Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5029 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
המותג הולך ומדרדר בשנים האחרונות, איכות החומרים כבר איננה עומדת בשורה אחת עם היפניות, המנועים מיושנים וכך רוב הרכיבים. העיצוב של רנו נתון לויכוח, אני מאלה ששונאים את המותג הצרפתי שינאה עצומה! ובכל זאת כואב לשמוע שמותג כלכך ותיק ובעל מורשת עצומה הולך להיסגר

בניגוד לך שככל הנראה מדבר על ההיצע הישראלי של רנו , המצב באירופה מבחינת היצע מנועים ורכבים קצת שונה, אבל למה לקלקל לך את המציאות, אתה הרי שונא כך שמבחינה הגיונית אין מה לדבר איתך.

איכות החומרים אינה עומדת בשורה אחת עם היפניות , לטעמי מי שנהג במאגאן האירופאית מבין שמדובר על איכות שונה לחלוטין מזו המוצגת בפלואנס אשר היא מקבילה ליפניות , אבל למה לבלבל אותך עם עובדות.

אכן מנועי ה 1.6 ליטר מיושנים, אבל באירופה הם כבר מזמן לא משווקים, יש היצע שלם של מנועי דיזל סופר מודרנים + מנועי בנזין טורבו קטני נפח בעלי תיבות הילוכים רובוטיות כפי שמקובל בשוק , אבל שוב , למה לבלבל אותך עם עובדות.

השינאה שלך די מובנת, אתה נמצא במדינה שבה מטפחים שינאה למותגים צרפתים , נכון או לא נכון , השינאה קיימת ומטופחת על ידי אנשים שמעולם לא נהגו ואו היו בבעלותם רכבים צרפתים, אבל הם מרשים לעצמם להגיב.

אני שמתי לב דרך אגב שיש תלונות בלתי נגמרות על מנועי VW שלא לדבר על הגיר הרובוטי, ומצד שני אין ולו בעיה אחת עם הפלואנס, דממה מוחלטת אחרי הרצח בדם קר שנעשה למאגאן.....

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

א. רנו ב"סכנה" ואתה דואג לקרסו? למי אכפת מהם בכלל?!

ב. לזה שכתב שיש ירידה במכירות לכל היצרנים - זה לא הגיוני. הרי כל שנה מוכרים יותר רכבים בעולם ואין יותר יצרנים, אז מה בדיוק הולך פה?

פורסם

הסיבה לצמיחה בכל העולם היא ההתפתחות של רוסיה, סין והודו.

אין יותר יצרנים? אתה מוזמן לראות מה קורה בשוק הסיני, יש שם עשרות ואולי אפילו מאוד יצרני רכב מקומיים עלומי שם שאפילו לא יצאו מהמדינה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

הם לא מדברים על לחדול מלהתקיים. אם תקראו את הכתבה באנגלית הם טוענים שיש מספיק כושר ייצור במפעלי ניסאן באירופה כדי לייצר עבור רנו כך שהם מדברים על להפוך ליצרן שנשען יותר על קבלני משנה בלי מפעלים שלו בצרפת.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אין יותר יצרנים? אתה מוזמן לראות מה קורה בשוק הסיני, יש שם עשרות ואולי אפילו מאוד יצרני רכב מקומיים עלומי שם שאפילו לא יצאו מהמדינה.

הם עוסקים בעיקר בחיקויים של יצרנים סיניים אחרים.

תחשוב שמה שמיוצא למערב זה המותגי פרמיום שלהם.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
אבא שלי כבר אחרי 2 משאיות רנו.

הראשונה - מ2006 - מידלום מעולה. לא הייתה שום תקלה. נמכרה ב240K ק"מ.

השניה - אמצע 2012 - גם כן מידלום. מעבר לצריכת דלק שהשתפרה בכ30% מהמידלום הקודמת ועוד כל מיני גאדג'טים ואלקטרוניקה חדשה בקבינה, אין הרבה הבדל - ולטובה.

מה הנסיון שלך ? אנחנו מאוד מרוצים.

