Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4986 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מתלבט (כמו רבים וטובים כאן) בעניין ידנית חדשה.

קראתי את השרשורים השונים אך עדיין לא מצאתי תשובה ולכן אני מבקש את עזרתם של מי מכם שיש לו ניסיון עם אחד הרכבים הרלוונטיים לקטגוריה.

{כיום נוהג על פנדה ידנית (2007) וזה בין היתר המדד להשוואה}.

אמינות, צריכת דלק, שמירת ערך ובטיחות בראש סדר העדיפויות.

נוחות, אבזור, מראה וכו' בסוף.

תקציב ראלי 75000, כמו כן נהנה מהמבצעים של חבר ולכן גם זה שיקול.

נהגתי על הסוויפט והפיאסטה החדשות ובקרוב על ה I20.

הפיאסטה וה I20 מציעות תא מטען גדול יותר (היום יש תינוק ועד שנמכור, 3-4 שנים ,ב"ה יהיה עוד...) - זה יתרון חשוב.

עד כמה ניתן להעריך את שמירת הערך של הפיאסטה וה I20 (אולי גם קיה ריו) ביחס לסוויפט, לאור העובדה שאחיותיהן האוט' נמכרות לליסינג והשוק מוצף?

האם יש כאן חברים שנוהגים על I20 ידנית ויכולים להעיד על צריכת הדלק?

כנ"ל בעלי קיה ריו ידנית?

תודה רבה,

ליאור.

פורסם

יש לי ניסיון עם הקליאו, זה רלוונטי לך או לא?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

i20 ידנית צריכה אמיתית בנסיעה משולבת עם מזגן היא 1-14/14.5 (האוטומטית צורכת לאישתי 1-12 משולב בנהיגה ממש רגועה)

נתון הזה הוא לגביי נסיעות מהקריות לכרמיאל (בין עירוני)

ובתוך הקריות (עירוני)

*הנתון נלקח מחבר שנוסע עלייה מהעבודה.

מה שבטוח ששמירת הערך מכל הדגמים שציינת תהיה הכי טובה בסוויפט, אבל בגלל שלאישתי יש i20 אוטומטית, ואני יודע שתא המטען לא פראייר בכלל אז זה יותר מתאים לצריכה שתיארת.

פאביה 2010 1.6 אוטו׳ - אין כמו רכב מהעבודה!

לאנסר 2009 אוטו'- מהעבודה

אלטו 2010 ידני -SOLD

פונטו אקטואל 2006 ידני -SOLD

פורסם

האם הרכב של אישתך היה בעבר ליסינג או השכרה, ולא עבר פתיחת מנוע מסודרת?

הצריכה אצל קרובי משפחה שלי עם i20 הרבה יותר טובה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

תודה לכל העונים,

לגבי הקליאו - כפי שנכתב כאן, לשמוע תמיד מוכן.....אבל מהכירות שלי עם הרכב, האמינות (לפחות עד היום) לא משהו....

לגבי צריכת הדלק ביונדאי הידנית, (החבר ALTO), האם תוכל לציין מה הקילומטרז' של הרכב?

ידוע שכעבור כמה אלפי קמ' חל שיפור בצריכה תודות ל "שחרור ופתיחת" המנוע.

תודה רבה.

ליאור.

פורסם

אני עם ה I20 החדשה. צריכת דלק ממוצעת בפקקים של כביש החוף + מזגן - 1:16.5 +-

רכב מעולה עם תמורה מלאה למחיר.

לא תתאכזב.

פורסם

בידנית השעון עומד על 9000 קילומטר, אבל זה רכב מהעבודה אז בטבעי הנסיעה היא פחות חסכונית מברכב פרטי.

צריך גם לקחת בחשבון שהנסיעות של קריות כרמיאל הם עם הרבה פקקים ואולי בגלל זה הצריכה כזו.

פאביה 2010 1.6 אוטו׳ - אין כמו רכב מהעבודה!

לאנסר 2009 אוטו'- מהעבודה

אלטו 2010 ידני -SOLD

פונטו אקטואל 2006 ידני -SOLD

פורסם

תודה רבה!

כרגע חזרתי מנסיעה על הריו, הרכב נחמד אבל בגלל העיצוב תחושה מאוד קלסטרופובית ושדה ראיה פחות טוב לצדדים.

המחיר אחרי 5500 ש"ח הנחה (סתם כי אני נחמד:wink:)

76500, אומנם יש איבזור נוסף כגון חלונות חשמל מאחור ועוד כל מיני אבל אני מעדיף הנחה ופחות אבזור......

כל אחד יעשה את החישוב שלו.

פורסם
תודה רבה!

כרגע חזרתי מנסיעה על הריו, הרכב נחמד אבל בגלל העיצוב תחושה מאוד קלסטרופובית ושדה ראיה פחות טוב לצדדים.

המחיר אחרי 5500 ש"ח הנחה (סתם כי אני נחמד:wink:)

76500, אומנם יש איבזור נוסף כגון חלונות חשמל מאחור ועוד כל מיני אבל אני מעדיף הנחה ופחות אבזור......

כל אחד יעשה את החישוב שלו.

אחי כנראה שעל טעם ועל ריח אין מה להתווכח כי אני אחרי נסיעת מבחן על הריו יצאתי מאד מבסוט. השדה ראייה אכן לא מרקיע שחקים אך כן לעומתך הרגשתי מרווח ותחושה טובה בזמן הנסיעה. המחיר שקיבלת לטעמי מעולה (לי לא היו מוכנים לרדת מ78,5000) לדעתי תחשוב שוב על ההצעה, גם לקבל רכב מאובזר זה לא מובן מאליו

פורסם

מסכים עם איתי. עניין של טעם וריח.

לפני 5 חודשים הייתי באותה התלבטות וערכתי נסיעות מבחן על הדגמים שהיו בטווח המחיר הנ"ל.

הפיאסטה היתה זוועתית מבחינתי, אי יכולת לכוון את גובה המושב, נסיעה עצלה, חסרת כוח זמין ופשוט פשוטה מידי לטעמי.

הפאביה היתה מצויינת בנסיעת המבחן פרט לקלאץ קשה לטעמי ותנוחת ישיבה מעט קלסטרופובית בגלל המבנה הקובייתי של הרכב.

לבסוף בחרתי באיביזה ואני יכול לאמר לך שכל מה שרשמו פה לגביי רעש בנסיעה הוא חסר משמעות לחלוטין, הרכב פשוט מעולה, זריז, חסכוני, מרווח ולטעמי היפה ביותר מבחינת עיצוב. לגביי סחירות-אף אחד פה לא הבן של יצחק לוי ורכב חדש הוא לא תוכנית חיסכון! לא ידוע מה תהיה הנפילה העתידית ואני אישית סבור שכל רכב באשר הוא כמשומש הוא קשה למכירה בעיקר לאור אינספור המבצעים שצצים על רכבים חדשים.

עצה? תערוך נסיעה, תרגיש בעצמך מה טוב לך ועונה על דרישותייך. כל השאר בולשיט.

DOMO2

WELLCOME TO THE END OF THE WORLD

• תוכן חדש...