Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4985 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זה לא ליסינג, זה השכרה.. על כל המשתמע מכך.

שזה יותר גרוע...

תודה אבל לא תודה...

חזרתי עכשיו מלראות את הפונטו. בעל הרכב אמר שלא נגע בנוזל הקירור אבל מהסתכלות פנימה נראה שזה תערובת של מים ונוזל קירור ירוק...

מה שבטוח זה שלא מדובר בנוזל המקורי (שלמיטב הבנתי אמור להיות כחול או אדום/ כתום נכון?)

זה משהו שאפשר לראות בכלל בבדיקה?

ייתכן שעיניי הלא בקיאות לא ידעו להבחין...

אלך מחר לראות את הפנדה...

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
זה לקנות אוטו מליסינג?

אני קצת מפחדת מזה...

מליסינג\השכרה את מפחדת אבל לקנות מאיזה חאפר שאלוהים יודע איפה טיפל ברכב זה בסדר.

מה עוד, שרוב מוחלט של הפונטו ספייס והפנדה התחיל את דרכו בליסינג\השכרה. אז את מקבלת את המיטב מכל העולמות - גם השכרה וגם חאפר :twisted:

בכל מקרה - הבחור שקנה פנדה מקל אוטו לקח אחת עם 28 אלף ק"מ שבבדיקה במכון הכי מחמיר נמצא בה ליקוי אחד: מגבים יבשים.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
מליסינג\השכרה את מפחדת אבל לקנות מאיזה חאפר שאלוהים יודע איפה טיפל ברכב זה בסדר.

מה עוד, שרוב מוחלט של הפונטו ספייס והפנדה התחיל את דרכו בליסינג\השכרה. אז את מקבלת את המיטב מכל העולמות - גם השכרה וגם חאפר :twisted:

בכל מקרה - הבחור שקנה פנדה מקל אוטו לקח אחת עם 28 אלף ק"מ שבבדיקה במכון הכי מחמיר נמצא בה ליקוי אחד: מגבים יבשים.

כי הבדיקה היתה בטח מטעם קל אוטו. בכל בדיקה נורמלית במכון רושמים שטויות כמו "רעש מהשסתומים, נזילת שמן במנוע, ראש של סוס בתא המטען".

הסיכוי שהתעללו ברכב השכרה הרבה יותר גדול מאשר שאדם יעשה את זה לרכבו הפרטי.

לבני אדם יש כזו נטיה להרוס ולנצל עד תום כל מה שלא שייך ישירות להם, ככה זה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
הבנתי שלא כדאי לקנות גטס מלפני אמצע 2006 כי הן שתות יותר דלק ואין להן ABS ויש רק כרית אויר אחת...

לא?

יש ויש ...

לא מעט גטס נמצאות על הכביש לאחר שהגיעו כדרך חברות הליסינג וההשכרה. למעשה אפילו מרביתן,

לכן תראי הרבה GLF וGLI על הכביש ובכלל במכירות.

מבחינת שתיית דלק, כל רכב שותה דלק, כבעל גטס (מלפני מודל 2006) אספר לך שבתוך העיר , היא אכן צרכנית דלק לא קלה, אבל מבחינת כבישים מהירים ובינערוניים (עיקר הנסיעות שלי) אני לא מרגיש אותה בדלק. ככה שזה משתלם, היא אמינה, זריזה, איכותית וגם אוטומטית. מבחינת כרית אויר 1, כן קיים בGLF, ישנה כרית רק לנהג, יש דגמים של 2 כריות וגם 4, תלוי בגרסה וכמובן - גרסה גבוהה יותר גם עולה הרבה יותר.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

ראיתי היום פונטו ופנדה. דווקא אהבתי שהפנדה כל כך קומפקטית... היה ממש נחמד לנהוג עליה.

אני לוקחת אותה מחר למכון בדיקה לראות שהכל תקין. (הפנדה).

שאלה- עד כמה זה גרוע אם הבן אדם אמר שבנוזל קירור הוא שם רק את המקורי אבל דילל עם מים מזוקקים?

צריך להדליק נורה של להתרחק מיד או שזה בסדר?

אווף, מרוב שאני חושדת אני חוששת שאשלול הכל...

אני ממש רוצה את הרכב הזה...

מה יהיה?

דעות?

פורסם

מה יהיה?

דעות?

ההתלבטויות שלך מובנות והן במקום. מצד שני, עם כ"כ הרבה סימני שאלה, האם אין לך אפשרות ללכת לבדוק עם מישהו קצת יותר מיומן שידע מה לבדוק ואילו דברים ניתן "ליישר קו" אחרי הרכישה? אין כמו מראה עיניים, וזה עדיף על העצות מרחוק שמנסים לתת לך כאן - אמנם עם הרבנ רצון טוב וגם ידע, אבל בכל זאת...

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

פורסם
כי הבדיקה היתה בטח מטעם קל אוטו. בכל בדיקה נורמלית במכון רושמים שטויות כמו "רעש מהשסתומים, נזילת שמן במנוע, ראש של סוס בתא המטען".

הסיכוי שהתעללו ברכב השכרה הרבה יותר גדול מאשר שאדם יעשה את זה לרכבו הפרטי.

לבני אדם יש כזו נטיה להרוס ולנצל עד תום כל מה שלא שייך ישירות להם, ככה זה.

לא, דווקא בדיקה מטעמו. 8)

הרכב יצא ח-ד-ש. אין נזילות, אין רעש מהשסתומים, אין ראשי סוסים בתא המטען. חדש.

אגב, גם חיצונית וגם פנימית - רכב במצב מושלם ללא שריטות או לחיצות.

והשוס הוא כמובן המחיר - בזמן שמאק5 מחפשת פנדה בת 8 ומשלמת עליה 24 אלף ש"ח, היא יכולה להוסיף 15K בתשלום חודשי נמוך במשך 5 שנים ולקבל אחת חדשה כמעט לחלוטין עם מנוע משופר (69 כ"ס) ולנסוע ברכב מוצלח בהרבה.

פורסם
ראיתי היום פונטו ופנדה. דווקא אהבתי שהפנדה כל כך קומפקטית... היה ממש נחמד לנהוג עליה.

אני לוקחת אותה מחר למכון בדיקה לראות שהכל תקין. (הפנדה).

שאלה- עד כמה זה גרוע אם הבן אדם אמר שבנוזל קירור הוא שם רק את המקורי אבל דילל עם מים מזוקקים?

צריך להדליק נורה של להתרחק מיד או שזה בסדר?

מה יהיה?

דעות?

הנוזל המקורי אמור להיות מדולל עם מים מזוקקים ככה שזה בסדר.

בכל מקרה אני לא הייתי קונה שום רכב שאין לו תיעוד מסודר של הטיפולים. זה הכלל היחיד מבחינתי שאי אפשר לעבור עליו. אם יש את זה, יודעים בוודאות איזה נוזל קירור שמו ומה עבר על הרכב.

פורסם

תודה לכולכם.

אחרי לבטים רבים... הלכתי על האוטו. יהיה מה שיהיה. אני מרוצה בינתיים.

הלכתי לבדוק במכון בדיקה ויצא נקי...

חוץ מזה. אני מקווה לטוב.

עזרתם לי רבות חברים! באמת תודה!!

פורסם

תתחדשי וסעי בזהירות(אוטו יפה!)

דבר נוסף-נסי להעלות את תוצאות הבדיקה בכדי שנוכל להמליץ לך היכן/מה/עלות של דברים אשר צריך להחליף/לתקן/לטפל.

תומר

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

• תוכן חדש...