Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4981 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפי מה שהבנתי הבדיקה די פשוטה (?) מוציאים את הפלגים וכל פעם בודקים לחץ בכל מצת , וזה יכול לתת אינדיקציה טובה על מצבו של המנוע.

פורסם
לפי מה שהבנתי הבדיקה די פשוטה (?) מוציאים את הפלגים וכל פעם בודקים לחץ בכל מצת , וזה יכול לתת אינדיקציה טובה על מצבו של המנוע.

במכון בדק עושים בדיקת דינמומטר למנוע, מקבלים גרף תפוקת הספק לעומת הספק 'על הנייר' של הרכב. כששהמנוע חזק, אתה יודע שיש קומפרסיה, אין בעיות תזמון וכו'... לכן נראה לי שבמכוני בדק לא עושים את הבדיקה הזו.

אודה ליודעי דבר אם יוכלו לאשר או לתקן.

פורסם

לפי מה שקראתי במכוני בדיקה בודקים את הזרם בסטרטר , אבל זה לא מדיוק . השאלה אם כדאי בנוסף לשלם למוסך שיבדוק עם שעון לחץ?

פורסם

הרוב לע יעשו את הבדיקה.

הבדיקה הזאת היא המדוייקת ביותר ונותנת לך אינדקציה מצוינת על המנוע לעומת בדיקה דרך הסטרטר שנותנת תמונה כללית מאוד ולא מדוייקת.

אם יש לך אפשרות לבדוק ידנית ואתה יודע מקום שבאמת יודע לעשות את הבדיקה ומכיר את הנתונים של הרכב שלך אז תעשה.

פורסם

לדעתי, מיותר לבצע בדיקת קומפרסיה באופן יזום.

בדיקה לפי צריכת זרם של הסטרטר אומנם לא מדוייקת מבחינה מספרית, היא לא מספקת נתוני דחיסה שאפשר להשוות לנתוני היצרן, אך אם יש בעיה באחד הצילינדרים היא תראה זאת, ומשם במקרה של ספק אפשר להמשיך לבדיקת קומפרסיה מסורתית.

אם הבדיקה החשמלית יוצאת תקינה - אני הייתי מסתפק בזה.

כמו שנכתב, חלק ממכוני בדיקה גם את הבדיקה החשמלית לא מבצעים, אלא מסתפקים בהרצת הרכב על דינמומטר.

• תוכן חדש...