Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב חסכוני עד 18K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5038 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

מעוניין בייעוץ לרכישת רכב ראשון משומש עד 18K.

הדבר הכי חשוב הוא שהרכב יהיה ממש חסכוני. 1-15 לפחות. הסיבה היא שאני הולך לעשות 2000 ק"מ בחודש עם הרכב.

סיבה זו גם מצריכה רכב אמין שלא יעשה בעיות בדרך.

מהחיפושים שערכתי עד כה מצאתי בעיקר פונטו וקליאו.

הקליאו 1.4 ממה שהבנתי לא חסכוניות כלל.

מה לגבי הפונטו אוטומט? והרציף?

ובכלל אשמח להמלצות.

תודה!

פורסם

בתקציב כזה ונסועה כמו שאתה מתכנן, רק ידני !

למרות שאני בד"כ נגד, אולי שווה לך לקחת הלוואה ולרכוש רכב קטן ידני כמעט חדש .

פאביה ידנית מנוע רגיל (לא TSI ) יכולה להיות בחירה מצויינת.

בהצלחה

רענן

פורסם

כמו שאמרו לך - רק ידנית.

פיאט פונטו היא אופציה לגיטימית. הרכב עם מוניטין אמינות לא מושלם, אבל לפחות התיקונים והחלקים זולים. קח את הזמן וחפש אחת שמורה ככל הניתן.

תיקח הלוואה רק אם אתה בטוח שתעמוד בהחזר בנוסף להוצאות האחרות שהרכב עומד להעמיס עליך. אם לא היה לך מעולם רכב, אתה לא תאמין כמה כבדות ההוצאות האלו ועדיף על כן שתזהר מלקחת הלוואה.

פורסם
שלום רב,

מעוניין בייעוץ לרכישת רכב ראשון משומש עד 18K.

הדבר הכי חשוב הוא שהרכב יהיה ממש חסכוני. 1-15 לפחות. הסיבה היא שאני הולך לעשות 2000 ק"מ בחודש עם הרכב.

סיבה זו גם מצריכה רכב אמין שלא יעשה בעיות בדרך.

מהחיפושים שערכתי עד כה מצאתי בעיקר פונטו וקליאו.

הקליאו 1.4 ממה שהבנתי לא חסכוניות כלל.

מה לגבי הפונטו אוטומט? והרציף?

ובכלל אשמח להמלצות.

תודה!

אני אומנם אוהב את הפונטו שלי (1.25 ידנית 2002 ELX), אבל גם הידנית מגיעה לבערך 14 ממוצע במקרה הטוב. רכבים בתקציב הזה שמגיעים ל-15:1 זה מקרה לא נפוץ. מה שכן אם אתה נוסע 20,000 אני מניח שזה בעיקר בינעירוני ואז הפונטו ספייס (הדגם הישן, כמו שלי) היא בסדר גם באוטומט (15 משולב לפי אתר KML). בהתחשב בעובדה שאתה יכול להוציא 18K אתה בתקציב גבולי לדגם החדש (החסכוני יותר) שמ-2004.

מנסיונו של חבר שלי שעבד בליסינג והשכרה תתרחק מהתיבה הרובוטית של הפונטו כמו מאש.

קליאו אני לא סופר. רכב לא חסכוני, לא מיוחד בשום צורה, נדיר שיהיה במצב טוב בגלל שהרבה מאוד מוסכים לא יודעים לטפל בארץ ברנו.

פיג'ו 206 ידנית

עוד רעיון נחמד, אבל טיפה יקר.

אוהב את המיקרה, אבל רוצה ראב 4

פורסם

2000 ק"מ בחודש, זה אומר 24 אלף ק"מ בשנה, שזה הרבה.

אני הייתי שוקל פה לעלות מעט את התקציב, זה רכב שכמו שאני מבין הולך לבלות הרבה על הכביש, ורכב ישן + הרבה ק"מ יכול להיות גם מתכון להרבה צרות.

מצטרף כמובן לקודמיי - רק ידני!!!

אם אין לך בעיה עם מכוניות מסחריות, או עם מנועי דיזל, הנה כמה אופציות שמצאתי ביד 2:

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=&SubModelID=&FromYear=&UntilYear=&Auto=-1&fromPrice=15000&untilPrice=22000&SubSubModelID=&OwnerID=&fromKM=80000&KM=200000&fromEngineVal=&untilEngineVal=&EngineTypeID=2&fromHand=1&Hand=3&Info=

http://www.yad2.co.il/Cars/Truck.php?AreaID=&ModelID=&SubModelID=&FromYear=&UntilYear=&Auto=-1&fromPrice=15000&untilPrice=22000&SubSubModelID=&OwnerID=&fromKM=80000&KM=200000&fromEngineVal=&untilEngineVal=&EngineTypeID=2&fromHand=1&Hand=3&Info=

מניח שאיפשהו פה יהיה אפשר למצוא רכב דיזל נורמלי.

הקנגו מכונית מאוד אמינה למשל, השבוע נסעתי בבסיס על אחת כזאת עם 660 אלף ק"מ!

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

תודה רבה לכל המגיבים!!

זה לא שהרכב הולך להיות כל היום על הכביש. זה פשוט 40 ק"מ הלוך ו- 40 ק"מ חזור 6 ימים בשבוע. זה העניין.

האם 206 אוטומט לא כדאי? (כמובן על חשבון צריכה - מתפשר על 1-13).

האם מישהוא מכיר את הפונטו אוטומט 80 כ"ס עם הגיר רציף?

מה לגבי C3?

פורסם

רציף נחשב לגיר מוצלח,לעומת זאת גיר ה206 AL4 פחות מוצלח,לא חסכוני במיוחד,יש מחלה של שסתומי לחץ,אם 206 אז כדאי ידנית.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
תודה רבה לכל המגיבים!!

זה לא שהרכב הולך להיות כל היום על הכביש. זה פשוט 40 ק"מ הלוך ו- 40 ק"מ חזור 6 ימים בשבוע. זה העניין.

האם 206 אוטומט לא כדאי? (כמובן על חשבון צריכה - מתפשר על 1-13).

האם מישהוא מכיר את הפונטו אוטומט 80 כ"ס עם הגיר רציף?

מה לגבי C3?

ועדיין עם ק"מ כזה, מומלץ שיהיה רכב אמין וכמה שיותר חדש וטוב.

אני עושה מרחק דומה למשך 5 ימים בשבוע, לכן בחרתי ברכב חסכוני וחדש, למרות שיכולתי לקבל באותו תקציב רכב משפחתי בן שנתיים, לכל היותר 3 שנים, אך צריכת הדלק הייתה פחות טובה, והייתי נמצא יותר בטיפולים, כבר מוצא את עצמי בהחלפת צמיגים וכו', לא משתלם.

פונטו ספייס עם גיר רציף היא אופציה מעניינת, אבל באמת שבנסועה שלך הייתי שוקל דיזל.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...