Jump to content
בעקבות "מתקפת בוטים" הפורום הטכני נסגר לכתיבת אורחים. לכל שאלה, מוזמנים לפנות באמצעות ה"צור קשר" בתחתית העמוד
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סימון הודעה כ "לא נקראה"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7991 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קורה הרבה פעמים שאני קורא הודעה, חוזר לפורום (דרך הכפתור למטה "קפוץ אל") ורואה את ההודעה שקראתי עם סימן כאילו שהיא לא נקראה. יתרה מזו, לפעמים כשאני מגיב להודעה מסויימת וחארי זה חוזר לפורום, ההודאה נראת כאילו לא קראתי אותה (עם הסימון של הUSER שלי!)

בקיצור, מעצבן, אבל ניסבל...

אגב, ריפרש לא ממש עוזר, וניסיתי את זה מכמה מחשבים, ממקומות שונים (אז זה לא CASH, ולא PROXY)...

תודה מראש,

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

הבעיה אמנם תטופל, למרות שזאת לא בדיוק בעיה - ככה vB עובד (כן, זה דרעק, תאומץ

שיטת הפעולה של phpBB2 ברגע שיהיה לי קצת זמן. היא אינטנסיבית יותר מבחינת תקשורת

ודרישות לשליחת מידע מצד המשתמש בפורום, אבל עדיפה בהרבה).

שימו לב שנושא שהגבתם בו כבר לא מסומן בתור נושא בעל הודעות חדשות, הבעיה הזאת טופלה

אתמול (זה באמת באג).

בינתיים, יש דרך קצת עקומה לגרום ל-vB להתנהג כמו המערכת הקודמת:

אחרי שקוראים שרשור, במקום לחזור חזרה לאינדקס הראשי של כל הפורומים, יש לחזור לפורום שבו

השרשור מופיע. הדרך הקלה לעשות זאת היא ע"י לחיצה על כפתור "בצע" ליד "קפוץ אל" שבתחתית

העמוד. עוד אפשרות: למעלה, מעל הכיתוב "לוח בקרה למשתמש", מופיע "עץ" שמראה איפה אתה

נמצא כרגע. מקליקים על שם הפורום.

ככה, לאחר יציאה חזרה אל האינדקס הראשי, הפורום יסומן ככזה שיש בו הודעות שלא נקראו רק אם

באמת יש שרשורים חדשים.

כלומר - ע"מ לגרום ל-vB להבין שבפורום אין יותר שרשורים שלא קראתם, יש לעבור "דרך" הפורום

הזה לפחות פעם אחת.

עומר.

• תוכן חדש...