Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2260 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

אשתי בהריון עם תאומים , ובעזרת השם אני מעוניין להחליף לה את הרכב לרכב יותר טוב ( היום היא נוהגת ברנו קליאו 2002 ידני).

הדרישות שלי לרכב הן:

1. בטיחותי מאוד

2. תקציב - 45,000 40000ש"ח.

3. תא מטען - מתאים לעגלת תאומים - חשוב ביותר!

4. צריכת דלק - כמה שיותר חסכוני

5. גיר- אוטומט בלבד

כמובן שהמטרה היא רכב אמין, הם מינימום תקלות... :-)

חשבתי על סיטרואן C4 או רנו מגאן סדאן.

האם הרכבים האלה עונים על הדרישות שלי?

האם יש המלצות נוספות?

תודה

פורסם

שלום,

שני רכבים עונים על דרישת הבטיחות.

הבגאז' במגאן יותר גדול, אבל בגלל צורת סדן, פתח הבגאז' יותר צר - הכל תלוי באיזו עגלה תבחרו.

לשני הרכבים יש גיר אוטומטי כמעט זהה, שנוי במחלוקת. חלק מבעלי הרכב מדווחים על בעיות מרובות, חלק על אמינות טובה.

רכב נוסף שיכול להתאים - פורד פוקוס.

באופן כללי, למשפחה העתידית שלך הכי נוח זה רכב סטיישן, וקיים פוקוס סטיישן.

החסרון של פורד (למי שזה חשוב) - הרגשה של "כבדות" או מחסור בכוח.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אוסיף ואומר שלאחותי יש תאומות, הם בדקו טידה וזה הסתדר מצויין, הרכב נפסל בשל היותו מכוער בצורה חסרת תקדים, כמו כן עגלה מוחלטת - המילה "סחיבה" זה ממנו והלאה.

מציין רק כאופציה נוספת, לאבא שלי יש טידה פשוט זה והרכב הכי אמין שהיה לו עד כה! 0 תקלות בצורה מוחלטת.

פורסם

תודה רבה על התשובות.

1. לגבי הפוקוס - אמרו לי שהיא זוללת דלק....

2. לגבי סטיישן - זה לא גדול מידי? בעזרת השם שיהיו עוד ילדים אז כדאי לעבור לרכב כזה. בינתיים זה רק שניים.

3. לגבי טידה - רכב חמוד אבל כמו שאמרתם מכוער טילים

יש הצעות לרכבים נוספים?

סיאט? סוזוקי אולי?

אני חלש בדגמים

פורסם

סוזוקי ליאנה 5 דלתות רכב אמין מאוד, יחסית חסכוני ולא יקר להחזקה.

אבל אני לא חושב שהמראה שלו עדיף על טיידה.

סוזוקי SX4 סדן מודל 2008 מעל התקציב הנקוב.

בכל מקרה, מגאן יותר בטיחותית, מרווחת , נוחה וזולה לקניה \ חדשה לתקציב.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

הליאנה גם חסרת דירוג EuroNCAP. דירוג ה-NCAP האמריקאי שלה מצביע על הצטיינות בהגנה על היושבים מאחור לעומת הגנה ירודה על היושבים מלפנים. חפש בשם האמריקאי שלה - Aerio.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אצלי באימפרזה נכנסת עגלת תאומים בכיף ועוד נשאר הרבה מקום, תיקח בחשבון שהעגלות של היום מתקפלות טוב מאוד, או בקיצור לך תבדוק עגלות לפני רכב.

subaru grand leone 94 ידנית - נמכרה.

chevrolet spark 2014 1.0 manual רכב נוכחי.

פורסם

שלום,

מניסיון אישי עם עגלת תאומים, היא תיכנס לכל רכב משפחתי סדאן. בנוגע לסי 4 אני לא כל כך בטוח כי היתה לי 307 וזה לא נכנס... בכל אופן ההמלצה האישית היא לבחור קודם כל עגלה ואז להתאים אותה לפי מידותיה.

עוד דבר, במאזדה 3 זה נכנס ממש בקושי....

DOMO2

WELLCOME TO THE END OF THE WORLD

פורסם

לפותח השרשור - ראשית מזל טוב ולידה קלה !

צדקו קודמיי בשרשור שטענו כי עליך קודם כל לבחור עגלה ולאחר מכן רכב. המגוון של העגלות הוא רחב מאוד, ואני יכול להגיד לך שרוב העגלות תיכנסנה לכל תא מטען. לעומת זאת, ככל שביקשת עגלה מאובזרת יותר, כך היא תהיה מסורבלת יותר בקיפול ותתפוס יותר מקום.

