Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4900 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום,

נולד לי בן ואני לא מרוצה מהישיבה שלו בסלקל. הוא מקופל ב-90 מעלות ולא מרגיש בנוח.

קנינו סט עגלה+אמבטיה+סלקל של CAM דגם MBX6, 2011.

הסלקל פשוט קטן על התינוק. אני שוקל לקבל עליו החזר ולקנות את דגם של צ'יקו (משמעותית גדול יותר) בתוספת 400 ש"ח.

ראיתי סלקלים עם רגלית בבסיס שנשענת על רצפת הרכב.. נראה לי כמו פתרון יציב יותר.

בנוסף בחוברת שבאה עם העגלה מוצג שאפשר לרתום את האמבטיה למושב האחורי:

מותר להסיע כך לפי החוק? למישהו יש ניסיון עם צורת הסעה כזאת?

אני מתכוון להחליף את הרכב בקרוב לחדש יותר, יש המלצות לסלקלים עם רתמה מסוימת? Latch / ISOFIX

Copy of 20130201_114605.jpg

si vis pacem, para bellum

פורסם
מזל טוב!

אבל איך הילד קשור בתוך האמבטיה? לא נראה לי בטיחותי

תודה,

הקשירה באמצעות רצועה שמתוארת בתמונות 24-27.

בחנות הסבירו שהאמבטיה חוקית באירופה, לא בארץ.

החלפתי במושב צ'יקו שמצויד באיזופיקס.

si vis pacem, para bellum

פורסם

לא שמים תינוק באבטיה של העגלה,אפילו אם היא מעוגנת לרכב. בזמן תאונה יש הבדל גדול בין אמבטיה של עגלה שתוכננה לנוחות התינוק ללא מחשבה על בטיחות בזמן תאונה לבין סלקל יעודי לרכב שהוא פחות נוח לעולל אבל בתאונה ישמור עליו במיוחד באמצעות תנוחת הישיבה נגד כיוון התנועה.

גם לנו היה סלקל של צ'יקו (קיי פיט 65

או משהו כזה). יופי של מוצר!

מזל טוב!

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

הבן שלי ישב במשך השנה האחרונה (שהייתה השנה הראשונה לחייו) בסלקל עם בסיס איזופיקס שמגיע כקיט עם עגלת Bloo Happy מתוצרת דוקטור בייבי

מאחר והילד שלי נמצא באופן עקבי מעל אחוזון 97% בעקומת הגדילה (גובה) והסתדר מצויין עם הסלקל הנ"ל עד שצמח לגובה של 80ס"מ אני מניח שהוא יתאים גם לילד שלך

horsepower is an illusory mathematical equation; torque is real and the source of all good things in the universe

פורסם

ישנם מושבי בטיחות שמוגדרים "מגיל 0". שני הגדולים שלי נסעו בסלקל של מקסי קוזי - השלישית יושבת בקוסקו סנרה שקיבל 5 כוכבי בטיחות. המושב נראה לי עדיף בהרבה על סלקל (אם כי ההכנסה וההוצאה פחות נוחים).

:turn-l:
פורסם

שלום,

אני ממליץ לך בחום להיכנס לאתר של "בטרם", על מנת להתעדכן בנושא. יש חידושים כל הזמן - לדוגמא שמומלך להמשיך עם תינוקות בכסא בטיחות נגד כיוון הנסיעה עד גיל שנתיים.

להלן הקישור: http://www.beterem.org/pages/%D7%A0%D7%92%D7%93_%D7%9B%D7%99%D7%95%D7%95%D7%9F_%D7%94%D7%A0%D7%A1%D7%99%D7%A2%D7%94.aspx

בכל מקרה הילדים שלי גם התברכו בנושא זה, ולכן השתמשנו תקופה קצרה ביותר בסלקל, ועברנו לכסא מגיל 0.

מומלץ, ושיהיה במזל!

עופר

• תוכן חדש...