Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5004 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, היום שמתי לב שברכב שלי(מאזדה 3 שנת 2006) יש נורה שנשארת דלוקה אחרי כיבוי האוטו .

עכשיו היא מהבהבת והצורה שלה מכונית שיש לה מפתח בפנים (אני לא בטוח לגבי המפתח) .

בכל מקרה צילמתי וידאו -

mYFIbH4WgQw דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

יש לי את הרכב כחודש ימים , לא שמתי לב לזה לפני.

גם במצב שהרכב נעול זה מופיע (מהחלון מבחוץ) , בזמן נסיעה זה לא מופיע .

השאלה שלי, זה נורמלי? , קיימת בעיה שאני צריך לדעת עליה?

- איציק -

מאזדה CX 5 2015

עמוס השרת יצא לפטרול. קראנו לו במ.ק. 77 והוא יחזור כל רגע.
פורסם

נורה של האימבולייזר או אבטחה של הרכב או כול דבר כזה או אחר לפי התיאור שלך, תקין ונורמלי.

ד"א לא רואים את הוידאו

פורסם

תיקנתי את הסרטון , הוגדר כציבורי .

- איציק -

מאזדה CX 5 2015

פורסם

קראתי בפורום אחר שזו הנורה של האימובילייזר(אני מקווה שאני צודק , ראו בסרטון) , השאלה שלי האם היא צריכה להיות תמיד פועלת?

גם אחרי שהרכב נעול וסגור היא נשארת מהבהבת , העניין הזה תקין?

- איציק -

מאזדה CX 5 2015

פורסם

תקין, הייתה לי מאזדה 3 מהשכרה לתקופה של איזה 3 שבועות, תמיד היה דולק כשהרכב היה נעול, דווקא לפי דעתי אם היא לא דולקת אז זה אומר שמשהו לא תקין.

פורסם
תקין, הייתה לי מאזדה 3 מהשכרה לתקופה של איזה 3 שבועות, תמיד היה דולק כשהרכב היה נעול, דווקא לפי דעתי אם היא לא דולקת אז זה אומר שמשהו לא תקין.

תודה רבה , לרגע חששתי .

אשמח לדעת עוד בנוגע לנורה הזו .

- איציק -

מאזדה CX 5 2015

• תוכן חדש...