הרנו מודליום היא משאית עם קאבינה שאימללה אותי כנהג, (קאבינה צרה ולא נוחה)

הרנו מאגנום הייתה משאית גרועה מבחינת הטיפוס לקאבינה, הקאבינה בנויה בצורה מפגרת,

ובכלל המשאית הזאת מאוד מוזרה, המזל שלי שלא הייתי צריך לשלם על המוסכים שלה,

(והיא הייתה אחת לחודש וחצי במוסך)

כשעבדתי על הקנוורט' משאית ישנה, פרימיטיבית ומפגרת, (פחות או יותר כמוני :-P)

די הסתדרתי איתה, הטיפוס לקאבינה היה נוח, היית יכול לנהוג 10 שעות ולא היית מרגיש

עייף כמו שהרגשתי על הרנו, מזגן מקפיא, מקרר ביני לבין הנוסע עם בקבוקי שתיה קבוע,

טיפולים אחת לחצי שנה ולא כל רגע תקלה כמו ברנו, (ותקלות לפעמים קשות) נכון, הקנוורט'

אכלה מעט יותר דלק מהרנו, אבל זה לא עניין אותי, המחיר שהייתי משלם במוסך ליד מעברות

אם הרנו הייתה שלי לא שווה לי את החיסכון המזערי בדלק, גם הרנו הייתה מתקשה בעליות

לירושלים, עם הקנוורט, זה לא משנה לה עליה או מישור, הייתי סוחב איתה בטונדות לגדר,

והיא נסעה יופי, אומנם לאט, אבל נסעה לא בצורה שאתה שומע את המנוע צורח,

ברנו היו פעמים שבעליה המנוע כ"כ התאמץ שפחדתי שבוכנה תעוף לי לתוך העכוז,

הרנו התחממה מאוד בעליות, (ויש מים במערכת והמשאבה זורקת יפה) ואילו הקנוורט',

לא התחממה פעם אחת על אף גילה המתקדם,

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם

דווקא יש לי רנו, סניק, הרבה שנים. הנאה ושימושיות רבה. אפילו החלפתי מדגם אחד לחדיש יותר.

ואני לא מתכונן למכור אותה בזמן הקרוב. מרוצה. מאוד. וגם אלו שלפעמים נוסעים בה יחד איתי. אין שום בעיות חריגות ואיכות החומרים והרכבה עומדת יפה במבחן הזמן.

עניין של התאמה בין תכונות הדגם והעדפה אישית.

לדעתי אם משקיעים זמן בקניה, בודקים היטב את הרכב, לא מתפתים למחיר מוזל בליסינג - יש לרנו תמורה טובה נאוד.

הסטיגמות ודעות של כאלו שלא נהגו ברכב - לא משפיעות על שיקולי הבחירה שלי.

עם מחשבה נוספת, מה שמוזר בעיני הוא שבעל תפקיד בכיר משחרר הצהרה מכוונת על סגירת כל המפעלים בכל העולם.

זה כבר לא עניין של רווח בשנה כזו או אחרת. אם הוא אכן מתכוון למה שאמר ולא מתנסח כמו פוליטיקאי - יתרחש בעוד כמה שנים משהו, שלא ברור מהו.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

רנו שניה שלי, כבר כ 4 שנים ואני מאוד מרוצה. כך שמחזק את הטיעון שעיקר המשמיצים בא מאלה שאף פעם לא היתה בבעלותם רנו.

יש בעיה עם היבואן ומחירי התחזוקה שלו, נדמה לי, לא בדוק כי ברכב היותר ישן אינני מטפל במוסכי היבואן, שגם פה חל איזה שיפור בשנה שנתיים האחרונות.

נהג מנוסה
:roll:
פורסם

אני עם הרנו החמישית שלי ומשנת 94 אני מחזיק לפחות רנו אחת (לא מתוך אידאולוגיה. ככה פשוט יצא) כולל המגאן II שנהנים להשמיץ.

את כולן החזקתי תקופות ארוכות (בין 4 ל 8 שנים) כי הן שירתו אותי מצויין וללא בעיות. בעבר השירות של קרסו לא היה משהו אבל בשנים האחרונות הם השתפרו פלאים. עדיין קצת יקרים אבל לא בצורה חריגה ולפחות המוסך בו אני מטפל מאוד מקצועי, ישר ועם תודעת שירות מאוד גבוהה.

כמו לכל רכב גם לרנו יש רכיבים רגישים (שמשתנו מדגם לדגם) ולכן תמיד הקפדתי לעקוף את הבעיות (המגאן היתה ידנית והפלואנס הנוכחים היא 2 ליטר בעיקר כדי להתחמק מגיר ה AL4). ככה אני מקבל רכב נוח מאוד, מפנק, במחיר טוב ועם אמינות טובה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...