Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5052 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעקבות השינוי במסנני האוויר אצל שלי באלפא, וכתבתו של ישראל על הרכבים בחו"ל,

התחלטתי לחפור קצת בנושא.

ידוע לי כי ההמלצה בארץ כמו שלנו היא דווקא על מסננים קטנים יותר המסננים את האבק

והחול טוב יותר.

נושא המסננים "הפתוחים" דלף מתחום המרוצים שם משמש המסנן למירוץ אחד בלבד ולא

לשימוש יומי.

יתרה מזו, בימי גשם או נסיעה במסלול רטוב, גם אז יתכן נזק (שאיבת מים/לחות) לקרבורטור

או למנוע.

היתרון ברור, ומה על הנזקים, יש מישהו שמכיר את הנושא ומסוגל להרחיב? - רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

רן,

בעבר עבדתי בחברת מרצדס, בארץ. במסגרת השתלמויות בחו"ל, נשאלה השאלה מה ההבדלים בין חלקי חילוף מקוריים של מרצדס לבין תחליפים, במיוחד פילטרים לסוגיהם. כתשובה, נאמר לנו במפורש, שהאויר במיוחד בישראל מלא באבק/חול ודרוש פילטר "קטן" כלשונך, או צפוף יותר בכדי לסנן את האבק מהאויר הנשאב למנוע. הרי ברור לנו לחלוטין שהאבק/חול הזה עושה, ניקוי חול לצילינדרים...

כל מה שאנו צריכים זה להסתכל על רכב שעומד בחוץ שבוע ימים ומתמלא באבק. באירופה, אין כמעט אבק באויר והמכוניות נשמרות בהתאם. כך גם לשחיקת הצבע המקורי.

רק בשביל להמחיש, ראה מה קורה לגומיות המגבים, כשמפעילים אותם בשביל להוריד את האבק הזה, בלי מים. הגומי העדין נחרץ ומשאיר סימנים על החלון.

לשואלים, שופכים מים על החלון, לפני שמפעילים את המגבים עם המתז...

תורת היחסות, מיוחסת לאלברט איינשטיין. ההסבר, שלי!

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

• תוכן חדש...