Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4988 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם

אתמול נסע אחרי נהג שלא שמר מרחק ונכנס ברכב שלי מאחור שעצרתי במעבר חצייה.

לקחתי את כל הפרטים שלו.

בהתחלה הוא רצה שנסגור את זה ביננו אך לאור העלויות הגבוהות הוא התחרט.

התקשרתי לביטוח שלי והודעתי להם מה קרה.

חברת הביטוח שלי אמרה שיש לאדם ביטוח בתוקף והכל תקין, אבל!

כל עוד הוא לא מתקשר להודיע על התאונה לביטוח שלו אין הרבה מה לעשות.

ביקשתי הסברים, איך יתכן שנהג שאין ספק לגבי האשמה שלו בתאונה יגרום לי להיות תלוי בחסדים שלו לגבי תשלום על תיקון הרכב שלי.

ההסבר שקבלתי היה , ככה זה.

ועכשיו אני מתייעץ כאן, אם אני רוצה לתבוע את הביטוח של אותו נהג, הגיוני שאני צריך לחכות עד שהוא יזכר להתקשר לביטוח שלו להודיע על תאונה?

אם הנהג מתחמק ממני ולא רוצה להתקשר לביטוח שלו מה אני עושה?

תודה מראש!

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

פורסם

החברת ביטח שלך לא מבריקה, וזה בלשון המעטה.

תתקשר בעצמך לחברת הביטוח שלו, אמור להם שהיית מעורב בתאונה עם לקוח שלהם, והנה הם ידעו שהוא היה מעורב בתאונה.

במקרה הכי גרוע, תתקן ותבע אותו בבית-משפט לתבעיות קטנות כולל הפסד יום עבודה, רכב חלופי, שמאי וכו'...

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
החברת ביטח שלך לא מבריקה, וזה בלשון המעטה.

תתקשר בעצמך לחברת הביטוח שלו, אמור להם שהיית מעורב בתאונה עם לקוח שלהם, והנה הם ידעו שהוא היה מעורב בתאונה.

במקרה הכי גרוע, תתקן ותבע אותו בבית-משפט לתבעיות קטנות כולל הפסד יום עבודה, רכב חלופי, שמאי וכו'...

א. אתה לא יכול להיתקשר לחברת הביטוח של הפוגע, זאת אומרת אתה יכול אך זה לא יתן כלום.

ב. הדרך הכי טובה זה להכניס את הרכב למוסך לבצע תיקון במסגרת שמאות ולהגיש את כל החומר לצד ג' באמצעות הסוכן שלך.

במידה והנהג הפוגע לא ימלא טופס הודעה על תאונה , פה ישנם כמה אפשרויות .

1.הם ישלחו לו מכתב על כך שהתקבלה תביעה מרכב הפוגע על נזק מתאירך... , ובמכתב יצויין כי במידה ובתוך 14 או 30 יום לא זכור לי במדוייק הואו הנהג הפוגע) לא יגשי את השגותיו הם ישלמו את התביעה.

2. הם ידחו את התביעה.

3.לתבוע את הפוליסה שלך לקבל תשלום מחברת הביטוח שלך (במידה והינך מבוטח במקיף) וחברת הביטוח שלך תוציא את התיק לשיבוב ותתבע את הביטוח של הפוגע בגין הפסדים כגון (הנחת העדר תביעות ,ה.עצמית וכו').

במידה והוא יגשי את השגותיו ולא יודה באשמה ו/או ידחו את התביעה אתה תובע בבית משפט את חברת הביטוח שלו ואת הנהג עצמו וממתין לבית משפט.

בהצלחה

פורסם

אריק,

היה לי מקרה דומה, התקשרתי לסוכן הביטוח של הפוגע, והוא זירז את צד ג'. זה היה סתם צירוף מקרים? מנסיונך לחברת לחברות ביטוח לא באמת אכפת ממה שקורה למבוטחים שלהם?

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• ספונסר פורום
פורסם
היי לכולם

אתמול נסע אחרי נהג שלא שמר מרחק ונכנס ברכב שלי מאחור שעצרתי במעבר חצייה.

לקחתי את כל הפרטים שלו.

בהתחלה הוא רצה שנסגור את זה ביננו אך לאור העלויות הגבוהות הוא התחרט.

התקשרתי לביטוח שלי והודעתי להם מה קרה.

חברת הביטוח שלי אמרה שיש לאדם ביטוח בתוקף והכל תקין, אבל!

כל עוד הוא לא מתקשר להודיע על התאונה לביטוח שלו אין הרבה מה לעשות.

ביקשתי הסברים, איך יתכן שנהג שאין ספק לגבי האשמה שלו בתאונה יגרום לי להיות תלוי בחסדים שלו לגבי תשלום על תיקון הרכב שלי.

ההסבר שקבלתי היה , ככה זה.

ועכשיו אני מתייעץ כאן, אם אני רוצה לתבוע את הביטוח של אותו נהג, הגיוני שאני צריך לחכות עד שהוא יזכר להתקשר לביטוח שלו להודיע על תאונה?

אם הנהג מתחמק ממני ולא רוצה להתקשר לביטוח שלו מה אני עושה?

תודה מראש!

ךדעתי תקן את הרכב, תבע את הפוגע בבית משפט.

אם אים ספק שהוא הפוגע, לדעתי הוא לא ימתין לדיון משפטי ויערב את הביטוח.

צוור איתי קשר טלפוני אנסה לעזור לך יותר, גם בתיקון הרכב.

אלי אמרן - שמאי רכב 054-6999223

פורסם

תודה לכולם על התשובות.

כרגע המצב הוא כזה.

הכנסתי אתמול את הרכב למוסך אחרי שהשמאי של הביטוח ראה את הנזק.

היום אני אמור לאוסף אותו.

לגבי הביטוח, הסוכנת שלי אמרה לי שנדבר יום ראשון ונראה אם הנהג הפוגע יצר קשר אם הביטוח שלו או לא.

במידה וגם יום ראשון הוא לא ידבר אם חברת הביטוח שלו, אני אטלפן אליו שוב יודיע לו שאם הוא לא מתקשר לביטוח שלו אני ניגש לבית משפט .

הוא כבר הודה בפני בע"פ על אשמתו, ויש גם עדה לכך.

נקווה שיהיה טוב , כי באמת אין לי כוח להתעסקות מיותרות .

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

פורסם
אריק,

היה לי מקרה דומה, התקשרתי לסוכן הביטוח של הפוגע, והוא זירז את צד ג'. זה היה סתם צירוף מקרים? מנסיונך לחברת לחברות ביטוח לא באמת אכפת ממה שקורה למבוטחים שלהם?

חברת הביטוח הוא עסק כלכלי ומאוד מלוכלך לכן ל א אכפת להם מאף אחד מלבד לסגור שנה רווחית ובונוסים למנהלים הבכרים

• תוכן חדש...