Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גיר חדש פג'ו 206 2004

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4993 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, כתבתי מקודם שהיו לי בעיות בגיר(לא נכנס לראשון אחרי נסיעה רצופה של חצי שעה בערך), אקיצר הלכתי למוסך ואמרו לי שם שצריך להחליף את הגיר, שמתי על האוטו הזה לפני איזה חודש בערך 5 אלף על תיקוני פח וצבע בכוונה למכור אותו, עכשיו לפי מה שבמוסך אומרים כנראה שיהיה צריך לשים עוד איזה 5 נוספים בערך להחליף גיר, ההצעות שאני מקבל בעיקר מסוחרים מדברות על כיוון ה12-14, ופרטיים בערך 17-19(לא עבר בדיקה), עכשיו לפי מה שהבנתי אפשר לקחת גיר מפירוק, והבנתי שזה אמור להיות סיפור יותר זול, זה בטוח הסיפור הזה של גיר מפירוק? ועד כמה זה מוזיל את העלויות? שווה בכלל את ההשקעה?

פורסם

תריץ חיפוש עם המילה "ספי".

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• ספונסר פורום
פורסם

אתה מוזמן לפנות אל בעלי המקצוע הבאים:

1) מכון ברון גירים אוטומטים בבני ברק.

2) מכון גירים אוטומטים - צומת סגולה בפ"ת.

3) מכון גירים 2000 בחולון.

אל תשכח להגיד שהגעת מהפורום.

פורסם

אם מצב הגיר בסך-הכל טוב, ויש רק את הבעיה של ההילוך הראשון - ניתן לתקן את הבעיה בלבד.

גיר מפירוק, במקרה שלך, יהיה הרבה יותר יקר מתיקון הגיר שלך, ואתה לא באמת תדע אם הוא טוב או לא, עד שלא תיסע עליו חצי שעה.

• תוכן חדש...