Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5020 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מכוון את האצבע אל עבר רנו 5 וגולף דור 2,

אישתי מכוונת לעברי אצבע משולשת.

שוכני האופ-טופיק,עיזרו לגיסכם לתמרן את אישתו באלגנטיות

אחרת הוא יעבור לגור במושב האחורי של הרנו (אם יש כזה).

Gn'f'R

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תגיד לה שברנו יש מראת איפור גדולה יותר.

שהיא נראית יותר רזה כשהיא יוצאת ממנה.

שהצורה שלה תחמיא לה לשיער.

שאחרת היא תכניס את עצמה לחזית מורכבת מול חברי הפורום.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

אני החלטתי שאני נפטר מהאינפיניטי, בא לי איזו מרצדס sl מגניבה, האישה נוסעת על הקיימן, אז היא החליטה שאני צריך רכב עם 4 מקומות ישיבה.. ומשהו חסכוני... בא לי למות, אני נוהג 250 ק"מ בממוצע ביום, רק המחשבה של לבלות חצי יום באיזה רכב עם 4 צילנדר עושה לי רע...

אז אמרתי, נקנה איזו AMG מעניינת... לא! מרצדס זה לזקנים, מה אתה לא מבין בן?!

מה עושים? אפילו הלכנו לראות את הbrz בסוכנות, היא אמרה שזה חמוד אבל המושבים מאחור הם בדיחה :-(

מצטער על ההתעלקות, פה אפילו לא מדובר על רכב שני...

ואין לה סבלנות לראות את כל המודעות שאני מראה לה, בינתיים קיבלתי אישור למרצדס CL ויגואר XJR, ואני לא חולה עליהן, מה גם שזה רחוק חיסכון בדלק, היום עם הv6 3500 אני עושה 6 וקצת לליטר...

מה עושים?

הצעות? הclk זה של בנות, אפילו הz3m קופה שמצאתי קיבלה תגובה של באעעעה

haters will hate

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תסביר לה שיש ביד 2 רנו 5 ידנית עם רק 100K ק"מ ב5000 ש"ח ואם תחמיץ את ההזדמנות זה ירדוף אותך כל החיים ולא תהיה אותו הגבר שהיית קודם. אם זה לא מספיק, תגיד לה שיש שם גם גולף 89' עם רק 91K ק"מ ב4000 ש"ח. תסביר לה שאם תפספס הזדמנות כזו אתה תחייה את שארית חייך בדיכאון מתמשך שיוביל להתמכרות לאלכוהול וסמים קשים. :lol:

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

tal 89:

אישתי אומנם אישה (עם ביצים ,אבל אישה) אבל היא לא תיפול בפח הזה.

הרכב השני מיועד לאספנות - היא יודעת שהוא לא מיועד עבורה ,

היא כבר השתלטה לי על הקרייזלר ואירגנה שם את הפק"ל איפור שלה.

הייתי כמו ברי סחרוף ופיניתי לה מקום - היום אני מוכן להסתפק במחצלת חוף אבל שתהיה רק שלי.

גילעד האירי :

המכונית והאישה באו יחד באותה שנה. זה תיקו בעייתי. סליחה,היא הגיעה כמה חודשים לפני הרכב.

בנצי :

אישתי דווקא הייתה שמחה למקם את האיפור שלה ב AMG או ב SL , וגם אני :-(.

slowride:

איזה רכב יפה יש לך 8).

Gn'f'R

פורסם

ארכימדס אמר: "תנו לי נקודת משען ואוכל להזיז את העולם"

במסגרת דיונים על תקציב (כספי, תקציב של זמן... לא משנה) צריך להכנס למו"מ ולראות מה הצד השני רוצה. זה רק עניין של למצוא את נקודת המשען הנכונה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

בעיה קשה יותר תגיע אם יש אפשרות לבחירת צבע...

יש מקום לשכנוע בנוסח "צרפתית זה שיק" ולהראות כמה תמונות שאספת קודם ברשת של נשים צרפתיות וכלי הרכב שלהן,

או "אודי זה סטייל" אם זהו הרכב לבחירה, או "גולף הוא ה-רכב של האשה הדינמית במאה ה-21".

סיסמאות תדמית ותמונות הן חלק חשוב בשכנוע.

אפשר להפנות לבחירת המכונית הנשית של 2012 אם כי זה גול עצמי כי למעט ה-3 לא מצאתי שם משהו שאני הייתי בוחר.

אבל משם אפשר להביו שיקולים נשיים בבחירת רכב, וידע הוא כוח...

לסיכום...

בפיניציה קרתה תאונת עבודה. לוח זכוכית נשמט מהמנוף מגובה רב ומוישה שעמד למטה והשתין מול הקיר בקושי זז והלוח פשוט גילח לו את אבר המין..

המון דם..פאניקה..אמבולנס..מגיעים לבית-חולים הרופא נותן באיבר מבט אחד ואומר:"אין מה לעשות".

הרופא ממשיך ומסביר למוישה את הבעיה החמורה, אבל מרגיע אותו באומרו:

"תראה אדוני, יש לנו מחלקה מצויינת לפלסטיקה כירורגית הם יכולים לבנות לך אבר מין חדש לתפארת..העניין הוא שזה לא כלול בביטוח הבריאות וגם לא כלול ב"ביטוח מושלם" כך שזה עלול להגיע לעלות של 20,000 שקל מודל פשוט או מודל דה-לוקס ב-30,000 שקל"

מוישה חושב לרגע ואומר לרופא:"זו החלטה מאד חשובה.אני חייב להתייעץ בנושא עם אשתי. כשתבוא בביקור הבוקר שלך אמסור לך את החלטתנו"

בבוקר מגיע הרופא למיטתו של מוישה ושואל : "מה החלטתם?"

עונה לו מוישה, :"היא מעדיפה לקנות מטבח חדש.."

ילה גבר בא נראה! מר +1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

צבע בבחירה אישית זה עוד 3K-4K לפחח במידה והצבע המקורי לא רצוי:-)

אין לי מושג איך זה עובד, אבל לדעתי כדאי לך לקחת אותה לאיזה מסעדה טובה, קנה לה איזה מתנה ונסה לשכנע אותה להסכים לזה.

אם תראה שזה ממש חשוב לך אולי היא תאשר (הכל בגדר ניחוש אבל צריכים להיות אופטימיים)

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

תעשה כמוני, גם וגם.

גם רכב וגם סלון.

דרך אגב, הסלון עלה כפול מהרכב:-(

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

• תוכן חדש...