Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5012 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן.

ב23 לספטמבר ביצעתי הזמנה מהאתר הנ"ל.

קיבלתי עדכון שב 4 לאוקטובר הגיע המשלוח לגרמניה.

עדיין לא קיבלתי את החבילה. התקשרתי כבר לכל גורם אפשרי (דואר ישראל, מכס, dhl).

על פי מחלקת החבילות נאמר לי בכלל שהחבילה לא הגיע מגרמניה מה שלא נראה לי הגיוני משום שעברו כבר עשרה ימים.

דיברתי בצ'ט עם נציג של חברת בודי בילדינג והוא כתב לי שהחבילה יצאה מגרמניה ב4 לאקטובר.

בדואר אמרו שהם עדיין לא קלטו את החבילה, זה נותן שני אופציות:

1.לא מיינו את החבילה עדיין בארץ.

2.החבילה עוד לא הגיע לארץ.

מה הלאה? פשוט להמתין?

שמבצעים הזמנה באתר הנ"ל כתוב זמן הגעה בין 8-17 ימי עסקים. אתמול עברו ה17 ימי עסקים והחבילה בכלל לא קרובה להגיע.

שביקשתי לבטל את העסקה משום שכבר רכשתי את תכולת החבילה בארץ ואין לי מה לעשות עם מה שיגיע נאמר לי שהם לא מבטלים עסקאות אלא אם כן מחזירים את החבילה אליהם.

במידה והחבילה אובדת? האחריות היא עלי או עליהם?

תודות, בן.

Got To love It

פורסם

לפני חודשיים הייתי ב-ד-י-ו-ק באותו מצב.

החבילה הייתה בגרמניה ונתקעה שם

דיברתי עם כל מי שיכולתי ולא קיבלתי תשובה. החבילה הגיעה אחרי חודש ו-3 ימים בדיוק, עם דרישה לתשלום מעמ.

הזמנה הבאה תצא מויטה קוסט, משלוחים ומוצרים זולים יותר

פורסם

אין קשר לויטקוסט ובודי בילדינג מי יותר מהיר.

שניהם משתמשים באותה שיטת משלוח והיא איטית, אתם גם משלמים בהתאם.

יצא לי לקבל בזמן האחרון מס' חבילות משני המקומות, בשני המקרים החבילה הגיעה לארץ רק אחרי 3 שבועות. אז זאת שיטת המשלוח ואין מה לבוא בטענות להם, מבחינתם הם עושים את שלהם בכך שהם שולחים כמה שיותר מהר.

Skoda Octavia MK III 1.8TSI

פורסם

לא אמרתי שלא.

עד לא מזמן הזמנות מבודי בילדינג היו מגיעות תוך שבועיים-שלוש ו-ויטה קוסט היו יותר איטיים.

היום שניהם מגיעים באותה מהירות, רק שVITA יותר זולים.

ב-BB.COM יש שירות מאוד מהיר אבל לא מועיל ברוב המקרים, גישה כזאת של לחרטט תשובה גם אם אין תשובה

והם גם יותר יקרים, למרות הקופון 10%.

פורסם

הנסיון האישי שלי וגם בעבודה,כל משלוח שלנו מחו"ל דרך DHL מגיע תוך מקסימום שלושה ימים.

ישנם סוגי משלוחים איטיים (סטייל דואר רגיל) דרך DHL ודומיו ?

לומדים כל יום משהו חדש :)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

כנראה שהזמנת חבילה גדולה.

קרה לי בדיוק אותו הדבר. הזמנתי בסוף אוגוסט. באמצע ספטמבר הזמנתי משהו קטן נוסף.

החבילה שהוזמנה בספטמבר הגיעה אחרי פחות משבועיים.

החבילה הגדולה התעכבה הרבה מאוד בגרמניה והגיעה לדואר אחרי יותר מחודש.

אולי זה גם קשור לחגים.

לפחות לא לקחו מכס למרות שהיו אמורים :twisted:

הנסיון האישי שלי וגם בעבודה,כל משלוח שלנו מחו"ל דרך DHL מגיע תוך מקסימום שלושה ימים.

אתה מדבר על משלוח אקספרס/שליחים. יש גם משלוח רגיל (ואיטי) שמגיע לתיבת דואר.

פורסם

נקרא DHL GLOBAL MAIL

השירות הוא שליחה מארה"ב לגרמניה ומגרמניה לישראל.

העברה מארה"ב לגרמניה מהירה, מגרמניה לישראל איטית.

Skoda Octavia MK III 1.8TSI

פורסם

כן מדובר על חבילה של כמעט 5 קילו.

עדיין, עבר כמעט חודש.

לא מבין את העניין למה זה מתעקב בגרמניה? הרי בארץ זה יתעקב בטח גם איזה יומיים-שלושה במקרה הטוב.

אם היתי יודע שזה יקח כל כך הרבה זמן לא היתי מזמין וקונה בארץ בהפרש של 100 שקל וזהו.

ולגבי מי שכתב שאנחנו משלמים על משלוח כזה.

זה לא שמשלמים 10 דולר משלוח ואז הכל מובן, בחבילה כזאת כמו שלי רק המשלוח הוא 200 שקל, זה סכום שאני היתי מצפה שלא יקח יותר משבועיים עד שמוצר יגיע לסניף הדואר.

מדובר בהובלה אוירית, טיסה מארה"ב לוקחת לגרמניה 6 שעות בערך, ומשם לארץ עוד 5. תוסיף לכל זה את המיון וכ'ו וזה לא אמור לקחת יותר משלושה-ארבעה ימים. מה קורה ב20 ומשהו הנותרים שהמשלוח עדיין לא הגיע ?!

Got To love It

• תוכן חדש...