Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5017 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 111
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

דרור אני לא מדבר ספציפית על אסם, אלא כללית כל החברות שמייצרות בארץ ובחו"ל המוצר שלהן זול יותר.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

להגיד שלייצא לחו"ל זה יותר קל זה פשוט לא נכון..

זה די חור בראש להתעסק עם המיליארד רגולציות שיש לכל מדינה, כל מקום צריך אריזות משלו עם סימנים מסויימים שנדרשים בשוק המקומי. וגם שם משלמים מסביב אלף ואחד מיסי ייבוא על מה שתציע להם.

בשקט בשקט אני יגלה לכם שהסיבה העיקרית שעושקים אותנו לא רק באסם אלא באופן כללי בכל התחומים מבמבה, דרך קוטג' ועד למיסים על רכבים ודירות זה שאנחנו פ-ר-י-א-ר-י-ם. אנחנו נותנים לממשלה להשתין עלינו בקשת רחבה ושותקים בלי להגיד מילה כשמעלים לנו את המיסים הישירים והלא הוגנים.

זה לא נעים להגיד את זה, אבל גם אני כמו כולנו פריאר אחד גדול.

פורסם

אני איתכם בחרם על אסם, גם לא לקנות צבר אמרתם, אין בעיה.

לא יתכן שהם ימכרו לערבים בחצי מחיר.

אני עד איך עלית (כשעשו עליהם חרם) הורידו מחירים של שוקולדים ספציפיים פי 4, כולל מבצעים מטורפים.

גם אסם יכולים ועוד איך !!!

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

חברים תלכו לקניות.

ותדביקו על המדפים של המוצרים של אסם.

את הפתק הבא

חרם צרכנים בכל הארץ! לא קונים אסם! וסלטי צבר.!

לא קונים בשביל הילדים. לא קונים בשביל כל המדינה !

רק כך כולם יראו את החרם. החברות יבינו כמה הצרכנים רציניים.

צריך לדאוג לבפייס של המחאה יהיו לא 100,000 חתימות! יהיו 1,000,000 (מליון) חתימות!

כולם להצביע למאבק. ולעזור ולהשפיע. להוריד מחירים בעשרות אחוזים.

במבה ב 3 שקל. ולא במבה ב6 שקל.

כי עם חברה קטנה יכולה למכור מוצר ב2 שקל. מתחרה. למה חברה גדולה. לא יכולה למכור במחיר דומה!@

ביסלי ב2 שקל.

בקבוק קולה של 2 ליטר ב 4 שקל!! אצל הערבים.

בקבוק קולה של 1.25 ליטר ב 3 שקל.!

למה אצלנו בקבוק קוקה קולה של 1.5 ליטר עולה 5-7 שקל!!~

להתחיל להוריד להם את המחירים.

שיקצצו במשכורות של המנהלים. המנכ"ל של אסם (לשעבר) קיבל בין 1.5 מליון ל3 מליון שקל בשנה משכורת!!!

זה בין 125,000 ש"ח ל250.000 שקל בחודש משכורת!!

משכורת של שנה ועד שנתיים לפועל רגיל.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם
ומה תקבל במקום?

לבוא מהצד ולומר מה לא בסדר זה הכי קל.

פוליטיקה אנחנו מדברים עכשיו?

מה שאני לא אקבל אני רוצה שהוא יתנהג כמוני, כשאני בא למנהל הבנק שלי ואומר לו שאני לא מרוויח יותר אבל ההוצאות שלי גדולות יותר ואני מבקש שהוא יתעלם מזה הוא צוחק עלי, מה שאני צריך לעשות זה ללמוד לשלוט בהוצאות שלי לטענתו (ובצדק)

כשהמדינה מגלה שההוצאות שלה גדולות מההכנסות שלה היא לא יכולה לבוא לאזרחים ולעשוק אותם יותר, היא צריכה ללמוד לשלוט בהוצאות שלה ולדעת לשים סוף, מספיק מאיתנו היו בצבא וראו את הבזבוז שחוגג שם, שר הבטחון יכול לבכות מהיות עד מחר שאין לו כסף, יש לצבא בליינד 10% לקצץ בלי לפגוע בכלום ואני סולידי שר בטחון שיגיד על הקפאת תקציב "אבל זה יפגע בבטחון המדינה" ילך הביתה ובמקומו יבוא אחד שידע לעשות את העבודה, חרדים - לבטל קיצבאות, תבכו מהיום עד מחר, אין לי מאיפה לתת לכם, רוצים כסף לכו לעבוד, ואפשר עוד ועוד דוגמאות כאלה, כמות שרים מטורפת ובזבזנית זה לא MUST, גיוס מופרך של עובדי מדינה זה שחיטות לשמה וקל לראות מה קורה ביון, אנחנו בתור עם אחוז כזה של עובדי מדינה פה חלאס נשבר הז$%.

