Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4983 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היית צריכה לשאול אם מקום המפגש הוא הכתובת הרשומה ברישיון ובתעודת הזיהוי שלו וכמה זמן מאז תאריך הרישום ולהבהיר לו שאין טעם לקבוע מפגש אם המקום אינו הרשום כי זה הדבר הראשון שתבדקי בניירות ולא תקני את האוטו.

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שוב תודה לכולם,

אני מנסה להימנע מרכבים עם תיבת הילכוים אוטומטית. אני פשוט מעדיפה ידני.

אני גם נמנעת מהצרפתיות (אני עם רנו קליאו כבר כמה שנים ומעדיפה לא לקנות עוד צרפתיה).

אבל תודה רבה לכם.

אני ממשיכה לחפש.

פורסם
כל הפונטו ביד 2 הן או מסוחרים (חיפה, חולון, ראשון, נתניה - סוחרים!!!!!!) או שעברו מלחמה, תוותרי מראש.

לא יודע איך אנשים טוענים שיש הרבה ררכבים כאלו שמורים ברשת, הם כנראה לא מכירים את השוק ולא חיפשו אחת כזו

יש גטס 2005 יד 1 צהובה ידנית עם כ50000 קמ ביד 2, ראית אותה?

הבחור רוצה מעל המחירון אבל תתמקחי ותנסי, נראה רכב טוב

הבנתי שלא כדאי לקנות גטס מלפני אמצע 2006 כי הן שתות יותר דלק ואין להן ABS ויש רק כרית אויר אחת...

לא?

פורסם
כל הפונטו ביד 2 הן או מסוחרים (חיפה, חולון, ראשון, נתניה - סוחרים!!!!!!) או שעברו מלחמה, תוותרי מראש.

ב

אני קניתי פונטו שמורה בחיפה.

כן עברתי דרך שתי סוחרים שניסו להסתיר את עצמם ולא הצליחו אבל בסופו של דבר גם יש פרטיים.

פורסם
אני קניתי פונטו שמורה בחיפה.

כן עברתי דרך שתי סוחרים שניסו להסתיר את עצמם ולא הצליחו אבל בסופו של דבר גם יש פרטיים.

אז אם רכשת מפרטי זה אומר שאתה בסקלה השנייה - רכב אחר מלחמה. תקן אותי אם אני טועה... מה השנתון, ק״מ ויד?

פורסם

150 אלף יד 3 מודל 2001 דגם sx כלומר הכי מאובזר חשמלית במודל, היסטוריית טיפולים מלאה במורשה מהידיים הקודמות, כולל ספר רכב וכל מה שבא מקורי עם הרכב, בבדיק נמצא שצריך להחליף מחזיר שמן ושמן גיר, זהו.

קניתי ב2000 פחות ממחירון בגלל שהטסט היה קרוב, הרכב שמור מבחינת פח לא עבר תאונות בכלל מעט שיפשופים, מבחינת צבע הרכב חנה לרוב במקורה, גם אצלי וגם אצל שאר הבעלים, ואתה יכול להתרשם מתמונות רבות של הרכב בגלריה שבחתימה שלי.

אפילו קיבלתי מערכת jvc מעולה במעמד הקנייה.

ולא חסר עוד מציאות פשוט צריך לא להתייאש ולחכות שתקפוץ מודעה מעניינת וגם לנסוע קצת רחוק עם צריך, אני קניתי את הרכב אחרי שחיפשתי איביזה ופולו באותו תקציב והתאכזבתי ממה שראיתי וגם יש שירשור שפתחתי על זה.

פורסם

מצאתי פנדה עם 75,000 ק"מ שנת 2005, ידני יד 2.

הוא מבקש 24,500 שזה הרבה מעל המחירון (שאמרו להיות 19,000) אבל אני רואה שאלה המחירים והוא טוען שכולם מבקשים מעל המחירון.

הרכב שמור מאוד.

מה דעתכם?

ללכת על זה או שאצא פראיירית?

פורסם

הנתונים טובים. שווה לבדוק (קודם את הניירת ואם הכל נראה תקין- במכון בדיקה), ולהגיע לעמק השווה מבחינת מחיר. להוריד הרבה לא תצליחי, הפנדה הידנית מבוקשת מאוד ונמכרת בסביבות המחירים שהבחור מבקש. אם הרכב במצב טוב פראיירית את לא תצאי.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם
הנתונים טובים. שווה לבדוק (קודם את הניירת ואם הכל נראה תקין- במכון בדיקה), ולהגיע לעמק השווה מבחינת מחיר. להוריד הרבה לא תצליחי, הפנדה הידנית מבוקשת מאוד ונמכרת בסביבות המחירים שהבחור מבקש. אם הרכב במצב טוב פראיירית את לא תצאי.

תודה רבה רבה לך.

כתבתי עוד פוסט שמצאתי גם פיאט פונטו ספייס, 2006, ידני, יד 3 עם 129,000 ק"מ. הוא מבקש 24,000. על הרכב.

אני חוששת בגלל הק"מ הגבוה שלא אוכל למכור עוד כמה שנים...

מה דעתכם? מה עדיף?

פורסם
תודה רבה רבה לך.

כתבתי עוד פוסט שמצאתי גם פיאט פונטו ספייס, 2006, ידני, יד 3 עם 129,000 ק"מ. הוא מבקש 24,000. על הרכב.

אני חוששת בגלל הק"מ הגבוה שלא אוכל למכור עוד כמה שנים...

מה דעתכם? מה עדיף?

129K ק"מ לרכב בן שש וחצי שנים בערך, זה ממש לא ק"מ גבוה. אם כבר, יד 3 זה קצת יותר מדאיג.

אבל למה לך עכשיו לעשות שיקולים של מכירה? בכל מקרה עוד 2-3-4 שנים כשתרצי למכור, שווי הרכב יהיה די נמוך.

לכל רכב יש קונה, השאלה היא רק המחיר.

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

פורסם

מגניב.

אני אלך היום לראות את הפונטו ומחר את הפנדה.

אבדוק את כל הדברים שהמלצתם לי בתקווה שסוף סוף אמצא משהו.

תודה רבה לכולכם. (יש מצב שתשמעו ממני בקרוב) :wink:

עזרתם לי מאוד!!!!!

פורסם
חבר שלי קנה פנדה 2011 עם 28 אלף ק"מ ב-39 אלף ש"ח.

תבדקי אם עוד נשארו כאלה בחברת קל אוטו, זה עדיף מלחפש רכבים משנת 2005.

זה לקנות אוטו מליסינג?

אני קצת מפחדת מזה...

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה לא ליסינג, זה השכרה.. על כל המשתמע מכך.

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

• תוכן חדש...