Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב אמין וזול עד 40K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4982 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מחפש רכב אוטומטי,אמין,בעל אחזקה זולה וחסכוני בתקציב הרשום למעלה.

הנסיעות שלי מסתכמות בכ-70 ק"מ ליום בצורה קבועה נסיעה מהכרמל למגדל העמק(עלייה מאוד חדה בדרך).

ראיתי שבתקציב נכנס טויוטה יאריס 2003 וראיתי אחת עם 120K ק"מ יד 2.

בנוסף פזלתי לכיוון הסוזוקי ליאנה שמדברים עליה שבחים כאן.

אשמח להכוונה ועצות טובות יותר ע"מ שאוכל לעשות את הבחירה הנכונה.

בברכה ותודה מראש לכל העונים.

פורסם

דייהטסו סיריון באמת אוטו מעולה אבל בנסיעות האלו פחות הייתי ממליץ עליו, הוא יותר מתאים למי שנוסע בתוך העיר. לא שהוא לא יכול לנסוע מחיפה למגדל העמק, אבל פחות מיועד לזה וזה מורגש על הכביש.

אולי כדאי שתציין איזה סוג של רכב אתה מחפש. משהו קטן כמו היאריס או משהו משפחתי כמו הליאנה?

אם אתה הולך לכיוון של הרכבים הקטנים יותר, חפש משהו בסגנון של ניסאן מיקרה או הונדה ג'אז שהן מכוניות קטנות אבל קצת יותר גדולות ועם מנוע קצת יותר חזק שיעשה את הדרך לעבודה בקלות רבה יותר.

לגבי המשפחתיות בדוק גם את מיצובישי לנסר קלאסיק. בתקציב שלך אפשר למצוא אחת מודל 2008, מכונית חדשה יחסית וזולה לאחזקה.

פורסם

תודה רבה על התגובות קודם כל,

אני מחפש אוטו בעדיפות קטן ע"מ שיהיה חסכוני כמה שיותר,לכן חשבתי על היאריס שלמרות שהמחירון שלה גבוה אני שמעתי רק דברים טובים עליה.לגבי המיקרה איזה שנתון אני אוכל להכניס בתקציב שלי כי ביאריס זה 2003?

פורסם

לאחר חיפוש ביד 2 מצאתי את הממצאים הבאים:

בתקציב הנוכחי ראיצי שנכנס יאריס שנת 2003 או סוזוקי איגניס שנת 2005 פחות או יותר.

רציתי לשמוע את דעתכם על המכוניות האלו ואיזו עדיפה מבחינת אמינות,דלק,נוחות נהיגה.

בברכה ותודה מראש

פורסם

בתור אחד שעשה את המסלול הזהה לשלך מחיפה למגדל העמק כל יום עם סוזוקי ליאנה במשך שנתיים יכול להגיד לך שזה רכב מעולה ומתאים בדיוק לנסיעה כזו. חזק, מושך בעליות, נוח, מיזוג אוויר מצויין.

מנוע 1.6 אוטומט וצריכת הדלק הייתה בין 1 ל 12 ל 1 ל 13 (תלוי במזגן, בכמות האנשים ברכב, וכמה הייתי עם רגל חזקה על הדוושה).

פורסם

ראיתי ביד 2 יאריס 2003 עם 120K ק"מ יד 2,אני רוצה מחר לקחת אותו לבדיקה.

מחיר הפתיחה של המוכר הוא 39,500 ש"ח זהו מחיר טוב נחשב או שהוא גבוה בשביל נתונים אלו?

פורסם

מצטער אבל אני לא הייתי משלם 40K על רכבת משנת 2003, גם אם זה טויוטה.

לדעתי המחיר הריאלי לרכב כזה הוא באיזור ה 30, וזה בהנחה שהוא במצב מכני טוב ללא ריג'קטים יוצאי דופן לגילו.

פורסם

אין שום סיבה שלא תרכוש את הסיריון. אני עשיתי את העלייה שאתה מדבר עליה (אני מניח שזו העליה לכרמל דרך נשר) מדי יום עם סובארו ליאונה 1300 עגלתית במיוחד ולא קרה לה כלום. כנ"ל לגבי העלייה לטבעון בדרך למגדל העמק. או בעליה של רמת ישי.

בקיצור - אין שום דבר קיצוני שסיריון לא יכולה להתמודד איתו.

כמו כן, אני ממליץ לך על קיה ריו. מנוע 1400, אוטומטית. יש גירסת 5 דלתות, שנראית די טוב. שנת 2008 נכנסת לך בתקציב וזה אוטו סופר אמין ובגירסת 5 דלתות הוא גם די חזק.

מבין השתיים הייתי לוקח את הקיה - היצרן עדיין כאן ויישאר כאן עוד שנים רבות, דייהטסו כבר עזבו את הארץ והסחירות העתידית תהייה בהתאם.

פורסם

מה אתם אומרים על פיאט פונטו גרנדה 2008 רובוטית,אני רואה שניתן למצוא שנתון מתקדם בחריגה קלה בתקציב?

פורסם

הגיר הרובוט בעייתי. חיפוש בפורום הטכני כאן יניב לך הרבה תוצאות.

מעבר לכך הרבה פיאטים בילו בליסינג \ השכרה, למצוא אחת פרטית שמורה זה נראה לי הישג.

הריו נשמע לי אפשרות מעולה, במיוחד בגלל העובדה שאתה מתכנן לבלות 70 ק"מ ביום עם הרכב, זאת לא נסיעה קצרה.

פורסם

דיברתי בטלפון עכשיו עם מוכר של סיריון פרטי, והוא אמר לי שהם גילו בבדיקה שמישהו לקח שהייתה פגיעה בשלדה מאחורה כתוצאה מתאונה שהייתה להם בבגאז'. האוטו יד 2 עם 100K שנת2007. כמה אני צריך להיות מודאג מפגיעה כזו? הם דורשים על הרכב 41K

תודה על התשובות

פורסם

מדוע לא דיסל?

יש בתקציב הזה כמה צרפתיות דיזל דיי אמינות ובטוחות,

אם תמצא אחת שמורה שטופלה אז לא צפויות לך בעיות וצפה לצריכת דלק מצויינת של 1:18

חשוב לא להתפשר על ללא היסטורית טיפולים, זה יכול לעלות לך ביוקר

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

• תוכן חדש...