אסם רואה שהממשלה דופקת את האזרחים ואומרת גם אותנו דפקו אז בוא נדפוק הלאה, זה דפוק וזה דפוק

אני בכיף אמנע מקניית מוצרים של אסם מיום ראשון, ואני חושב שהם צריכים לשאת בנטל

אבל שוב אני מדגיש מי אחראי לחרא שאנחנו אוכלים עכשיו, מי שהולך לעשות חרם על אסם אבל להמשיך לבחור ביבי משול לאישה מוכה שמתלוננת שהמייקאפ שלה עולה יותר וזה יקר לה.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם
להגיד שלייצא לחו"ל זה יותר קל זה פשוט לא נכון..

זה די חור בראש להתעסק עם המיליארד רגולציות שיש לכל מדינה, כל מקום צריך אריזות משלו עם סימנים מסויימים שנדרשים בשוק המקומי. וגם שם משלמים מסביב אלף ואחד מיסי ייבוא על מה שתציע להם.

בשקט בשקט אני יגלה לכם שהסיבה העיקרית שעושקים אותנו לא רק באסם אלא באופן כללי בכל התחומים מבמבה, דרך קוטג' ועד למיסים על רכבים ודירות זה שאנחנו פ-ר-י-א-ר-י-ם. אנחנו נותנים לממשלה להשתין עלינו בקשת רחבה ושותקים בלי להגיד מילה כשמעלים לנו את המיסים הישירים והלא הוגנים.

זה לא נעים להגיד את זה, אבל גם אני כמו כולנו פריאר אחד גדול.

וכמה שנים אתה עוסק בייצוא שקבעת את זה?

נכון שבכל מדינה יש את הרגולציה שלה אבל אתה יודע שלהוציא תקן באירופה למשל עולה פחות מחצי מאשר התקן במכון התקנים בארץ (ומדובר בעדרות רבות של אלפי שקלים)?

כל הזמן בוכים על מחירי הדלק ומחירי הדלק נכנסים ישירות למחירי המוצרים בגלל ההובלה. גם כאן בחו"ל יקר יותר?

אפשר להמשיך עוד הרבה אבל מערכת המיסוי העקיף אצלנו שונה לחלוטין ממה שנהוג בחו"ל וזה משפיע על המחיר לצרכן.

גם אם כולנו פראיירים אנחנו עדיין עם של סוחרים (לפחות העירקים בינינו :lol:) אז איך זה שלא קם הסוחר שייבא מוצרים וימכור יותר בזול תוך שבירת השוק? הרי רשתות השיווק שוברות את העצמות אחת לשנייה בתחרות על הלקוח אז איפה זה במחירי המוצרים?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

רשתות יכולות לשבור אחת לשניה את העצמות, או לתאם מחירים. כך יוצא שכל הרשתות מרוויחות חוץ מאיתנו.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
פוליטיקה אנחנו מדברים עכשיו?

מה שאני לא אקבל אני רוצה שהוא יתנהג כמוני, כשאני בא למנהל הבנק שלי ואומר לו שאני לא מרוויח יותר אבל ההוצאות שלי גדולות יותר ואני מבקש שהוא יתעלם מזה הוא צוחק עלי, מה שאני צריך לעשות זה ללמוד לשלוט בהוצאות שלי לטענתו (ובצדק)

כשהמדינה מגלה שההוצאות שלה גדולות מההכנסות שלה היא לא יכולה לבוא לאזרחים ולעשוק אותם יותר, היא צריכה ללמוד לשלוט בהוצאות שלה ולדעת לשים סוף, מספיק מאיתנו היו בצבא וראו את הבזבוז שחוגג שם, שר הבטחון יכול לבכות מהיות עד מחר שאין לו כסף, יש לצבא בליינד 10% לקצץ בלי לפגוע בכלום ואני סולידי שר בטחון שיגיד על הקפאת תקציב "אבל זה יפגע בבטחון המדינה" ילך הביתה ובמקומו יבוא אחד שידע לעשות את העבודה, חרדים - לבטל קיצבאות, תבכו מהיום עד מחר, אין לי מאיפה לתת לכם, רוצים כסף לכו לעבוד, ואפשר עוד ועוד דוגמאות כאלה, כמות שרים מטורפת ובזבזנית זה לא MUST, גיוס מופרך של עובדי מדינה זה שחיטות לשמה וקל לראות מה קורה ביון, אנחנו בתור עם אחוז כזה של עובדי מדינה פה חלאס נשבר הז$%.

אסם רואה שהממשלה דופקת את האזרחים ואומרת גם אותנו דפקו אז בוא נדפוק הלאה, זה דפוק וזה דפוק

אני בכיף אמנע מקניית מוצרים של אסם מיום ראשון, ואני חושב שהם צריכים לשאת בנטל

אבל שוב אני מדגיש מי אחראי לחרא שאנחנו אוכלים עכשיו, מי שהולך לעשות חרם על אסם אבל להמשיך לבחור ביבי משול לאישה מוכה שמתלוננת שהמייקאפ שלה עולה יותר וזה יקר לה.

