Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4906 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הפתרון שלי לכבלים המקוריים של האייפון הוא לתת ציפוי קל באיזוליר בנד לבן בחלק שקרוב לחיבור לאייפון, ואז לא נקרע ולא נעליים. האיזוליר בנד קשיח יותר, ומחלק את העומס על בידוד הגומי. גם לא מאוד בולט כי הצבע דומה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
עם כבל מקורי החזקתי חודשים בודדים

אז עדיף לי מהסינים

תאמין לי שלא עדיף, תנסה לפתוח את המחברים של הכבל שלא תקין ותראה את האיכות של ההלחמות ואיכות ההרכבה של כל מה שהולך שם בפנים ואז תבין שלא כדאי.

אם הכבל המקורי גם לא מחזיק אצלל הרבה זמן אז יש המון כבלים תחליפיים מהחברות המוכרות שעושים אחלה עבודה ללא בעיות מיוחדות.

אם בכל זאת אתה מעוניין רק בכבלים זולים יותר אז תלך על הסוג הנ"ל:

http://www.ebay.com/sch/i.html?_odkw=iphone+cable+heavy+duty&_osacat=0&_from=R40&_trksid=p2045573.m570.l1313&_nkw=iphone+sync+flat+cable&_sacat=0

הם טיפה יותר טובים ועמידים מהרגילים.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

כנראה האייפון שלי ממש אוהב שאני כאן באופטופיק מדבר עליו

תופעה שקורית מידי פעם והיום מסרבת לחלוף גם אחרי כמה כיבוי הדלקה וכו

אני מתקשר ופשוט אין קו,מנתק,מופיע לי שם איש הקשר ו׳השיחה הסתיימה׳ ופשוט לא יוצא מזה.סיום יישומים גם לא פותר את הבעיה של תקיעת המסך( רק כיבוי והדלקה) אבל כשאני מנסה להתקשר שוב זה חוזר חלילה

האייפון פרוץ

כיבוי הדלקה,מצב טיסה,רספרינג..כלום

אני מנוי של אורנג.שירותי ה3g פועלים

אשמח לתשובה,תודה רבה

עריכה: לאחר הארדריסט המסך קיפצץ קצת( ריצד) ועדיין אותה בעיה עם השיחות.כיבוי והדלקה פתר את הריצוד אבל עדיין הבעיה של השיחות נשארה בעינה

עריכה 2- כעת עדיין אין קו אך כאשר אני לוחץ על ניתוק הוא חוזר לתפריט

• תוכן חדש...