Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4903 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במחיר כזה אני לא חושב שתמצא רכב חסכוני וטוב אלא אם הוא ישו או קאיה ג'ויס שמניסיון אני מזהר אותך להתקרב ממנה.

רכבים 7 מקומות טובים וחסכוניים:

מאזדה 5 (אצלי יש 2007),פולקסווגן טוראן,סיטראון C4 (לא אמין),רנו סניק,פיג'ו 307 SW,פיג'ו 5008 (רכב מרווח מוצלח).

את הרכבים האלה אתה לא תמצא בתקציב שלך, אם תוסיף עוד 20-30K אתה תמצא מזדה 5 2006 וגם סיטרואן C4 ויש גם את סאנגיונג רודיוס שזה רכב מאוד מרווח וחסכוני יחסית לגודלו (מנוע דיזל עושה 1-11/12 ממוצע) ויש גם את יונדאי טרג'ט דיזל שאתה יכול למצא שנתון נמוך בתקציב שלך.

אולי שתחפש מאזדה 626 סטיישן שנת 2002 שהוא גם מוצלח אבל לא תמצא הרבה למכירה.

פורסם

[

מיצובישי ספיסוואגן - תעשה יופי את העבודה (תבדוק שהותקן אינטרקולר לגיר)

פיג'ו 307SW - נוחה וסבירה עם הוצאות אחזקה יותר גבוהות (בגלל השנתון בתקציב).

רנו סניק - כנ"ל אם תמצא אחת שמורה אחלה עיסקה.

תצליח

פורסם

הגרנד סניק לא ממש נכנסת בתקציב ולא זולה לאחזקה.

כפי שאמר קודמי. 307SW וספייסווגון - יעשו את העבודה. הן לא ממש חסכוניות - אבל זה מה יש.

explorer - חבל שאתה כותב הודעות עם המון דיסאינפורמציה (שלא לדבר על דברים שגובלים בשטויות במקרה הטוב והטעיות במקרה הרע) לכתוב למישהו שכל תקציבו הוא 30K שאם יוסיף 20-30K הוא יוכל לקנות רכב X זה עלול לגרום לו לחפש כלי רכב שכלל אינם בתקציבו.

ואגב לא שמעתי ממישהו שהיה לו C4 פיקאסו על בעיות אמינות מעבר לבלאי סביר.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
[

מיצובישי ספיסוואגן - תעשה יופי את העבודה (תבדוק שהותקן אינטרקולר לגיר)

פיג'ו 307SW - נוחה וסבירה עם הוצאות אחזקה יותר גבוהות (בגלל השנתון בתקציב).

רנו סניק - כנ"ל אם תמצא אחת שמורה אחלה עיסקה.

תצליח

מיצובישי ספייסווגן אינה חסכונית עושה 1ל 7-8

פורסם
הגרנד סניק לא ממש נכנסת בתקציב ולא זולה לאחזקה.

כפי שאמר קודמי. 307SW וספייסווגון - יעשו את העבודה. הן לא ממש חסכוניות - אבל זה מה יש.

explorer - חבל שאתה כותב הודעות עם המון דיסאינפורמציה (שלא לדבר על דברים שגובלים בשטויות במקרה הטוב והטעיות במקרה הרע) לכתוב למישהו שכל תקציבו הוא 30K שאם יוסיף 20-30K הוא יוכל לקנות רכב X זה עלול לגרום לו לחפש כלי רכב שכלל אינם בתקציבו.

ואגב לא שמעתי ממישהו שהיה לו C4 פיקאסו על בעיות אמינות מעבר לבלאי סביר.

אני הצעתי לו רוב המיניוואנים המובילים בארץ אני לא אמרתי שהוא יכול להחזיק רנו סניק או שהיא מתאימה לתקציב.

אני מציע כי הוא אולי יחנק ויביא רכב עם ראש שקט שלא יתקע בבלאי ויש הרבה כאלה בפורום שמציעים רכבים מעל התקציב, כי לא תמיד בן אדם מביא דבר בתקציב שהוא שם, לפעמים הוא חושב פעמיים ואם התאפשר לו לעלות בתקציב( יקח הלוואה,יקנה בתשלומים מחברת ליסינג.......) אז הוא מביא משהו יותר חדש ואני מכיר הרבה אנשים שבסוף הפכו את מחשבתם,וגם אני הצעתי לו מה יכול להביא בצקציב ואני מעדיף מאזדה 626 סטיישן.

פורסם

אז תכתוב שאין בתקציב הנתון מה שהוא מחפש. ואז אם הוא יחליט להגדיל את התקציב תכתוב את הדברים הרלוונטיים.

אתה צודק לגבי ה-626 אך היא קיימת בשוק רק באופן תיאורטי. היא הולכת ונעשית נדירה, ובד"כ מי שיש לו לא מוכר.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

היתה לי גרנד סניק 4 שנים ו-120000 ק"מ היה אחלה.

חוץ מזה שבחצי שנה האחרונה השארתי במוסך כ-14000 ש"ח(!) על תיקונים.

טיימינג עושים כל 90000 ק"מ עולה כ-4500 ש"ח.

באחד הטיפולים (נדמה לי 45000 ק"מ) נכנסתי לסתם טיפול ויצאתי עם חשבונית על 7000 ש"ח שהיה בה כל טוב סלה (כולל ברקסים) אך לכל הדעות מדובר בלא מעט כסף.

מעבר להסתייגויות הללו מדובר ברכב מוצלח מאוד - רק שכדאי שיהיו לך כיסים עמוקים למקרה הצורך.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם
אז תכתוב שאין בתקציב הנתון מה שהוא מחפש. ואז אם הוא יחליט להגדיל את התקציב תכתוב את הדברים הרלוונטיים.

אתה צודק לגבי ה-626 אך היא קיימת בשוק רק באופן תיאורטי. היא הולכת ונעשית נדירה, ובד"כ מי שיש לו לא מוכר.

אני כתבתי לו שהרכבים הצעצי אינם בתקציב תקרא עוד פעם הכל.

כן מאזדה 626 רכב מאוד מוצלח והרבה אנשים מחפשים אותו לא משנ אם סדאן אן סטיישן, חסכוני,חזק,אמין,עמיד וגם הפח שלו חזק לא כמו מזדה 6 היום.

• תוכן חדש...