Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4937 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

ברשותי סיאט איביזה 2003 , נפח מנוע 1400.

לפני שבועיים נכנסתי לתחנת דלק ומלאתי טנק מלא , מיהרתי מאד אז לא הסתכלתי כמה מילאו ... הגעתי הביתה ולהפתעתי גיליתי שנכנס 46 ליטר! , חשוב לציין שמעולם לא הגעתי לכמות כזאת ומפתיע אותי שבכלל נכנס כמות כזאת (נשמע לי לא הגיוני כי בד"כ המקסימום שנכנס לי היה בסביבות 35-6 כשנדלקה לי נורה)

נסעתי שבוע עם האוטו, 2 נסיעות לחיפה + 3 נסיעות לנהריה (אני גר בקריות) והמד דלק נשאר על פול... מה שגרם לי לחשוב שמשהו דפוק איתו... אז נסעתי למוסך והוא בדק לי מצוף התחיל לשחק שם עם החיווט ואמר לי שלא מצא בעיה ושאולי זה בלוח שעונים.

החלטתי לבדוק בתחנת דלק למלא, הלכתי למלא שוב דלק ונכנס 6 ליטר וזהו, לא נתן למלא יותר, כאילו הטנק מלא... איפסתי את המד קילומטר אחרי זה והתחלתי לנסוע, אני עכשיו על 76 ק"מ והמד דלק עדיין באותו מקום....

מה דעתכם ?

לוח שעונים ? אין שום בעיה ? מצוף? חיווט ?

בנוסף שאלה מקצועית .. האם החיישן שמדליק נורה כשאין דלק קשור ללוח שעונים ? או שהוא חיישן בפני עצמו וכשיגמר הדלק תידלק נורה ?

תודה מראש!

פורסם

יכול להיות שהמתדלק שתדלק דחף עוד דלק אחרי שזה עצר , ובעזרת הכפתור שמוציא אוויר אפשר לדחוף עוד איזה 8 ליטר...

סע 200 קילומטר ותראה אם המצוף יורד,אצלי למשל לפני 70 קילומטר המחוג לא יורד מהפול, ואני לא דוחף עוד אחרי שהפייה קופצת

Miata ND2

פורסם
יכול להיות שהמתדלק שתדלק דחף עוד דלק אחרי שזה עצר , ובעזרת הכפתור שמוציא אוויר אפשר לדחוף עוד איזה 8 ליטר...

סע 200 קילומטר ותראה אם המצוף יורד,אצלי למשל לפני 70 קילומטר המחוג לא יורד מהפול, ואני לא דוחף עוד אחרי שהפייה קופצת

תודה!

והאם במידה ולא יהיה דלק במיכל תידלק לי נורה? (גם אם יש בעיה במצוף או בשעונים?)

• תוכן חדש...