Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4908 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני פשוט בהלם....

הזמנתי בית מצערת לרכב - מחו"ל, עלות החלק 72$ + משלוח פדקס בעלות של 65$ סה"כ = 137$ שהם 511 ש"ח.

סבבה, סביר, שמח וטוב לב אני ממתין למשלוח והנה הגיע המשלוח ועוקב במכס :shock:

התקשרו אלי מפדקס ואמרו שהגיע משלוח ללא הצהרה, תיאור, מחיר וכו' וביקשו שאשלח הצהרה על מהות הטובין והערך - שלחתי.

(משתמע שבגין חוסר תיאור והצהרה עוקב המשלוח במכס - 5 ימים) טוב, ראיתי הבוקר ששוחרר המשלוח והתקשרתי לבדוק מתי יגיע.

על הדרך ביקשתי לדעת עלויות נוספות וכאן חטפתי שוק :mad2: מע"מ בגין מכס - 89 + מס קנייה - 84 + דמי איכסון - 47 +

עמילות מכס - 244 + אישור תחבורה - 140 = סה"כ 605 ש"ח!!! למה ככה???

פעם ראשונה שאני מזמין חלק "גדול" מחו"ל (1.5 ק"ג שוקל סה"כ) לא דמיינתי לעצמי שיהיו עלויות נוספות כ"כ גבוהות ובלתי הגיוניות.

במצב הנוכחי לא שווה לי הגיונית וכלכלית לקבל את המשלוח ואני חושב לסרב לקבל אותו.

עצות מועילות ממישהו? חוץ מזה שפעם הבאה אבדוק טוב לפני שאני מזמין....

Me-Golf GTI MK6 Premium+Passat 1.8T, my wife-Passat 2.0, my mom-Passat 2.0, my brother-Polo 16V & my sister Polo 1.4

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נתקלתי במצבים דומים - שיטת מצליח.

תתווכח איתם על המחיר, במקרה שלי זה עבד בצורה מאוד מפתיעה ומשמעותית.

פורסם

עצה לפעם הבאה - לא לעבוד עם חברות שילוח.

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

שיטת מצליח, אל תוותר כולנו היינו שם.

בגדול אם זה חלק אוטו עשו בשבילך את העבודה של בירורים מול משרד התחבורה, אבל יש מה להתווכח במחיר.

תנסה להתפשר על 100-200 ש"ח (כן , לא להתבייש)

אם לא תגיד 'אוקיי תודה, תחזירו לשולח'

השולח יקבל את המשלוח בחזרה ותוכל לפתוח ב PAYPAL בקשה להחזר במידה והשולח יעשה בעיות אם הכסף.

רוב הסיכויים שהם יתקפלו, יעלה להם כסף להחזיר לשולח ולפעמים (כמו שקרה לי בכמה מקרים) הם יעדיפו לתת ללא חיוב נוסף מאשר להחזיר.

פורסם

למה ככה? כי ככה זה יהודים.

איפה שאפשר לסחוט, הם יסחטו עד שיצא לך כל המיץ.

הטעות הכי גדולה שלך היתה שהמשלוח הוא דרך פדקס ודומיו.

להבא שלח אך ורק בדואר אויר רגיל וכך תימנע מכל העמלות עמילות מכס שקר כלשהו.

כמו כן, תבקש מהמוכר שלא יהיה רשום בהצהרה שמדובר בחלפים לרכב.

פורסם

ללא ספק עשיתי טעויות והיית צריך להצהיר שזה חלק למזגן, חלק מאנדרואיד, חלק מכוכב שביט, חרא של פרות - רק לא חלק לרכב.

ככה הייתי נמנע מהשיט של המדינה והשטויות שלה....:evil:

אבל לא היה מצב לשילוח החלק ללא חברת שילוח בינ"ל - לא היתה אופציה לדואר רגיל..

איזה עצבים....פשוט לא יאומן... :2gunfire:

Me-Golf GTI MK6 Premium+Passat 1.8T, my wife-Passat 2.0, my mom-Passat 2.0, my brother-Polo 16V & my sister Polo 1.4

פורסם

אני הזמנתי חלק דומה מפחינת מחיר, שצויין עליו חלקי רכב.

מחיר החלק היה $109 פלוס $49 משלוח.

שזה היה 611 ש"ח.

משקל החבילה נחשב למאוד כבר יחסית, 5 ק"ג.

הגיעה אחרי חודש במשלוח רגיל (דואר), אחרי שבוע זה היה בארץ, עוד שלושה שבועות בארץ עד שזה היה אצלי.

עבר במכס ואישור תחבורה.

ונידרשתי לשלם רק 220 ש"ח מכס.

כניראה שבאמת צריך להימנע מחברות השילוח האלו.

פורסם

להבא תשלח רק בדואר רגיל, את האישור משרד התחבורה אתה יכל לעשות גם לבד, שולחים בדואר ומקבלים אישור את הטופס יש באתר משרד התחבורה, כמו כן במשלוח דואר רגיל לעיתים יש בדואר נציג של משרד התחבורה שבודק את המשלוח ואם הוא רואה שזה לא חלק בטיחותי הוא משחרר את זה במקום.

כמו כן תשאל את חברת השילוח מדוע הם לקחו על עצמם את תהליך השיחרור ולא פנו אליך קודם : אדוני שרות שלנו עולה XXX ואם אתה לא מעוניין אתה יכל לשחרר לבד.

פורסם

FedEX ידועים בתור גנבים

על משקפי שמש שעלו לי 200 שקל שילמתי 100 שקל עמלות פדקס

על בגדים שעלו 600 שקל שילמתי עוד 350 שקל לפדקס היקרים

בקיצר, להתרחק מחברות שילוח כמו מאש בשדה קוצים

פורסם

עשית טעות שהזמנת דרך Fedex , היית צריך לבקש מהמוכר לשלוח בדואר אקספרס רשום כך שהיית משלם מע"מ ומכס בלבד ( לעיתים אף מע"מ בלבד).

פורסם

שאלה,

מה קורה אם בתאור המוצר רושמים: "מצערת למכסחת דשא", האם זה לא יעקוף את משרד התחבורה?

ובכלל, על לא מעט חלקים ניתן להמציא שימושים מקבילים (לדוגמא, בולם זעזועים - לאופניים, משולשים - חלקי פח למנוף ידני, מיסבים - למכונת כביסה, מחשב מנוע/גיר - HTPC...) :wink:

• תוכן חדש...