Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סמארטפון ב 145$.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4947 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם האייפונים שאנחנו משלמים עליהם פי 5 מיוצרים בסין (ע"ע פוקסקון)

בכוונה כתבתי שזה הוגדר כאן כזבל סיני, ולא שאני קורא לזה ככה.

בסה"כ, יכול להיות מדובר במכשיר באיכות טובה מאוד. הבעיה היא שאין אף ערובה לזה שהוא יעבוד יותר מחודשיים. ובמקרה של תקלה הוא יוכל לשמש מקסימום כמשקולת שתמנע מדפים לעוף (אין איפה לתקן, אין חלפים).

המלצתי למי שבכל זאת חפץ לרכוש מכשיר סיני, לפני הרכישה לשחק איתו קצת כדי להרגיש שזה לא זבל מהאיכות הנמוכה ביותר שקיימת, ולתת עדיפות לאחריות ארוכה ואמינה.

ד"א אפילו האתרים נותנים אחריות, ופעם אפילו יצא לי לממש אחריות לפלאפון סיני שנרכש מאתר אינטרנט. הפלאפון נסע לסין לתיקון וחזר כמו חדש :-D

אבל אני לא ממליץ לסמוך על זה כשמדובר במוצר שעולה 200 דולר.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

יש את המכשיר שנמכר בארץ של הייסנס באלף שקל.תמורת המחיר הזה אתה מקבל פלאפון מעולה.אין סיבה שהחברות הגדולות תעשוקנה אותנו.

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

הסמארטפון הסיני היחיד שיכול להתחרות בשאר המכשירים זה Xiaomi Mi-2, מכשיר מצויין, הבעייה שתג המחיר שלו 380$ וזה כבר יותר גבוהה מהנקסוס 4 בגרסת ה16GB.

לגבי הסטאר יצא לי לשחק אם דגם קודם שלהם, אומנם מרגיש פחות סיני משאר המכשירים, אבל הוא לא מתחרה באף טלפון אחר.

הסטאר בהחלט נותן תמורה יפה למחיר ולא מעבר, מי שחייב מסך גדול ולא מוכן לשלם שיקנה אותו, מי שמוכן לוותר טיפה שיוסיף 3-4 מאות ויקנה מכשיר מחברה מכובדת.

אודי A4

דימה.

פורסם

א. מי שקונה טלפון מהאינטרנט (לא מאתרים כמו best buy , apple , samsung וכו') מחו"ל - שלא יתפלא אם יגלה שכספו בסופו של דבר הלך לפח.

המכשירים האלה לא שווים את הכסף הרב שמשקיעים בהם , מנסיון שלי (לא עם טלפון אלא עם GPS) , ושל חבר (שקנה מאליבאבא "SGS2" והיום הוא בקושי מקבל איתו שיחות).

באמת בשוק הזה קשה למצוא קיצורים , אם היינו בעידן של נוקיה הישנים הייתי אומר נו מילא , אבל , אני מרשה לעצמי להניח שכולנו ראינו\נגענו\רכשנו אייפון\HTC\סמסונג והתרגלנו לסטנדרט הגבוה , ואת הסטנדרט הזה הטלפונים האלה פשוט לא מצליחים לחקות (ומי שאני משער שכן , עולה במחיר של טלפון מאחת החברות הגדולות) , המסך ממש לא חד , ממש לא מגיב מהר , הטלפון ממש לא מהיר , המצלמה ממש לא איכותית , בעיות שפה בשפע , אפליקציות לא מתאימות וכו' וכו'.

בקיצור , לא כדאי.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
  • תוכן חדש...