Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4909 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבנתי שארגז המטען של האיסוזו גדול יותר, אבל כמה ההבדל משמעותי?

ומה ההבדל בצריכת הדלק? במחיר הטיפולים ? ואיזה יותר עמיד לאורך זמן?

ובכלל אני אשמח לקבל כל מידע לגבי הרכבים האלה או גם רכב אחר שיכול להתאים לי.

בגדול אני צריך רכב 5 מושבים עם מטען גדול מאחור וחסכוני כמה שאפשר, על הדרך אני מעדיף רכב 4X4 גם לנסיעות שטח

תודה על העזרה ושיהיה שבוע טוב

פורסם

הארגז של האיסוזו טיפה יותר גדול אבל לדעתי ההבדל זניח. מנוע ה-3.1 של האיסוזו מצויין ורצוי להתרחק מהמנוע האטמוספרי. גיר אוט' מעט רגיש ורצוי שיהיה מותקן קולר גיר (האופציה הכי טובה היא לחפש ידני). תא נוסעים מרווח יותר מהמגנום אבל גם ספרטני יותר. לוקרים אוט' נוטים להתקלקל אבל יש לוקרים ידניים ככה שזה פתיר.

המגנום מרגיש מעט מתורבת יותר, כמעט כמו משפחתומטית של שנות ה-90 אבל הפלסטיקה באיכות בינונית. מנוע עצל יותר מהאיפון וראשים רגישים מאוד להתחממות (ביחד עם המנוע החלש זה לא יוצר שילוב להיט). גיר אוט' רגיש ונוטה להתחממות (שוב, עדיף ידני). בדגמים המאובזרים, הגיע עם צמיגי 31" ובנוסף יש נעילת דיפ' אחורית נשלטת. הנעילה נותנת למגנום יתרון מוחץ בשטח (לאיפון אפשר להתקין נעילה אוט' אבל זה סיפור די מורכב) ורצוי לוודא שהיא מתפקדת כמו שצריך.

בשניהם לקחת 5 מבורגים לנסיעה של יותר מחמש דק' זו התעללות ביושבי הספסל האחורי (למען האמת בכלל לשבת מאחור זה תענוג קטן מאוד).

בגדול אם אין לך צורך ביכולת השטח לא הייתי רץ לקנות אף אחד מהם, מדובר ברכבי עבודה בני 15 פלוס מינוס, מעבר לחיסרון הברור שבצורך לאישור בלמים לפני כל טסט (כאב ראש) מדובר ברכבים שלרוב עבדו קשה, נסעו הרבה וכמיטב המסורת של מר ישראלי לא טופלו ביד חמה, אוהבת והכי חשוב מקפידה. כאשר אתה מוסיף למשוואה הזו יכולת שטח (וכנראה שהם נסעו בשטח) הבלאי רק מתעצם.

לדעתי, אם יכולת השטח היא לא צורך לעבודה והרכב לפי מה שאני מבין מיועד לעבודה, חפש 2X4, שמור ומטופל ככל האפשר וממודל חדש ככל האפשר.

כבר שנים לא מתקן גיטרות
שטח: סמוראי קצר 98 --> סמוראי ארוך 88 --> גראנד ויטרה 98 --> פאג'רו Q ארוך 2000 --> האנטר 2014 --> שבי ואן G30 4X4 קוויגלי
כביש: רנו קליאו 2012 1150 ידנית

פורסם

אז קודם כל תודה רבה על ההסברים וההמלצות.

רכב לשטח מטורף אני לא באמת צריך, אני נוסע הרבה בשטח עם כבישי אספלט אבל לא משהו שגם רכב פרטי רגיל לא יכול ליסוע בזהירות. חוץ מזה כן אני צריך רכב עם הרבה מקום למטען.

אני אשמח לשמוע המלצות על רכבים

פורסם

תיקון על ההודעה הקודמת

"אני נוסע הרבה בשטח עם כבישי אספלט אבל לא משהו שגם רכב פרטי רגיל לא יכול ליסוע בזהירות"

הכוונה היא:

"אני נוסע הרבה בשטח אבל לא משהו שגם רכב פרטי רגיל לא יכול לעשות, כנראה פשוט ידפוק אותו עוד יותר כי הוא לא בנוי לזה"

שימוש באמת ב4X4 כנראה שאני לא חייב

פורסם

מצטרף להמלצה על 2 על 4 , ורק גיר רגיל. לדעתי איפון מול מאגנום באותה רמת טיפול ואותו המודל והק"מ, האיסוזו יחזיק יותר זמן ויגלה אמינות עדיפה. יש לי ניסיון רק עם 3100 טורבו ידניים. באופן כללי בשנתונים כאלו זה תמיד יהיה מצב הרכב הספציפי שיקבע על איזה דגם ללכת ולא הסמל על הגריל

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

הייתה לי איפון 3100 טורבו דיזל 4*2 שנת 96 רכב חיה רעה,נוסע זריז כמו פרייבט וסיבולת לב ריאה כמו שצריך.

אמנם..שתיין בסולר אבל אחלה רכב הרבה יותר סחיר ממיצובישי.

אני פירסמתי ביום חמישי אחה"צ ביום שישי בשעה 9.00 בבוקר הרכב נלרח במחיר פגז ללא בדיקה!!

אורן

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

פורסם

איפון יותר נפוץ, בד"כ זה מקושר לעלות יותר נמוכה אך ככל שתרד בשנתון גם למגנום יש נוכחות

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

• תוכן חדש...