Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4905 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני צריך לבצע טיפול מקיף ודי גדול לפיג'ו 407. מדובר על טיפול 120 ועוד כמה דברים קטנים.

הטיפול לבד, במוסך מורשה יבואן עולה בבסיס 1200 ש"ח לפני מע"מ ולפני הפתעות לא צפויות שמתגלות תוך כדי. ששאלתי מה מחליפים, אמרו לי שזה פלגים ופילטרים בעיקר. אז אין לי מושג איך זה מגיע ל 1200 ש"ח.

אשמח אם מישהו מכם יוכל להמליץ על מוסך אמין ומקצועי שיודע לטפל כמו שצריך בפיג'ו. עדיפות למוסך שהוא לא מורשה יבואן.

עדיפות למוסך באזור בני - ברק/ ברוך הירש.

כמו"כ אני צריך גם לבצע כיוון פרונט. עברתי היום ליד מה שהיה פעם 'אהרן רוט' בברוך הירש בבני ברק, ומתברר שהם סגרו.

יש המלצות לכיוון פרונט באזור הזה?

תודה

פורסם

אני מטפלת בפיג'ו שלי כבר מספר שנים במוסך ארמי באור יהודה.

נמצא באיזור התעשיה החדש בעיר,

קרוב מאוד לכביש 412.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

בבני ברק יש את מוסך יוסה

בתל אביב יש מוסך אמ-הדרך ומוסך שאפט שידועים בהתמחות שלהם בצרפתיות. תוכל לקרוא אליהם עשרות חוות דעת מעולות כאן באתר.

תרים אליהם טלפון תקבל הערכת מחיר ולא פחות חשוב תעדכן אותנו איך היה.

פורסם

מה דעתכם על מוסך מרום צמרת ברחוב כנרת בבני ברק?

אני עומד לעשות יישור קו ולא טיפול רגיל. חשוב לי חלפים מקוריים בטיפול שכזה.

פורסם

מרום הצמרת זה מוסך מורשה יבואן, עם המחירים של מורשה יבואן (לא ברור איך זה מגיע ל 1200 ש"ח).

גם מוסך רגיל יכול להזמין לך פילטרים ופלגים מקוריים.

קיבלת מספיק המלצות על מוסכים שמתמחים ברכבי פיג'ו כדי לבחור אחד מהם.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תודה חברים.

אכן ראיתי שכל הערכה לטיפול הזה עולה בסביבות 350 ש"ח לפני מע"מ. כנראה שתעריפי העבודה של מוסכי היבואן כנראה מפלנטה אחרת.

בעצכם, אני אכן אגש לאחד מהמוסכים אותם המלצתם.

בכל אופן החלטתי לגשת כן למוסך היבואן עקב שני דברים ספציפיים. 1. יש בעיה בהתנעה. הרכב מניע בשניה אך ישנו תוסף של רעש כמו כחכוך שכזה. לי זה נשמע כמו סטרטר שקצת מחליק. או שלא. אני לא מתמצא גדול.

2. יש תקלה בחיישני לחץ אוויר בצמיגים. הבעיה היא שזה מתריע כאילו הבקרת יציבות לא פעילה. שברגע שההתראה הזאת קיימת, זה לא נותן להפעיל את הבקרת שיוט. מרגיז. מוסכי היבואן טוענים שאי אפשר לעקוף את החיישן הזה או לבטל אותו.

הם מצידם טוענים שכלל לא בטוח שזו הבעיה. שצריך לבדוק ביסודיות מהיכן נובעת התקלה- צודקים.

מה אתם אומרים?

אני חושב שבדברים יותר ספציפיים, כן יש חשיבות למוסכי היבואן. האם אני טועה?

דעתכם חשובה מאוד כי בינתיים חסכם לי ככל הנראה חצי מחיר מהטיפול שרציתי לעשות שם.

תודה מראש וסליחה על החפירה.

פורסם

אני חושב שיש חשיבות למוסכי יבואן בנושא אבחון תקלות.

בכל זאת, יש להם הכי הרבה ניסיון - הם רואים מאות רכבים מהסוג שלך ומחזיקים ציוד הכי מתקדם לצורכי אבחון.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...