Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4910 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני בעל משפחה,יש לי ילדה בת שלוש שתשב בבוסטיר(בלוסטר-לא יוע איך זה נקרא),ויש לי ילד בן 8,ואישתי בהריון עוד מעט ואני אצטרך להוסיף עוד סל קל באוטו,היום יש לי יונדאי אקסנט 2005,כשאני חושב קדימה אני חושב שלא יהיה אפשרי לשבת מאחורה, אמר ועוד ילדה בבוסטר וילדה בסל קל..

אז אני מבקש את עזרתכם ולייעץ לי מה לקנות,האמת שאני חושב בכיוון מיני וואן,אבל השאלה האם יש רכב פרטי שהוא יותר מרווח ושאפשר לשבת מאחורה בסבבה עם ההרכב שהזכרתי??

תודה

פורסם

יש רכבים פרטיים עם מושב אחורי מרווח שיספיק לשני בוסטרים וכיסא בטיחות, למרות שבוודאי מיניוואן יהיה נוח יותר. השאלה היא מה התקציב שלך לשדרוג?

החל מ-40 אלף ש"ח תוכל למצוא פורד פוקוס מהצורה הקודמת. יש לה את אחד המושבים האחוריים המרווחים ביותר שצריך להספיק לכם. אם אתה עולה עוד קצת למעלה בתקציב, לאזור ה-60-70 אלף ש"ח, יש לך את רנו פלואנס הענקית, מכונית מאוד מאוד מרווחת.

אני באופן אישי ממליץ במצבים כאלו על הונדה FRV. מיניוואן נהדר שמבוסס על מנוע וגיר של הונדה סיוויק. הוא רחב מאוד כך שהמושב האחורי שלו רחב, חסכוני, אמין ובקיצור רכב מצוין. הבעיה היחידה היא שהוא נדיר יחסית וצריך סבלנות עד שמוצאים אחד למכירה.

פורסם

לא סגור על השווי של האקסנט, אבל בתקציב של כ 60-65K מומלצץ היונדאי I30 CW, ופורד פוקוס בשנתונים 2009-2010.

לשתיהן מושב אחורי מרווח ותא מטען ענק שתוכלו לאפסן עגלה+אקסטרות.

קצת קשה למצוא כאלו פרטיות במצב טוב, אבל חברות הליסינג מפוצצות בהן.

• תוכן חדש...