Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלות בנוגע לבאקט OMP

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8526 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמה עולה כיסא חדש OMP באקט ?

הוא נוח?

אם יש למישהו למכירה חדש או משומש במחיר טוב שיודיע לי

...............................NOS

פורסם

אתה שואל אם באקט נוח??!?!

נפלת על הראש....

אם אתה מחפש כיסא ספורטיבי שלא יהרוס לך את הגב ועדיין יחזיק אותך בתנוחת נהיגה טובה אני ממליץ בחום על recaro

הם עולים פי 2 אבל שומרים על הגב....

בקשר לבאקטים הם מתחילים מ 500 שח ויכולים להגיעה גם ל 5000 ומעלה...

תלוי ביצרן ואיכות חומרים ודגם...

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

באקטים של OMP יכולים להיות דווקא נוחים באופן יוצא מן הכלל.אני על הסט השני שלי. היו לי OMP אקו ועכשיו יש לי את הARS.כל עוד קיימת התאמה בין הנהג לכיסא (ואין לו נטיות לתופעה שנקראת "תחת של ג'מוס") אז הכיסאות נוחים להפליא.על אחת כמה וכמה עם סט ריתמות.

"שיפור וסחר" שמייבאים את רקארו,ישמחו למכור לך ריינג' מרשים ביותר של כיסאות באקט שמתחיל באזור ה6000 ש"ח ומעלה עד אזור ה20. כמו שנאמר - "עולה פי 2" (או פי 3.5 ליתר דיוק).

אם אתה עומד לקנות באקט-תתרחק מהדגמים הפשוטים.קבע לך רף מסויים (בערך 2500 שקלים לכיסא) כי מתחתיו רוב הכיסאות פשוט לא תומכים מספיק.

את קוברה מביאים "פאסט" שבפ"ת.

את ספארקו יובל מלמד

את OMP פרדי פרייהאוף שסגר את "פיין" אבל מתחיל בקרוב ייבוא מחדש.

אל תחפש דילים ומציאות כי סה"כ לא נעים להגיד -אבל... זה התחת שלך.

דבר עם סער BMF שמוכר ספארקו משומש טוב מאוד.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

תומר אני לא מכיר את "שיפור וסחר" אבל אני הייתי אצל יבואן רקארו (אולי יבואן מקביל ואולי היבואן האמיתי היחיד שבמקרה "שיפור וסחר" סוכנים שלו) בשם רוטל בנווה-ימין ושם יש באקטים גם ב-3K.

• תוכן חדש...