לשבת לקרוא את כל המצע שלך ולהבין אותו. במידה והוא נלחם על הדברים הנכונים לטובת הציבור - זה לא שלילי מבחינתי.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

יאללה, חדל קשקשת, הגיע הזמן ללחוץ שוב על כפתור האיפוס של השרשור.

הולכים לבחירות :

ליברמן: "אין ברירה אלא ללכת לבחירות...אתמוך בכל חוק לפיזור הכנסת כי הממשלה הזו מובילה את עם ישראל לתהום"

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4757556,00.html

ואפרופו בחירות, קראתי כתבה על "לאן נעלם לפיד", מסתבר שהוא כבר 3-4 חודשים מתעסק אך ורק בדבר אחד, פגישה עם הבוחרים לקראת בחירות.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

סלואורייד, מציע לך, אם לא עשית את זה, להכנס ללינקים שקשרתי אליהם בתגובה הזו. כדי להלחם על דברים נכונים, צריך קודם כל לדעת מה הבעיה.

כן, קיטש' זו דרך מאוד קלה להתחבב על אנשים, אבל זה עדיין זיוף.

זה היה זיוף כשהוא כתב סיקור על איזה רכב, לפני שנים (מרסדס?), מפוזיציה של מי שרק יכול לחלום על רכב כזה, וזה זיוף גם כשהוא מפרסם את הגיגיו בכנסת על משמה מחדרה, כשאין לו מושג כמה אנשים בארץ בכלל מרוויחים, וזה גם זיוף כשהוא מפרסם רשימה מפגרת של הספרים שהכי השפיעו עליו, כשברור שלא קרא לפחות חלק מהם.

מזייפן פתולוגי כזה לא יכול לבוא הפתרון. למרות כל היועצים סביב, ולמרות שאני בטוח שבכתיבת המצע ובעשיה לקחו חלק גם אנשי מקצוע (שחלק מהם גם העידו שיאיר לא אוהב להקשיב ליועצים), ויצאו מזה גם דברים טובים. לא כשהזייפן הוא כנראה גם האדם שהכי מאוהב בעצמו במדינת ישראל :)

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

אבל מי שם לא זיוף?

כל עוד מדובר במישהו שמבטיח X ובאמת פועל כדי להשיג X, מצידי שיהיה יצור מהחלל החיצון בדמות אדם.

אם לא מסכימים עם המטרות שלו זה כבר עניין אחר.

פורסם

מי שם לא זיוף? כל אחד חוץ ממנו בערך?

אתה חושב שכולם אומרים רק מה שהמצביעים שלהם רוצים לשמוע? מן הסתם, בנט מקצין בהתאם למה שרוצים המתנחלים. ואולי זהבה גלאון מקצינה בהתאם למה שרוצים חלק ממצביעי מרצ. אבל מלכתחילה גם זהבה וגם נפתלי בחרו בצדדים פוליטיים מובהקים. שם יש משהו. אידיאולוגיה, רגש, ערכים. משהו. אני יכול לשנוא את האידאולוגיה של בצלאל סמוטריץ', אבל היא קיימת. מה יש ב"מרכז"?

עזוב, באמת, אנחנו מדברים במונחים שונים. גם "מטרות" זו מילה בומבסטית.

אני רוצה שאנשים יפסיקו למות מסרטן.

אז..?

ישנו פער אדיר בין האמירה הזו לבין "יש לי פתרון למחלת הסרטן". כולם רוצים שיהיה טוב לקהילות שהם מזדהים איתן. אז מה?

פורסם

אתה חושב שכולם אומרים רק מה שהמצביעים שלהם רוצים לשמוע?

כן. יש מעט מאד אנשים שהולכים עם עקרונות, וגם זה כנראה חלק מהדרך. יש אנשים שהלכו עם עקרונות ועליהם אני חולק (שלי, סמוטריץ') ויש אנשים שהלכו עם עקרונות ועמם אני מסכים (ליברמן). אבל בגדול - כן, כולם אומרים בעיקר מה שהמצביעים שלהם רוצים לשמוע.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

ושוב, זה לא מדויק.

יש סיבה לכך שנפתלי בנט יזוז לכל היותר לליכוד - אם יתאפשר לו כמובן - ולא יעבור למרצ.

התרגלנו בשנים האחרונות להרבה אופורטוניסטים, אז אנחנו כבר יום, למשל, למדים שגבי אשכנזי מסוגל "לקפץ" מהעבודה ועד לליכוד או אפילו להקים מפלגה משלו. אותו הכנל לגבי ציפי לבני, ואולי גם אולמרט ועוד אחרים. אבל ממש לא למעט אנשים יש עקרונות.

המקרה של יאיר אגב הוא אפילו לא ממש מקרה של "מה שהבוחרים רוצים לשמוע". האיש באמת ובתמים בטוח שהוא מייצג את הישראליות יותר מכל אחד אחר.

אבל די, באמת. בואו נעבור נושא :)

פורסם

ליברמן הלך עם עקרונות?

אולי, *אולי*, בבחירות האחרונות. אולי.

להזכירך היו 2 מערכות בחירות קודם לכן, בהם הוא גם גרף לא מעט כוח, ועשה.... ובכן מה בעצם הוא עשה?

