Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4958 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול האוטו עשה ריקול למערכת abs וגם הוחלף חיישן חמצן.

ביציאה מהמוסך,המוסכניק אמר שהבולמים היו קצת חלשים,בנסיעה האוטו באמת קופצני ברמה שאי אפשר לנסוע והבולמים נעולים לחלוטין.חזרנו למוסך,המוסכניק אומר שהבגלל חולשת הבולמים,שלוש השעותש האוטו היה על הליפט נעלו אותם וצריף להחליף את שני הזוגות.

האם הגיוני?גם מעצבן שמוסרים את האוטו לריקול "חינם" ויוצאים עם אוטו לא כשיר לנסיעה.לפני זה האוטו היה במצב נהדר מבחינת הבולמים.

פורסם

4 בולמים ננעלו בו זמנית??

נשמע לא סביר ברמה קיצונית.

זה נראה כמו מקרה של מוסך שמנסה "לפצות" את עצמו על הפסד הזמן של הריקול.

פורסם

זה במוסך מרכזי של שברולט...

בכלל יש משהו לעשות נגד זה שנתתי אוטו תקין ולטענתם כל זה קרה עקב טיפול?למה לא החתימו אותנו על טופס שיש סיכון בטיפול?

פורסם

ברור שמדובר במוסך מרכזי, ריקולים לא עושים במקום אחר.

לעשות?, תתחיל בזה שתדרוש שהרכב יוכל לצאת באותו מצב שהוא נכנס ללא שום התערבות כספית מצידך, תבהיר למנהל השירות שבמקרה הזה, ה"מצליח" לא יצליח.

פורסם

אני באמת חדש במוסכים ומרגיש שממש רימו אותי...

מישהו באמת דרש שיתקנו לו את האוטו ככה חינם ובאמת קיבל?

פורסם

אני לא מאמין שתצא משם חינם, זאת נקודת הפתיחה שלך במשא ומתן מול המוסך, בדר"כ מתפשרים על חצי מחיר.

תן לי לנחש, אתה לא ישראלי במקור, נכון? (תראה בשאלה הזאת בתור מחמאה).

פורסם

יש קשר בהחלט. בולמים בסוף חייהם שעולים על ליפט עלולים להיתקע. הדבר מוכר ולא מרגש. הסיבה היא כמובן שהבולם הגמור נפתח על הליפט לנקודה שבאופן רגיל, כשהרכב על הקרקע, הוא לא מגיע אליה ואז הוא נתפס.

אני לא חושב שנתקעו כל ארבעת הבולמים. סביר להניח שאחד נתקע ואז הוא בדק וראה שגם השאר במצב לא משהו. ממילא מחליפים בזוגות אז הוא המליץ להחליף הכל. לא צריך להתרגש מזה.

אתה יכול לקפוץ לעוד מוסך לקבל חוו"ד נוספת. אם ההוצאה גדולה מידיי עבורך אתה יכול להחליף מיידית רק את הבולם התפוס ואת הבן זוג שלו (2 הקדמיים הם זוג ושני האחוריים הם זוג).

• תוכן חדש...