Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4951 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לצערי לפני איזה חודשיים בערך מישהו החליט לשרוט לי את הדלת עם מפתח( אין לי מזל עם הרכב החדש) מכיון שאני פדנט חקרתי איפה אני ייכול לעשות צביעה נקודתית ושהרכב יהיה תואם למצב שבו יצא מהחברה, הגעת עד לצפון הארץ כדי להחזיר את הרכב לקדמותו ( אני מהמרכז) הפחח התחייב לי שהוא יכול לעשות את זה ואני לא אראה הבדל, כמובן שדיבורים לחוד ומעשים לחוד , נראה לי שהוא לא צבע את השריטה אלא את כל הדלת, מכיון שאין לי מודד צבע אני לא יכול לדעת בדיוק מה נעשה, יש לציין שהצבע נראה ממש כמו המקורי ובאמת שהעבודה הייתה ברמה גבוהה, אך יש הבדלים בגוון בין הדלת לשאר הרכב, כשהגעתי אליו הוא אמר שצריך לשייף כנראה את הלקה ולעשות פוליש לכל הרכב והגוון ככה יהיה אחיד, מכיון שהוא כבר פישל לא רציתי לתת לו לגעת לי שוב ברכב, עכשיו הרכב נראה ממש כמו פאזל, מה ניתן לעשות וכיצד, הכב הוא מיני קופר בצבע לבן שמנת. תודה לעוזרים  

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם

לדעתי האישית, פוליש איכותי לכל הרכב מלבד הדלת ישפר את המצב. אם הצבע אכן זהה לצבע הרכב, הפוליש יוריד את הלקה השרופה מהשמש וכך המשטחים יראו זהים.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם
לדעתי האישית, פוליש איכותי לכל הרכב מלבד הדלת ישפר את המצב. אם הצבע אכן זהה לצבע הרכב, הפוליש יוריד את הלקה השרופה מהשמש וכך המשטחים יראו זהים.

+1, זה הכיוון...

פורסם

העניין הוא שהרכב חדש מהחברה, עבר סה״כ 4000 ק״מ וחונה מתחת לחנייה מקורה, אני לא חושב שזה יעזור לצערי.

פורסם

אם הרכב חדש הסבירות שהצבע שלך דהה היא נמוכה מאוד, ולכן אני חושש שהפחח צבע בצבע לא זהה למקורי.

לא צריך להיות הבדל צבע כלל.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

לדעתי תן לפחח לשבור את הראש. הוא צבע, הוא בחר צבע, הוא רואה את הרכב. רק הוא יוכל לתת לך פתרון מעשי.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

אכן סבירות גבוהה שהפחח טעה בהתאמת הצבע.

במידה והוא לא והצבע שונה כתוצאה מדהייה, פוליש אמור לפתור את הבעיה. אבל, כדאי לחכות חודשיים- שלושה ולא לעשות דיטיילינג מיד לצבע טרי.

פורסם

כמו שאמרו לפניי, סבירות גבוהה שהצבע הוא לא הצבע המקורי, או שהוא וריאציה שונה של הצבע המקורי (יש צבעים שבקוד אחד יש להם יותר מצבע אחד). הפתרון לזה, אם הרכב האמת חדש ולא דהוי, הוא צביעה מחדש של כל הדלת.

פורסם

תבדוק מה מס הצבע של הרכב ,תבוא לפחח ותשאל אותו באיזה מס הצבע הוא צבע לך ? או שתגעש לדיטיילר מקצועי תבקש ממנו לעשות לך פוליש על הדלת השנייה או על הכנף ותראה איך זה יצא .

לגבי רכב חדש: זה שהוא חדש זה לא אומר שהצבע שלו לא דאוי,לפני שהלקוח מקבל את הרכב לוקח אמון זמן , עד שהרכב מגיע לארץ לוקח לפחות חודשים טובים , אחריי זה הרכב עומד בנמל עד שהוספים אותו לחניות של החברה bnw,audi, honda או משה זה לא יהיה ולפעמים הרכב עומד בנמל חצי שנה עד שנה עד שמוכרים אותו ללקוח ומשם רק הוספים אותו ומביאים אלייך וכול זה הוא עומד בשמש ולכלוך ואף אחד לא מטפל בו רק במסירה עושים שטיפה...

אז יכול להיות באמת הצבע כבר לא ממש חדש ובגלל זה יש הבדל של צבעים...

Tim Korotkin

פורסם

אני כנראה אלך לשמוע חוות דעת של דייטלר מקצוע, הרכב היה בהזמנה מיוחדת ואני יודע שהוא כמעט ולא חשב בנמל הסבירות הכי גבוהה היא שהפחח השתמש בצבע לא מתאים!

• תוכן חדש...