Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5026 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוהבים את החברה או לא, הכתבה מעניינת.

ומי שהעיר על ה"עיתונאי" - תומר הדר כתב באתרים שונים על כלי רכב, ואף חבר באחד הפורומים השכנים... ממש לא מישהו שלא מבין.

עופר

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אוהבים את החברה או לא, הכתבה מעניינת.

ומי שהעיר על ה"עיתונאי" - תומר הדר כתב באתרים שונים על כלי רכב, ואף חבר באחד הפורומים השכנים... ממש לא מישהו שלא מבין.

עופר

אתה מוזמן לקרוא בקישור שבחתימה כדי שתוכל לשפוט מה הבין העיתונאי, ומה לא הבין. יותר מזה, כשעבודה על כלי רכב נעשית בשלבים, אצל בעלי מקצוע אחדים בזה אחר זה לא יעלה על דעתו של עיתונאי שמבין מה זה עיתונאות להשמיץ את הקודמים בשרשרת כדי להלל את נושא הכתבה העכשווית. להתנהג כך זה לעבור על בל יעשה. חובתו של עיתונאי לאמת את כתבתו על ידי בירור העובדות עם הגורמים האחרים שנזכרים בכתבה שלו. זה א ב של עיתונאות.

ובאשר לחבורת המקוננים על הפולקסווגן - גם פה נעשה מעשה שלא יעשה. מתנהל פה משפט שדה בנוכחות צד אחד, ועל הגבול של הוצאת דיבה.

חשבתם על כך שיתכן ובעל הפולקסווגן רצה לנגב חומוס ונכנס למסעדת גורמה? אין פלא שיצא ממורמר, והיה הרבה יותר מרוצה בדוכן שממול...

ברזלים מעופפים שעושים בום, רובר חוזר מהמתים:

http://lulisml.wordpress.com/

פורסם

קראתי ואני לא מבין מה רוצים מהבן אדם הוא מיקצוען טיפל לי ברכב בהבנה המחיר היה בסדר הימליץ לי להפריד את השילדה

מהבודי ואני מברך אותו כל יום לא מתפשר מיעץ מתי ששואלים לדעתי נשמה

הלואי וירבו כמותו ברמה וברצינות

BABY FORD 1949

CORVETTE BB 454 1972

MOKA:-D

פורסם

רציניים ? כן

מקצועיים?כן

אבל אמינים?ממש ממש לא!

הם גם שיפצו הכל החליפו את הפחים שהוא הביא הישר מגרמניה בעלות של אלפי יורו ..

לא לעניין גם הוא הביא הכל חדש כמעט ולא היה להם עבודה רק לרתך ולהחליק.

הם הקפיאו לו את הפרוייקט עד שיהיה לו כסף... ממש "נחמד" מצידם.

אני לא מפחד מתביעה ואני לא אומר שזאת הדעה של בעל הרכב .

כל מה שנאמר זאת דעתי ועל סמך מה ששמעתי ממנו ,וחבל לי שהוא לא בחור אגריסיבי ולא אחד שמתווכח.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם
הם הואילו בטובם לומר לו שהם עוצרים את השיפוץ עד שיהיה לו כסף לשלם להם...

לדעתי זו ממש חוצפה!

אני לא רוצה להגיד מה אני מאחל להם:evil: , בא אליהם ילד טוב ירושלים והם פשוט מרוששים אותו ...

לא בטוח!

לא מכיר את הנפשות הפועלות אבל כן יודע קצת על שיפוץ יסודי של רכב.

גם לא בדקנו (ושמענו רק מצד אחד), מה סוכם לפני השיפוץ ובכתב.

ייתכן שניתנה הערכה על סמך דבריו של בעל הרכב בנוגע למצבו. תמיד כשמפרקים מוצאים כמה צדדים לא נעימים שמצריכים השקעה נוספת.

אני בטוח שאם הם מיקצוענים, הם דאגו להבהיר את זה.

מי שקונה מכונית ומוסר לסדנא מיקצוענית לשיפוץ יודע שזה לא במחיר של קילו עגבניות אפילו היום...

