Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הונדה סיויק 5 דלתות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4907 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום,

אני מתעתד לקנות הונדה סיויק 5 דלתות (Hatchback) והייתי רוצה לדעת את הדברים הבאים:

1. מאיזה שנתון הוחלף הגיר הרובוטי לגיר אוטומטי רגיל?

2. האם ניתן לחבר Disk on key לסטראו כמו שיש היום במכוניות חדשות ולשמוע מוזיקה דרכו. במידה והאופציה לא קיימת בצורה מובנית מהיצרן, האם ניתן להחליף את המערכת שתתמוך ב DOK? או כל פתרון אחר שיאפשר לי להמנע מצריבת דיסקים או דיסקים של MP3 יתקבל בברכה.

בתודה מראש.

פורסם
שלום לחברי הפורום,

אני מתעתד לקנות הונדה סיויק 5 דלתות (Hatchback) והייתי רוצה לדעת את הדברים הבאים:

2. האם ניתן לחבר Disk on key לסטראו כמו שיש היום במכוניות חדשות ולשמוע מוזיקה דרכו. במידה והאופציה לא קיימת בצורה מובנית מהיצרן, האם ניתן להחליף את המערכת שתתמוך ב DOK? או כל פתרון אחר שיאפשר לי להמנע מצריבת דיסקים או דיסקים של MP3 יתקבל בברכה.

בתודה מראש.

בהמשך למה שרשמתי למעלה, אני מנסה להבין את המידע שיש באתר יד2.

בשנים 2007, 2008 ו 2009 יש דגם ספורט רגיל וספורט חדש. ברגיל הגיר הוא רובוטי ובחדש אוטומטי (מה שאני מחפש). לא הגיוני שמה שהיה דגם חדש ב 2007 יהיה הרגיל ב 2008? או, למה שוב ב 2008 הספורט החדש הוא אוטומטי והספורט הרגיל הוא רובוטי?

איך אני יכול להבדיל בין הדגם החדש לרגיל כאשר אני הולך לראות רכב משומש?

פורסם

הרכב עבר כמה שינויים חיצוניים עם הגעת הגיר האוטומטי ב-2009.

הם בעיקר חיצוניים ומסתכמים בג'אנטים שונים ועוד כמה נגיעות.

תנסה לחפש כתבות על מתיחת הפנים ותשים לב לתמונות או שחיפוש בלוחות עם תמונה יבהיר לך מה היו ההבדלים.

בנוסף הגיר האוטומטי נראה שונה בתוך תא הנוסעים.

הגיר הרובוטי יושב בתוך מסגרת מתכת ונראה יותר כמו בורר של גיר ידני. אין בו מצב פארקינג בניגוד לגיר האוטומטי.

פורסם

שלום לחברי הפורום,

בתודה מראש.

1. הגיר האוטומטי הפלאנטרי החל משנת המודל 2009.

2. ברמת גימור הבסיסית והאמצעית אין USB, במפוארת כן. בכל מקרה, ליבואן יש מתקין מורשה שסביר להניח יסכים לבצע התקנה של שקע USB.

• תוכן חדש...