Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה mx5

afikzuriel
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5007 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני עדיין בגדר הנהג חדש לצערי :-) ...אבל היה לי חלום שאני מתכוון להגשים..זה לקנות מזדה MX5

האם שווה לי?

יש הרבה חלקים בשוק?

איך היא מבחינת רכב גם לכיף וגם ליום יום?

בתודה כל העונים

אפיק

פורסם

הקנייה האשונית אפשרית,אבל צפה למחירי ביטוח גבוהים-ממליץ לך לברר לפני הקנייה(אם תצליח לעמוד בזה).

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

סתם לידע כללי - כבעלים של אחת (מיאטה) הביטוח חובה + צד ג + שמשות וגרירה עולה כמו בכל רכב אחר - כמו מאזדה 3 או רנו קליאו 98..

ההבדק הוא במקיף, עכשיו כל רכב ספורטיבי אחר יעלה 3 אלף המקיף, במיאטה יעלה 5 וחצי \ 6 - זאת אומרת 3 אלף יותר מכל רכב אחר לשנה,

המשמעות של זה היא 250 שקל יותר לחודש..

אני לא חושב שה250 לחודש הפרש ימנע ממי שמתכנן להיות הבעלים של אחת כזאת את רכישתה..

מה גם שאפשר להגיד שאותם 250 הפרש לחודש יתקזזו לעומת רכבי ספורט אחרים בגלל שהרכב חסכוני מהם בהרבה בדלק..

ככה שביטוח הוא לא פרמטר משנה עולמות כמו שכולם חושבים וכל בעל מיאטה יודע זאת..

פורסם

תודה רבה על התשובות!

אבל כן צריך להזכיר ולשאול כמה יעלה בערך אתם אומרים כולל ביטוח של נהג חדש...והאוטו הוא שנת 99' אז אני מאמין שמקיף לא יעשו לי...

ואיך היא באמת מבחינת צריכת דלק

או חלפים AFTER MARKET

תודה לכל העונים זה עוזר לי מאוד!

פורסם

יש חלקים לא רכב ויקר או מסובך לאחזקה עם אתה נהג חדש

הייתי ממליץ לקנות רכב רגיל חלש יותר עם הנעה קידמית ולהשתפשף

יש על הכביש רכב עם הנעה אחורית זורק תחת וזה לא הכי פשוט לנהג ללא ניסיון

לשלוט בו חוץ מזה כבעלים של אחת שנת 04 אני ממש מפסוט מהרכב

פורסם

לא אמרתי שאין לי ניסיון על רכבים חזקים אבא שלי בעצמו עם STI אז אני קצת משופשף על רכבים חזקים

אבל כן,המאזדה הנעה אחורית וכמעט אחיזה אפסית יחסית לSTI

פשוט החלטתי להביא רכב כמו שאמרתי להגשים את החלום ולהביא אוטו קטן,גג נפתח,שני מושבים,הנעה אחורית ולא כל כך חזק

בשביל ליהנות!

• תוכן חדש...