Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4920 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תופעה מוזרה יש באוטו - יום אחד הנסיעה קשה והוא בקושי נכנס להילוך ראשון רק אם אני נותן מלא גז(אם לא האוטו נכבה מהרעידות)

ויום אחד הנסיעה חלקה ונוחה.

מבדיקה הגיר בסדר, מה יכול אולי לגרום לזה?

פורסם

מנוע 1600 גיר ידני

התופעה קורת ללא קשר לתנאים סביבתיים או התחממות\מאמץ, היא קיימת אצלי מעל שנה אז יצא לי כבר לבדוק הכל..:roll:

פורסם

הילוך ראשון הוא לא מסונכרן, הוא נכנס רק בסל"ד סרק. בסל"ד גבוה יותר ברור שקשה להכניס את ההילוך ואם הבנתי נכון אתה שואל למה המנוע פתאום עובד לא יציב ורועד:

אני הייתי מתחיל במערכת ההצתה: מתי החלפת פלאגים, כבלי הצתה, מתי פעם אחרונה שהצצת על הפלאגים לראות מה קורה?

פורסם

בזמן שיש רעידות זה משפיע בעיקר בהילוך ראשון וככל שאני עולה הילוך הרעידות פוחתות אבל קיימות.

לפני שנה וחצי הוא עבר טיפול 10,000 מאז לא הצצתי לראות מה קורה שם, אני גם לא כל כך יודע איך.

אני לא נסעתי באוטו הרבה אבל כן עברתי את ה10,000, אז לפי מה שאתה אומר טיפול יכול לפתור את הבעיה?

• תוכן חדש...