Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5032 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב ישלי כמה שאלות בקשר לדיאטסו אפולאוז 93.

הרכב עמד כשנה וחצי בלי תזוזה לא ניסו להניע אותו ובכך הלך המצבר.

לאחר שנלקח מצבר מרכב אחר מצבר זהה 45 אמפר, מסוזוקי בלנו 97 לקח לאוטו זמן אבל בסוף הניע וכאשר דוושת הגז נלחצה האוטו נכבה. הנעתי אותו פעמים או שלוש וכאשר לחצתי על הגז האוטו כבה בפעם הרביעית השארתי אותו פועל בלי לגעת בגז, והלכתי אל מכסה המנוע חיכיתי דקה או שתיים ולחצתי על הגז ממש ממש בזהירות והאוטו הניע ונסע מצויין, השאלות שלי הם:

מה צריך להחליף באוטו שעמד שנה וחצי כדי שיעבור טסט האוטו עבר 90K זה כמעט כלום משנת 93 כמה יעלה להחליף ברקסים העם צריך טיימינג ומסנן שמן וכל מיני, איזה אישורים צריך כדי שהרכב יעבור טסט, כי רכב זה נחשב כאוטו ישן 19 שנה על הכביש...

ראיתי גם שגומיית השמשה כבר יוצאת מהמקום, מרוב שהיא התייבשה זה כבר לא נקרא גומייה.

פורסם

כדאי להחליף שמן ופילטר שמן,מצבר והאם כל הרצועות אינן יבשות (מזגן/הגה כח/רצועת מנוע/רצועת אלטרנטור) ולנסות להניע.

טיימינג מחליפים כל 90,000 ק"מ או 5 שנים (אם לא הוחלף ב-5 השנים האחרונות תחליף גם טיימינג+משאבת מים +מותחנים ומחזירי שמן).

בהמשך,אם תחליט להישאר עם הרכב ממליץ גם על החלפת נוזל הגה כח ואולי גם החלפה חלקית של שמן +מסנן גיר.

בדוק מה מצב הצמיגים (אם יבשים/ללא מספיק בשר יש להחליף).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

המצבר כבר מת הוא יוחלף בחדש, שמן ופילטר שמן יעזרו במשהו בטסט ?.

הרצועות בסדר גמור האוטו הניע כבר, עם מצבר של אוטו אחר.

טיימינג יוחלף משאבת מים ומותחנים ומחזירי שמן, לא נראה לי שאני יחליף כי זה אוטו ישן מידי שלא שווה להשקיע בו כסף, למשל הדאשבורד מפוצץ ולא נראה לי שיוחלף.

בקשר לצמיגים כולם כבר התייבשו ועברו 7 שנים, אז לפי טסט אני מחוייב להחליפם יש למישהו המלצות ל4 צמיגים זולים שיעשו תעבודה?.

פורסם
המצבר כבר מת הוא יוחלף בחדש, שמן ופילטר שמן יעזרו במשהו בטסט ?.

הרצועות בסדר גמור האוטו הניע כבר, עם מצבר של אוטו אחר.

טיימינג יוחלף משאבת מים ומותחנים ומחזירי שמן, לא נראה לי שאני יחליף כי זה אוטו ישן מידי שלא שווה להשקיע בו כסף, למשל הדאשבורד מפוצץ ולא נראה לי שיוחלף.

בקשר לצמיגים כולם כבר התייבשו ועברו 7 שנים, אז לפי טסט אני מחוייב להחליפם יש למישהו המלצות ל4 צמיגים זולים שיעשו תעבודה?.

זאת הבעיה שרכב ישן ולא רוצים להשקיע.

עלות ארבע צמיגים איכותיים יכולה להיות שוות ערך לחמשיים אחוז מהרכב.

חשבת על גריטה ? בכסף תוכל לקנות סקודה פליסיה 1996 עם טסט ( לדוגמא )

פורסם
זאת הבעיה שרכב ישן ולא רוצים להשקיע.

עלות ארבע צמיגים איכותיים יכולה להיות שוות ערך לחמשיים אחוז מהרכב.

חשבת על גריטה ? בכסף תוכל לקנות סקודה פליסיה 1996 עם טסט ( לדוגמא )

זהו רכב ישן עם 90K זה כמו רכב חדש לשנה שלו, רכב שמניע ואתה יכול להנות איתו לא חייב ללכת לגריטה.

אני שאאלתי לגבי צמיגים שיעשו את העבודה, לא איכותיים ל7 או 4 שנים עוד מישהו.

• תוכן חדש...