Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8549 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסמל של האוטו שלי מלוכלך אני מעוניין שיהיה קצת יותר כסוף, אני יודע שלמשל בצמידים מכסף, אם מורחים עליהם משחת שיניים אז זה מכסיף אותם קצת, מה טוב לסמל של האוטו(סיטרואן) ?? :?:

"כל המצב רוח שפתאום עולה, כל המצב רוח בגלל הצינגלה"

http://members.cardomain.com/zingale

פורסם
ואתה לא מצליח לנקות אוטו תשיג חדש (אם אתה מבין למה אני מתכוון...)

וואלה, הנה מצאתי סיבה מעולה למנוע ממך לזיין בשכל.

פורסם

ולי חסר מעבד למחשב וטלויזיה לחדר, אפשר לקפוץ אליך לקחת?

גועל נפש.

דייטסו שרייד בטירוף...

פורסם

סתם שאלה כזאת אתה יודע, בשיא התמימות:

איפה אתה גר? על מה אתה נוהג ( אם בכלל)..?

מס' דירה, אולי תשאיר מפתח מתחת לשטיח אתה יודע חבל להעיר את כל הבית בשביל מערכת סטריאו ואיזה טלוויזיה..

ראלימן

חסר אז משלימים מאחרים....

קורס 154 RESTEPA.

פורסם

בגלל אנשים כמוך כל יום מופיעה בפורום הודעה חדשה על גניבה :!::!::!:

צריך להרוג אנשים כמוך :!:

פורסם

לא צריך להרוג כל אידיוט על שטויות שהוא אומר. אם היה ככה הרחובות היו מוצפי גופות.

אבל אם אני תופש מישהו מפרק לי משהו מהאוטו - אני לא אחראי למעשי.

ולעניין השאלה שנשאלה (זה פורום טיפול ברכב ולא פורום אלימות בחברה הישראלית, לא?):

הסמל לא עשוי מכסף ובדרך כלל בכלל לא ממתכת אלא מפלסטיק צבוע. אז אם תשפשף אותו הצבע רק ייפגע יותר מפני שזהו רק ציפוי חיצוני.

צביעה בספריי כסף תיתן מראה של כסוף מט, אז זה לא תורם הרבה.

מה שאני מציע זה ללכת לפירוקיות ולחפש אחד במצב נורמלי יותר משלך. אבל אל תצפה ליותר מד מסמל בגיל של הסמל שלך.

זה כל כך מטריד אותך?

• תוכן חדש...