ועכשיו אחבוש את כובע המנהל בעקבות מחיקות מהפוסטים של אל קמינו:

אפשר להביע דיעה לכאן או לכאן (לא שמענו בשירשור את הדבר הכי חשוב, על איכותם המיקצועית)אבל משפטים כמו אלה שנמחקו הם על סף הוצאת דיבה על עסק שמפרנס את בעליו. אבקש להימנע מכך, הודעות נוספות כאלה יימחקו בשלימותן.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

ועכשיו אחבוש את כובע המנהל בעקבות מחיקות מהפוסטים של אל קמינו:

אפשר להביע דיעה לכאן או לכאן (לא שמענו בשירשור את הדבר הכי חשוב, על איכותם המיקצועית)אבל משפטים כמו אלה שנמחקו הם על סף הוצאת דיבה על עסק שמפרנס את בעליו. אבקש להימנע מכך, הודעות נוספות כאלה יימחקו בשלימותן.

סוף-סוף דברים כדורבנות.

ובעניין האיכות המקצועית, זה מה שאמר "אחד המשתתפים" בפורום אספנות על העבודה של אלון ודפנה על מה שכונה בכתבה בשם מוריס 10, וגם אוסטין 10, ואפילו, לא להאמין, רובר 10:

כאחד שראה את הרובר מועמסת על הגרר מהסדנה של אורי סער (אני חושב שבדרכה לפחח), אין לי די מילים בכדי להביע את הערכתי. פשוט לא להאמין שמהגוף בעל מרקם "תפוז", מלא טלאים וקימוטי שנים, יוצא משהו חלק ויפה כל כך!

מוריד את הכובע! שאפו...

פורסם

אני לא מכיר אותם אישית אבל ראיתי עבודות שלהם, רמה גבוהה מאד של עבודה ביחס לממוצע הארצי. וכניראה בגלל זה יקרים מאד.

עבודה כזו מקבלים או מבעלי מקצוע טובים ולפעמים יקרים שמשקיעים הרבה מאד עבודה, או בעבודה עצמית של בעל הרכב על ריכבו.

שימו לב כמה משלמים באמריקה עבור שיפוצים במקומות שנחשבים לטובים בשיפוצים המון.

טל

פורסם

לבני ולכולם אין לי דבר וחצי דבר על המקצועיות של הבחור בתחום הרכבים ושיחזור רכב חלוד\עקום.

יש לי בעיה עם מקצועיות נוספת שלו שהיא גרידיות מסויימת.

לא סתם חבר שלי הגיע אליו הוא שמע וראה עבודות שלו וידע שזה לא זול והסכים למחיר.

רק דבר אחד הוא לא תיאר לעצמו שיהיה יותר זול להזמין רכב מהמפעל באיטליה.

פורסם

אחת הסיבות שפיאט מסוגלת למכור (מהמפעל) מכוניות זולות היא הייצור ההמוני, האוטומטי, והעסקת כוח אדם לא מקצועי.

זה ההפך המוחלט מעבודה ידנית של מומחים. הסיבה שאני בחרתי בסדנה של אלון ודפנה הייתה בדיוק זו: שהם עצמם עובדים על המכונית, ולא שוליה לא מקצועי ולא איכפתי שהם זורקים לו הוראות מהמשרד. יש לכך מחיר. כל אחד יכול להבין זאת.

וקשה להבין מדוע אתה או החבר שלך בחרתם דווקא לשלוח אליהם מכונית, כשאפשר ליבא אותה בזול מהמפעל.

פורסם
אחת הסיבות שפיאט מסוגלת למכור (מהמפעל) מכוניות זולות היא הייצור ההמוני, האוטומטי, והעסקת כוח אדם לא מקצועי.

.

המפעל של פיאט הוא מפעל מתקדם הייטקי STATE OF THE ART שפשוט פונה לקהל יעד של רכבים עממיים.

אין לזה קשר לכוח אדם לא מקצועי.

כמו כל דבר בחיים - הכל עניין של מחיר. בדרך כלל מה ששילמת זה מה שקיבלת.

במקרה הספציפי אתה תדע לדעת האם החלטתך היתה נכונה רק בתום העבודה ובמעמד גמר החשבון.

• תוכן חדש...