אני ואישתי, לדוגמא, מראש רכשנו רכב גדול עם תא מטען גדול עוד טרם הלידה (אאוטלנדר), בעיקר ובמיוחד לנושא התאומים. אני חייב לציין שהעגלה שרכשנו לבסוף (סטרול-אייר - מומלצת בחום לבעלי תא מטען ענק...) נכנסת בקושי לתא המטען של האאוטלנדר, וזה רק בתנאי שהוא ריק יחסית. לרכב פרטי קשה לי להאמין שעגלה זו תיכנס. לעומת זאת, ראינו גם עגלות תאומים "פשוטות" יחסית, שלדעתי תיכנסנה מקופלות גם לתא המטען של יונדאי גץ.

לכו חפשו לכם עגלה שתענה על הצרכים שלכם. ולאחר מכן רכב שיתאים לכם מבחינה פונקציונאלית, וזה כולל גם תא מטען שיכיל את העגלה שרכשתם וחפצים נוספים שתמיד תיאלצו לסחוב עימכם ברכב.

טיפ קטן לגבי העגלה - כל העגלות נראות ונוסעות מצויין כשהן ריקות וללא משקל עליהן. נסה לשים עליהן משקל של 6-15 ק"ג ולראות כיצד הן מתנהגות. את רוב העגלות ה"פשוטות" זה יהיה פשוט סיוט להסיע כשהן עמוסות בזוג תאומים (אפילו לאחר לידה), תיק, בקבוקים וצעצועים למיניהם. זה ידמה להסעת עגלה עמוסה בסופר. הסוד טמון בגודל הגלגלים של העגלה. לכן, אל תתפתה לרכוש עגלה "יוקרתית" עם גלגלים קטנים.

שיהיה המון מזל טוב ובהצלחה.

רזי.

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

פורסם

וחוץ מתא מטען, אתה צריך לחשוב על סידור של כיסאות בטיחות בתוך הרכב.

יש יתרון לרכב בסגנון מיני וואן מאשר רכבים אחרים.

כאשר תקרת הרכב גבוהה זה מאפשר הכנסה יותר נוחה של הילדים פנימה.

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם
כמו כן עגלה מוחלטת - המילה "סחיבה" זה ממנו והלאה.

מציין...

אם כך אני מבין שהטידה מסוגל לסחוב שלוש עגלות?!:)

פורסם
שלום רב,

אשתי בהריון עם תאומים , ובעזרת השם אני מעוניין להחליף לה את הרכב לרכב יותר טוב ( היום היא נוהגת ברנו קליאו 2002 ידני).

הדרישות שלי לרכב הן:

1. בטיחותי מאוד

2. תקציב - 45,000 40000ש"ח.

3. תא מטען - מתאים לעגלת תאומים - חשוב ביותר!

4. צריכת דלק - כמה שיותר חסכוני

5. גיר- אוטומט בלבד

כמובן שהמטרה היא רכב אמין, הם מינימום תקלות... :-)

חשבתי על סיטרואן C4 או רנו מגאן סדאן.

האם הרכבים האלה עונים על הדרישות שלי?

האם יש המלצות נוספות?

תודה

...זו שאלה כללית מאד...לנו יש תאומים, ועגלת תאומים ענקית לכל הדעות (בייבי ג'וגר סיטי עלית) נכנסה לתא המטען של דייהטסו סיריון דור ראשון! אפילו מכוניות גדולות ממנה לא איפשרו זאת...כך שצריך לבדוק כל מקרה לגופו. אני בטוח שיהיו שימליצו לך על סטיישנים וכו', אבל מניסיון שלנו: יש הרבה הפתעות גם במכוניות הקטנות, כך שתנסה לבדוק עם העגלה שלך, במידה ויש.

ברבות הימים מכרנו את העגלה הענקית לטובת טיולון תאומים קומפקטי יותר, כך שניתן בהחלט להצטמצם בנפח כשהפעוטות בגיל שנה וחצי בערך. כיום, טיולון התאומים מאכלס את התא מטען של סוזוקי ליאנה האצ'בק ללא כל בעיה, ונשאר מקום רב לשאר הציוד הדרוש.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

תודה רבה לכולם על העצות,

נכון לעכשיו, אחריו סבבים במספר סוכנויות ליסיניג אנחנו כנראה מתכווננים על פיג'ו 308.

מה אתם חושבים על הרכב הזה?

מבחינת בטיחות ונוחות נהיגה קיבלנו עליו רק המלצות טובות. וכמובן יש לו תא מטען גדול

החשש:

תקלות חשמל

מחיר.

אשמח לקבל חוות דעת

פורסם

תוסיפו לרשימה אוקטביה - תא מטען גדול, רכב בטיחותי.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

איך המחיר של האוקטביה?

כמה לדעתכם אני אמור לשלם על פיג'ו 308 שנת 2009 יד ראשונה מליסינג עד 90,000 ק"מ?

• תוכן חדש...