הוא עושה בדיוק מה שמנהל הבנק שלך עושה. הוצאות הבנק עולות אז הוא מעלה את העמלות ואומר לך להתאים את ההוצאות שלך להכנסות.

ואם כבר בזבוז אז היום הגיע אליי קורא המונים של חברת החשמל (מונה דיגיטלי) ושאלתי אותו למה חברת החשמל שרוצה לפרוס רשת אינטרנט מהיר על תשתית קוי החשמל לא יכולה לקרוא את המונים מרחוק. הוא משיב בשיא הרצינות שהוא הנדסאי חשמל וכבר 22 ש נים עובד בחברת החשמל בקריאת מונים. אם יעברו לקריאה מרחוק אז מה יעשו איתו?

רוצים מחאה נגד השלטון? תעברו לפגוע בו ולא במי שנלחם בדיוק כמונו על קיומו. אפשר למשל לקבוע שעה מדוייקת שבה כולם יורידו יחד את המים בשירותים ויציפו את מערכת הביוב, לכבות את החשמל יחד ולהפיל את תחנות הכוח, לנסוע במהירות המותרת ולפגוע בהכנסות המדינה מדוחות וכו'.

אני לא אומר שאוסם טלית שכולה תכלת אבל אני גם לא קובע שלא עד שאני לא רואה דוחות כספיים.

פורסם

אני לא אומר שאוסם טלית שכולה תכלת אבל אני גם לא קובע שלא עד שאני לא רואה דוחות כספיים.

מנכ"ל שמקבל בין 125 ל250 אלף שקל בחודש? זה סביר?

זה יוצר 1.5 ל3 מליון שקל משכורת בשבילו. ובערך כפול לחברה בשביל לשלם לו את המשכורת הזו.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

רוצים מחאה נגד השלטון? תעברו לפגוע בו ולא במי שנלחם בדיוק כמונו על קיומו. אפשר למשל לקבוע שעה מדוייקת שבה כולם יורידו יחד את המים בשירותים ויציפו את מערכת הביוב, לכבות את החשמל יחד ולהפיל את תחנות הכוח, לנסוע במהירות המותרת ולפגוע בהכנסות המדינה מדוחות וכו'.

את העיניין של החשמל אני מכיר, על המים לא חשבתי לתאם את זה אבל מצד שני אני יודע שבארה"ב במקומות מסויימים אסור לשתי רשתות גדולות לצאת יחד לפרסומות בדיוק בגלל שכולם הולכים יחד לשירותים וגילו שיש לזה השפעה לא טובה על הביוב בחלק מהמקומות.

ובכל מקרה שתי הפעולות יפגעו בך לא פחות מהם, נניח וגרמת לחברת חשמל קריסה, מה אתה עכשיו תשב יומיים בחושך כשכל האוכל שלך במקרר מתקלקל ואין לך קארספורום לכתוב בו?

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

זהו צעד מבורך ואקח בו חלק. אבל:

א. לא בטוח שאסם (בעצם נסטלה, ששולטת באסם) היא החברה הראשונה שצריכה לספוג זאת.

ב. אין לי בעיה עם מנכ"ל שמרוויח 100 אלף ש"ח לחודש, כל עוד מצב החברה מצדיק זאת, יש לי בעיה עם מנכ"ל שמרוויח מיליון ש"ח לחודש.

ג. די כבר להאשים את ביבי בהכל.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
מנכ"ל שמקבל בין 125 ל250 אלף שקל בחודש? זה סביר?

זה יוצר 1.5 ל3 מליון שקל משכורת בשבילו. ובערך כפול לחברה בשביל לשלם לו את המשכורת הזו.

קודם כל תבדוק אם זה שכר או עלות שכר (הפרש של יותר משליש מלמעלה) ואם זה שכר אם ז ברוטו או נטו ואם כולל בונוסים או לא.

אחר כך תבדוק את השכר ביחס למחזור וביחס לעלות השכר הכללית.

אחרי שגמרת את שני אלה תבדוק כמה מקבל מנהיג הגנבים שמנהל את הפנסיה של עצמו מהכספים שאתה מפריש מתוקף חוק במטרה שאולי גם לך תהיה פעם פנסיה שתאפשר לך אפילו להדליק נורה חסכונית אחת בבית.

זה שכר סביר למנכל של גוף בכזה גודל ובכזה מחזור.

פורסם

ג. די כבר להאשים את ביבי בהכל.

אני פרשתי טענות אחד אחד למה אני חושב שהוא אשם ולא סתרת אף אחת מהן פרט לציון שהוא לא אשם

ראש הממשלה מנהל את תקציב המדינה (בפועל) והמעמסה הכלכלית הבלתי נסבלת לאחרונה היא אשמתו הבלעדית של ניהול ממשלה בזבזנית בצורה איומה וסחיטת עוד ועוד מיסים מתושבי המדינה

אם מישהו חושב שביבי לא אשם שיגיד לי למה טענותי שגויות לדעתו, מספיק פעמים בעבר בפורומים שונים הודתי בטעויות שלי ושמחתי ללמוד דברים חדשים.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

• תוכן חדש...