Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קרבורטור וובר DCD23 28/36

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5009 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

udical, ממש לא נכון.

ה32-36 וובר לא הגיע במקור במנועי 1600 פינטו, אלה במנועי 2000 פינטו המאוד מוקדמים.

ב1600 הדגם הוא 28-30 DFTH, עם צ'וק חשמלי לרוב, בסיירות היותר מוקדמות אני כבר לא זוכר מה מגיע במקור.

את ה32-36 וובר תוכל למצוא בקאפרי, במנועי X-FLOW. ועוד בכמה רכבים שאני צריך להיזכר בהם.

JEP.

פורסם
היי און,

יש לי טנדר בריסקה (של דורון) עם מנוע פורד שהיה בו קרבורטור מסוג סולקס עם אני לא טועה,

וכאשר החלפתי לוובר כמו שלך 32\28 ההבדל בנסיעה היה עצום מאד,תשאל את דורון.

כדאי מאד לא לוותר ולהתאמץ כי זה שווה את זה.

תודה על המידע. אתייעץ גם עם דורון. בכל מקרה, לא מתכוון לוותר...

בסיטרואן DS שוכן לו 28/36

http://www.citroen-ds-id.com/index.html?ds/DS_Carburettors.html

הדגמים מעט שונים, אבל לדעתי החלק המבוקש זהה.

אולי אוכל לארגן לך מנוף. ייקח לי שבוע לחפש.

אילן

אילן, תודה. אשמח לעזרה. אין לחץ, יכול לחכות לא רק שבוע, אלא גם שבעה ימים... :wink:

אילן אכן הקרבורטורים דומים אך לא זהים, וזווית המנוף חייבת להיות מותאמת לקרבורטור של און.

מה שמסקרן אותי היכן המנוף המקורי שהיה על הקרבורטור?

לאון הפתרון.

בברכה

צביקה

המנוף המקורי לא הגיע עם הקרבורטור. למוכר שלו הפיתרונים...

udical, ממש לא נכון.

ה32-36 וובר לא הגיע במקור במנועי 1600 פינטו, אלה במנועי 2000 פינטו המאוד מוקדמים.

ב1600 הדגם הוא 28-30 DFTH, עם צ'וק חשמלי לרוב, בסיירות היותר מוקדמות אני כבר לא זוכר מה מגיע במקור.

את ה32-36 וובר תוכל למצוא בקאפרי, במנועי X-FLOW. ועוד בכמה רכבים שאני צריך להיזכר בהם.

JEP.

טוב, אז יש לי שיעורי בית. לחפש במקביל גם קרבורטור כזה. תודה!

חבר צוות פיברקלאב.

יש לכם שאלות בנושא רום כרמל, סוסיתא? מחפשים חלקים? נסו אותנו כאן. מבטיחים לנסות לעזור!

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=448875

פורסם
udical, ממש לא נכון.

JEP.[/quote

בסיירות שיוצרו לפני מתיחת הפנים של 87' היו מאיידי VV מתוצרת עצמית של פורד (ונטיורי כפול).

בכל מקרה, לסיירות שיוצרו מ 87' והילך לא היה מאייד בעל לוע שנייה בקוטר 36 והיה צ'וק אוטומטי.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

לא מצאתי 28/36, מצורפות תמונות של המנופים של 28/30 30/34 ו 32/34, נראה שהפרנציפ של המנוף די דומה בכולם ושלהתאים אחד מהם לא יהיה קשה.

28-30.jpg

30-34.jpg

32-34.jpg

פורסם

ירון שלום רב !

הקיצוני מימין הוא של פורד סיירה מנוע פינטו 1.6 בעל צוק אוטומטי חשמלי.

המרכזי הוא גם שייך לפורד מסויימת(דרושה תומנה של הצד השני ומבט על).

הקרבורטור השמאלי של פיאט אונו/ רגאטה, בעל צוק ידני.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

הקרבורטור השמאלי של פיאט אונו/ רגאטה, בעל צוק ידני.

בברכה

צביקה

נראה לי שהמאייד השמאלי הוא של טיפו\טמפרה\אונו 70 1.4.

לאונו 55S\70S ולרגאטה היה מאייד מלבני בעל זוג פתחים עגולים.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
נראה לי שהמאייד השמאלי הוא של טיפו\טמפרה\אונו 70 1.4.

לאונו 55S\70S ולרגאטה היה מאייד מלבני בעל זוג פתחים עגולים.

כמו תמיד כבוד הרב חן פרחי צודק, הקרבורטור השמאלי הוא של פיאט טיפו 1400, ועם הקוראים הסליחה על ההטעייה.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

לצערי, לא איש בשורות אנוכי. חבר הפורום, GLF, העביר אלי את שלושת הווברים אשר היו ברשותו והיום ניסיתי לבדוק התאמה ו... לא מתאים. אף אחד מהם. גם לא המנופים. לפיכך, אשאר עם הניסיון לשקם את ה-28/36, שנראה ממש במצב מצוין. באי.בי הקרבורטורים הללו דווקא מבוקשים ונמכרים במחירים לא זולים בכלל.

ובנוגע לזרוע מנוף כבל הגז: הזרוע של הסטרומבורג תתאים, עם קצת עבודה ושיופים, כמו גם התופסן לכבל הגז עצמו. בנוסף, יש בנמצא לקנות קיט שיפוץ וגם בקליט לחלק התחתון של הקרבורטור, אז נראה לי שאני מסודר.

תודה לכל העוזרים, המייעצים והמפנים למקומות הנכונים באי.בי.

המשך יבוא בשרשור של הטנדר, בבוא העת...

בתמונות:

1. הקרבורטור כמו שיש לי, עם המנוף "הנכון". כזה אתאים מהסטרומבורג.

2-4. הקרבורטורים הללו שונים במרווח הברגים שלהם מהקרבורטור אשר ברשותי.

img_7713[1].jpg

תמונה 526.jpg

תמונה 527.jpg

תמונה 528.jpg

חבר צוות פיברקלאב.

יש לכם שאלות בנושא רום כרמל, סוסיתא? מחפשים חלקים? נסו אותנו כאן. מבטיחים לנסות לעזור!

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=448875

• תוכן חדש...