הוא ויתר על כל הערכים הליברליים בשביל להשתדך לימין הדתי (ברית זוגיות?),

ואת הערכים הימניים שלו לא באמת קידם (חוק נאמנות? וואט?)

אני אשאל אחרת כי אתה כנראה הרבה יותר בקיא במעשיו ממני, כך שאולי תחדש לי - מה הוא כן עשה? מעבר להתבטאויות בראיונות וכו', איך הוא ייצג את הדעות שלך מבחינת חקיקה פרלמנטרית?

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

ליברמן הוא לא זה שקידם את העלאת אחוז החסימה? זה מה שגרם למפלגות הערביות להתאחד, ובעקבות זה ביבי יצא בסיסמא "הערבים נוהרים לקלפיות".

המקרה של יאיר אגב הוא אפילו לא ממש מקרה של "מה שהבוחרים רוצים לשמוע". האיש באמת ובתמים בטוח שהוא מייצג את הישראליות יותר מכל אחד אחר.

גם זה סוג של אידאולוגיה.

לכל אחד מה יש את הtheme שלו אבל כולם ישמיעו את מה שהבוחרים רוצים לשמוע בלי יוצא מן הכלל.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

פורסם
אותו הכנל לגבי ציפי לבני

ממש לא אותו כנ"ל, זאת שוברת שיאים לחלוטין :lol:

ליברמן הלך עם עקרונות?

אולי, *אולי*, בבחירות האחרונות. אולי.

שמת לב שסייגתי את כל הפוסט ההוא, כן? בהחלט התכוונתי לבחירות האחרונות.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

לא שמתי לב, גם עכשיו לאחר קריאה שניה למען האמת :o

אבל סבבה, אם אתה מדבר על הבחירות האחרונות - יאללה זורם איתך :)

הוא יכל לקבל בבירור לקבל ג'וב ע"י כניסה לממשלה, ולא עשה זאת, מעבר להאם זה כי אידיאולוגיה או כי איבה, אני הערכתי אותו על כך שהוא לא נותן לקיסר ביביהו הראשון לשמו מגן הגלקסיה ושמש העמים לחרבן עליו וללטף אותו בו"ז.

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם (נערך)

אגב, ההדגמה של יבגני כאן בשרשור הזה על השנאה והאיבה הפנימית שיש במחנה/גוש המנסה להוות אלטרנטיבה שלטונית לאותו קיסר, מסבירה באופן די יפה למה זה לא יכול לקרות, מעבר לענייני דמוגרפיה והלך רוח כללי.

[[למען הסר ספק - אני לא מדבר על הביקורת (הרי גם אני מבקר), אלא על הpersonal vendetta שניכר שאיני היחיד ששם לב אליו]]

אני לא מסכים עם הימין המשיחי של ימינו (ליכוד/בית יהודי) על הרבה דברים, אבל היכולת שלהם להבין שהם מחנה אחד ולפעול כך כשהם צריכים לכבוש את השלטון - היא משהו שלצד שמנגד יש הרבה מאוד מה ללמוד ממנו.

כאן אגב יש עוד משהו שאני ממש לא אוהב בגישה של לפיד בעת האחרונה, הוא יותר מדי ממוקד במאבק פנים-גושי. כמובן שבעבודה/מחנ"צ הם שכללו את השיטה הזו למקסימום, ככה שהילדים רבים בעוד שהביביסיטר מכין פופוקרן לסרט שכולנו חיים בו :)

(כן כן, גם בגוש הימין יש מאבקים, אבל when push comes to shove הם מסתדרים יפה בשלשות ועובדים כגוש אחד)

עריכה אחרונה על ידי oryo

פורסם

כולם נהנים להגיד ימין משיחי. האם השמאל פחות משיחי? האם "רק לא ביבי" זה לא אותו הדבר רק בתמונת מראה?

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

איך אף אחד עוד לא התייחס לתחקיר החדש?

מסתבר ש"הערבים נעים באוטובוסים לקלפי", היה רק קצה הקרחון.

מצביעי הליכוד קיבלו סמסים עם מסרים שקריים: "אחוזי הצבעה גבוהים פי שלושה במגזר הערבי", "בוז'י הצהיר שימנה שר ערבי"...

השיטה הפאשיסטית הידועה של יצירת פחד ושנאה.

אבל כמובן זו תמונת מראה ל... למה?

http://www.amitsegal.co.il/%D7%9B%D7%9C%D7%9C%D7%99/%D7%A4%D7%A8%D7%95%D7%99%D7%A7%D7%98-%D7%9E%D7%99%D7%95%D7%97%D7%93-%D7%9B%D7%9A-%D7%91%D7%90%D7%9E%D7%AA-%D7%A0%D7%99%D7%A6%D7%97-%D7%A0%D7%AA%D7%A0%D7%99%D7%94%D7%95-%D7%90%D7%AA-%D7%91%D7%97%D7%99/

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

מצביעי הליכוד?

הם פוצצו לי את הפלאפון ביום הבחירות... בלי להגזים, 10 סמסים על מוטיב גזעי, מינימום.

זה היה מטורף לגמרי.

• תוכן חדש...