Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5039 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים, גנבו לי פעם 4 צלחות מפולו (מקורית עולה כ-170 שקל) ואני לא רוצה שזה יחזור ברכב חדש - איך אפשר למנוע את הגניבה? חשבתי לסמן ע"י מספר הרכב - האם יש שיטה כזאת?

מה עוד עושים?

פורסם

השיטה לא בטוח שתעזור,אך זה יפגי ביופי,אין ממש מה לעשות,יש טסות שבשביל לפרק אותם צריך לפרק את הברגים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

וגם אם תסמן ומישו יגנוב תעבור רכב רכב ותראה איפה יש טסות עם מספר שלך?

ונניח שתמצא והבן אדם יגיד שX מכר לו אותם, לך תריב איתו עכשיו :?

פורסם
וגם אם תסמן ומישו יגנוב תעבור רכב רכב ותראה איפה יש טסות עם מספר שלך?

ונניח שתמצא והבן אדם יגיד שX מכר לו אותם, לך תריב איתו עכשיו :?

המחשבה היתה לסמן ע"י מספר הרכב וכך לגרום למחשבה אצל הגונב ש"מה אני אעשה עם זה - ישר יראו שזה גנוב"...

לא היתה מחשבה לחפש - אלא למנוע גניבה....

נגיד חריתה עם מילוי צבע יפה יכולה להראות לא רע לדעתי...

פורסם

אני מתאר לעצמי שאם תשקיע ותחרוט ותמלא צבע בצד החיצוני, זה יכול לעזור במקרים מסויימים.

אתה יכול גם למצוא אזיקון מתכת או משהו דומה ולאזוק את הצלחות, יש שירתעו מלהתעסק עם זה אם אפשר פשוט למצוא פולו אחרת.

הצלחות של VW הכי יפות :פ

• תוכן חדש...