Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4986 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה בשביל חבר-

יש לי טיוטה קורולה שנת 99 עם 150K ק"מ, תקינה בדרך כלל. (לפני שנה עשיתי רדיאטור חדש כי חלק הפלסטיק העליון התפוצץ) השבוע בדקתי מים וככל הנראה שכחתי לסגור את מכסה הרדיאטור (הפקק), גיליתי את זה אחרי נסיעות רבות בתוך העיר שבהן החום מנוע הגיע לחצי, אבל לא עבר את החצי.

כשמלאתי מים התברר לי שהיו חסרים כ2 ליטר מים.

האם יש חשש שהלך ראש מנוע? ואם כן, איך אפשר לבדוק?

עשיתי מאז נסיעה נוספת ארוכה בתוך העיר(עם הפקק החדש, 0.9) שוב החום הגיע לחצי, ולא היה חסר מים בכלל.

תודה.

פורסם

במידה והמנוע לא התחמם אין לך ממה לחשוש, כשהמד חום בחצי הסקאלה זה תקין לחלוטין.

ניתן לעשות בדיקת לחץ בצילינדר בכל מוסך שמכבד את עצמו.

פורסם

לפי איך שאתה מציג את התסמינים הכול תקין רק שים לב בלי שום קשר יש לך מיכל הנקרא מיכל עיבוי והוא ממוקם בצידו הימני או השמאלי של המצנן (ראדיאטור)(לפי דעתי בטויוטה קורולה זה בצד ימין אבל אני לא בטוח בזה )ושם אתה צריך למלא את המים עד הקו המסומן לך אם אין לך מיכל עיבוי ברכב או שאתה לא מוצא אותו והוא כניראה מוסתר חכה שהטמפרטורה של הרכב תתקרר ואז תוכל לפתוח את מכסה המים בבטחה בדוק בכול יום ובכול נסעיה ארוכה שמן ומים אם עדיין ניראה לך המצב לא נאה וחשוד גש למוסך הקרוב לביתך במהרה ובדוק את התקלה.

• תוכן חדש...