Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

(מעוניין לקבל חוות דעת על) סיטרואן פיקאסו C4

erez_matas
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4541 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

מעוניין לקנות מיניי וואן עם 7 מקומות חשוב לי מאוד נושא האמינות וצריכת הדלק מבקש מידע מבעלי ניסיון על ה C4 פיקאסו איזה מנוע ממולץ יותר 1.6 טורבו בנזין או הדיזל וכמו כן איזה מחלות ידועות יש לרכבים האלה איך האמינות של הגיר הרובוטי ומה צריכת הדלק.

תודה מראש ארז.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא ציינת אם אתה מעוניין בחדש או משומש.

הדיזל לא נמכר יותר כחדש וכמעט לא קיים כמשומש.

אין בעיות מיוחדות עם הגיר הרובוטי - השאלה אם תרגיש איתו נוח.

צריכת הדלק די ממוצעת לקבוצה ( כ-1:10 )

ירידת הערך די גבוהה בשל היצע גדול בשוק המשומשות ( ולכן כדאי לרכוש משומש )

סקודה יטי 2.0 TDI 4x4 (נמכרה)

וולוו XC40 T3 Momentum

טויוטה יאריס קרוס הברידית

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני בעלים של פיקסו 2010 1.6טורבו רובוטית ,הרכב עם 60K . זהו הרכב השני שברשותי הקודם היה 2008 2.0 רובוטית .

בעיות לרכב לא היו לי למעט מחשב חלונות החשמל שהחליט להשתגע והפך את כיוון הכפתורים ,הוחלף באחריות .

תצרוכת הדלק של 1.6 מגיע ל1/14 בנסיעה משולבת לעומת 1/10 במנוע 2.0 שהיה לי .

הרכב מרווח ,מפנק ,מזגן מעולה ,ומנוע נמרץ,לתיבת ההילוכים הרובוטית מתרגלים די מהר .

טיפול 60K יקר יחסית במידה ואתה מבצע את הטיפול במוסך מורשה .

C4 PICASSO 1.6THP

PEUGEOT 206 XS

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תצרוכת הדלק של 1.6 מגיע ל1/14 בנסיעה משולבת לעומת 1/10 במנוע 2.0 שהיה לי .

הרכב מרווח ,מפנק ,מזגן מעולה ,ומנוע נמרץ,לתיבת ההילוכים הרובוטית מתרגלים די מהר .

טיפול 60K יקר יחסית במידה ואתה מבצע את הטיפול במוסך מורשה .

צריכה ממוצעת של 1 ל-14 ק"מ זאת הצריכה "לפי נתוני היצרן בתנאי מעבדה" והיא ממש לא הצריכה האמיתית כולל פקקים. "ספר לסבתא".

בתנאי ארצנו הפקוקה ועם עומס נוסעים ומזגן הצריכה הממוצעת בפועל היא ליטר ל-11 ק"מ, לעומת 1 ל-9.5 ק"מ במנוע 2000 סמ"ק הישן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שלום erez_matas,

מדובר ברכב משפחתי נהדר שנמכר כמשומש במחירים מאוד אטרקטיביים ולאחרונה זוכה לביקוש ער בשוק המשומשות. כמו שציינת לרכב יש גיר אוטומטי-רובוטי שמסייע לצריכת דלק ואכן מדובר באחד מהרכבים החסכוניים בקטגוריה. צריכת הדלק הממוצעת שלו היא בסביבות ה-11 או 11.5 קילומטרים לליטר בנסיעה רגועה. מדובר בגיר שדורש הסתגלות קצרה לאופן פעולתו וגם לאופן הפעלתו (עם ידית קטנה מאחורי ההגה) אבל לאחר מכן בהחלט ניתן להנות ממנו ומהיתרונות שלו. האמינות של הגיר ושל הרכב באופן כללי די טובה. בעיה נפוצה שקשורה לגיר היא ידית הילוכים שלא יוצאת למצב נסיעה כך שהרכב נשאר תקוע בהילוך חניה, אך זו למיטב ידיעתי אינה יקרה לתיקון.

דגמי הדיזל של ה-C4 פיקאסו קיימים בכמות קטנה יחסית בשוק ולכן אינני מכירה אותם. הדגם הנפוץ ביותר הוא ה-1.6 ליטר טורבו-בנזין וכן קיימים בשוק גם דגמים עם מנוע 2 ליטר ללא טורבו וגיר אוטומטי רגיל.

מקווה שעזרתי, אשמח לענות על שאלות נוספות,

מיטל מאלדן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...